לקח לי זמן לקשר
הסגנון היה מוכר לי מאוד- אבל מי זאת הניקית החדשה שבאה לצ'כונה וככה עושה בלגנים...? 
[בשבילי תמיד תהיי אולפניסטית, אגב. לא תצליחי להשתחרר מן התדמית הזאת!
]
טוב, שמעי... הגזמת הפעם! להעלם ככה לשנים ולחזור בבום כזה?! זה לתפוס אותי לא מוכנה! 
התגעגעתי לציורים שלך! זה פשוט |נאלם|
זה צויר לפי צילום?
חבל לי שזה לא גמור. המשכת? כי זה יהיה באסה להגיב לך כאן בפרוטרוט, כשזה לא רלוונטי. ובכ"ז:
העיניים... |מעפעף
| והאף... המילה מושלם דלה מדי. נלך לחפש תחליף 
וגם השיער. ההתחלה נראית מבטיחה למדי. מחכה לראותו בהדרו (מקווה שהערותיי לעיל תהיינה לעזר)
מומלץ להעזר בקווים מנחים כשמציירם ראש (כמבואר בשרשור הנעוץ): עיגול לגולגולת, מן משולש למטה לסנטר. קווי חלוקה למיקום העיניים, אף, מיקום מדויק של האוזניים, קו צמיחת השיער. זה עוזר מאוד למקם כל איבר במקומו הטבעי והמדויק בד"כ.
האוזן השמאלית שלה (שמשהו במבנה התעלות שם לא נראה לי ברור משום מה... אולי זאת אוזן מיוחדת במינה?) דחוקה אל תוך הפרצוף, מה שגורם לו להראות צר מדי ועקום במקצת.
לדעתי השיער היה צריך להמשיך עוד קצת הלאה למעלה, כי הפנים גדולות וארוכות, אך הוא מסתיים שלא בפרופורציה.
שימי לב לעניין האור והברק בשפתיים: ניכר שמקור האור הוא משמאל, אבל זה לא משתקף בהן. צד שמאל כהה דווקא מצד ימין. חשוב להקפיד על אחידות לשמירה על מראה אמין. [את קביעת מיקום האור נתתי לפי הצל שעל המצח מצד ימין דווקא. אך יתכן והתיאוריה שלי שגויה כי הציור לא מושלם. תקני אותי, רוני, אם אני טועה.]
השיניים עצמן מצויירות מצוין ממש! מצטרפת לדבריי מירי על מיקום הפה, הלסת וכו'.
ההצללות במצח מצוינות. כדאי להמשיך באותו האופן בעוד מקומות בפנים, למשל כל צד ימין, עד הצוואר.
רוני,
את מתעלה על עצמך כל פעם מחדש! אני מחכה בקוצר רוח לדבר המוגמר,
שיחקת אותה בגדול! 
ותעשי טובה, תגיחי לכאן, מפעם לפעם בין המבחנים...
לא יקרה לתעודת הבגרות שלך כלום מזה!