הוצאתי את רוב הפעולה מהמרכז הדרכה באתר בני עקיבא... על ערבות הדדית בעמ"י וכאלה, זה הולך ככה (אני כותבת את מהלך הפעולה כדי שתדעו בגדול את הרעיון):
1- שמים שתי ערמות של סוכריות על הרצפה ואומרים להם לבנות מאחת הערמות מגן דוד ואז מוציאים 3 סוכריות מכל ערמה ושואלים איפה זה יותר בולט...
2- מביאים להם כמה סיטואציות, כל פעם 2 אנשים שהן צריכות לבחור למי לעזור, למשל- "רעידת אדמה בדרום קוריאה / פיצוץ בית כנסת באנגליה", והמטרה שהם יבחרו כל פעם את היהודים / מי שיותר קרוב אליהם...
3- מקריאים את הסיפור על איש שחולם שביהמ"ק יורד מהשמים, כולם מאושרים ושמחים ואז מתחילים לריב- מי יהיה הכהן הגדול, איזה קורבנות יקריבו וכו' וכו', ואז ביהמ"ק עולה בחזרה לשמים בענן עשן... על זה שקודם צריך לפתור את המחלוקות בעם ורק אז נגיע לביהמ"ק... (--על זה אני עדיין מתלבטת, כי אני לא בטוחה שזה נושא שכ"כ קרוב אליהן... אז אם יש למישו רעיון לסיפור / קטע אחר אני אשמח...)
-- עדיין חסר לי משו... החניכות שלי קצת היפראקטיביות ואני צכה להכניס משחק שיהיה קצת יותר עניין (תופסת או משו כזה), אבל אני לא מצליחה לחשוב על משו שאני יכולה לקשר! מנסה לחשוב על משחק עם 2 קבוצות שמתאים אבל המוח שלי לא עובד... יש רעיונות??!
תודה