ציורים חדשיםמתואמת

שני ציורים בטכניקה של גואש יבש (פה השתמשתי באקריליק):

ועוד ציור, של דובון (צויר בצבעי מים ומעליהם עט שחור בשלושה עוביים):

הדובון מאוד מאוד מוצלח!ט!הר

חמוד וחינני

אם כי הייתי "משמינה" במעט את רגלו השמאלית

יאאא!דינה ל.

לכי לחנות צילום, ותדפיסי את הדובון על קנווס- ותלי על הקיר אוהב נראה לי שציור דומה, עם גווני פסטל של תכלת וירוק יאזנו ויתנו שדרוג מטורף לחדר הילדים.

זה פשוט טו-אוב! שעיר ורך

נקודה ברק לבנה בעיני הדובי היתה מוציאה אותו מקפאונו, ומעניקה מעט חיים אני חושבת.

הציור של הילד שבה את לבי... השיער השובב, החיוך המתוך, הצחוק המתגלגל, הגומה והעיניים העצומות...

הרגע ממש נצור היטב.

נראה לי שאפו צויר קצת קטן, ודורש שדרוג קל.

כנ"ל אחותו, מתוקה מתוקה!

היה מענין לראות ציור בסגנון, אבל עם נגיעה קל-קלה של צבע חי אחד, שנותן טוויסט וענין (למשל, כתם סומק בלחי, או ענני צמר גפן תכולים במקום ההם השחורים שפיזרת סביבם)

בהצלחות, ונשיקה לקטנים ממני נשיקה (כבר מרגישה כמו אחות גדולה )

תודה, דינה!מתואמת

התגובות שלך - הן משהו... כמעט יצירת אומנות בפני עצמה.

לגבי הטכניקה של גואש יבש - באמת חשבתי שיהיה יפה להוסיף צבע נוסף, אם כי, כשלמדתי את הטכניקה בחוג הציור שאני משתתפת בו, המורה אמרה לנו לא להתרחק מהצבע השחור. אז מה, עכשיו אני יכולה כבר לנסות דברים חדשים!

תודה לך |אדום|דינה ל.
מעניין לראותאלעד

איך הסגנון האישי שלך כל כך בולט

שלא משנה באיזה חומר או דף תשתמשי- מייד אזהה אותך שמה

עלי והצליחי!

הציור השני הכי טוב

איזה דובון חמודציורית

וגם הציור השני יצא יפה!

תודה רבה!מתואמת

תודה לכם אלעד וציורית!

ודרך אגב,מתואמת

דווקא הציור הראשון הוא של ילד (טרום-חלאקה) והציור השני של אחותו הגדולה, כשהייתה צעירה יותר...

משעשע דינה ל.אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך