טוב.. הפעם זה ציור ראוי לשמו |נקווה |תפארת =]

תפתחו בגדול, ככה זה יראה יותר כמו המקוריתפארת =]

את משהו את דינה ל.

פשוט מושלם.

כיף לי כל פעם לומר לך- את פשוט התקדמת בטירוף כוכב

למה האוזניים לא זהות מבחינת תשומת הלב? ימין זכתה לתעלות, שמאל לא. לדעתי קווים קצת יותר כהים במקומות הנכונים- יוסיפו לה.

בנוסף, משהו שכבר אמרתי לך לא פעם- על גודל העין. בד"כ רואים 3/4 מהגלגל. אבל אצלך- רואים את כולו, מה שגורם לעין להראות פקוחה לרווחה במבע מופתע (היא קצת חתוכה למעלה, אבל נשאר מקום למטה- מה שמתקזז)

ויאללה, גווני בציורים שלך- צציירי סיטואציות, גוף, וגם... בנים. כן, גם הם קיימים בעולם. לא דוס [בנות לשלטון! אישה ]

[וניסית פעם צבע? סגנונות שונים? לא זוכרת...]

[והערונת לגבי החתימה שלך |לא מתאפק| נראה לי שהאגריד אמר את זה, בספר הרביעי. לא? (ואז הארי מצטט את זה לעצמו, כשהוא חוזר הביתה עם הדרסלים)]

דינה?!מירי ט.

אני כמעט בטוחה שזה משפט נוסח המנהל המנוח..לא מתאים לו, לשמן השעיר..

לא ידעתי שאת בקיאה..הייתי פותחת נגדך חידון כבר לפני שנה..|מכורה ברמות קשות|

לא מירי,מתואמת

גם אני (הייתי, לפחות) מכורה להארי פוטר, וזה בפירוש משפט שהאגריד אמר, בסגנון הדיבור שלו, שהארי שיחזר אחר-כך במילים מסוגננות יותר. (ראי סוף הספר של הארי פוטר הרביעי).

[וסליחה על פלישת הפורום לספרים אל תוך הפורום לציור...]

|מפשיל שרוולים|דינה ל.
קדימה, המטירי חידותייך!
אני יודעת את הסדרה ישר והפוך בעברית ובאנגלית ובעיניים עצומות
אבל זה- לפורום סופרים וספרים |שב וחובש את כובע מנהל הפורום|
(ואני דווקא חושבת שזה האגריד. זה משפט עממי מדי כדי שיאמר על ידי המנוח שבור-האף. אבדוק בלילה )
בסדר..אז זה הוא..ואני הולכת להמטיר עלייך את חידותימירי ט.

הו..בהחלט..|משנס מתנים|

(את היית מנהלת פורום ספרים וסופרים?)

מקסים!מתואמת

הצללות ממש טובות. זרימת השיער ממש חיה.

עלי והצליחי!

[ולדינה: צדקת בקשר להערונת על החתימה שלה.]

את משהו את דינה ל.

פשוט מושלם.

כיף לי כל פעם לומר לך- את פשוט התקדמת בטירוף כוכב

למה האוזניים לא זהות מבחינת תשומת הלב? ימין זכתה לתעלות, שמאל לא. לדעתי קווים קצת יותר כהים במקומות הנכונים- יוסיפו לה.

בנוסף, משהו שכבר אמרתי לך לא פעם- על גודל העין. בד"כ רואים 3/4 מהגלגל. אבל אצלך- רואים את כולו, מה שגורם לעין להראות פקוחה לרווחה במבע מופתע (היא קצת חתוכה למעלה, אבל נשאר מקום למטה- מה שמתקזז)

ויאללה, גווני בציורים שלך ציירי סיטואציות, גוף, וגם... בנים. כן, גם הם קיימים בעולם. לא דוס [בנות לשלטון! אישה ]

[וניסית פעם צבע? סגנונות שונים? לא זוכרת...]

[והערונת לגבי החתימה שלך |לא מתאפק| נראה לי שהאגריד אמר את זה, בספר הרביעי. לא? (ואז הארי מצטט את זה לעצמו, כשהוא חוזר הביתה עם הדרסלים)]

וואוהוה...מוכשרתתתתת..מירי ט.

איזה שיער!!!

והצללות...

ופה..ממש יפה ואמין!!

העיניים לא אותו דבר..קצת באסה..אבל לא חסר תקנה..

השתדרגת ברמות

הילדה פוזלת ו..???{ר}צינית

מהמם!!!!(מקנא)כריות עם חלב=)אחרונה

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך