חזית יהודית: לא נגנה את נסיון הפגיעה בפרופ' שטרנהליהודי שמח

היודו נאצי זאב שטרנהל ימ"ש נפצע קל ממטען שהונח בפתח ביתו, שעה שחזר מחו"ל לפנות בוקר.
ע"פ המשטרה הרקע למעשה הוא כנראה אידיאולוגי, שכן הנ"ל ידוע בדעותיו האנטישמיות הבוטות (בין השאר קרא לערבים ולשמאלנים להרוג מתנחלים).

בתנועת 'חזית יהודית' מבהירים הבוקר כי אין להם שום קשר לנסיון הפגיעה בפרופ' שטרנהל, "אנו לא קשורים לאירוע ולא פועלים בדרכים שכאלה".

"יחד עם זאת לא נגנה את נסיון הפגיעה. שטרנהל נתן לגיטמציה לפגיעה במתנחלים ולהתרת דמנו", מוסיפים אנשי 'חזית יהודית'.

if (sLinkData != "") document.write("עריכה");ולי נשאר רק להוסיף, שבעז"ה נקווה שהנאצי הזה יגמור בקרוב כמו שרון ימ"ש ע"י עונש מלמעלה, ובא לציון גואל.

אגב, מן הסתם השב"כ עשה את זהיהודי שמח
אנשי הימין לא פועלים בדרכים כאלו, וההסבר הכי הגיוני הוא שהשב"כ עשה זאת כדי לתת לגיטמיצה לאנטשמים שבראשות המדינה וגם ברחוב לפגוע במתנחלים. הם ראו מה יש ביצהר, תג מחיר וכו' - וכנראה החליטו להוריד למתנחלים את הראש (רח"ל), וכמיטב עלילות הדם הידועות - הם מאשימים עכשיו את המתנחלים במעשה - וכל צמאי הדם השמאלנאצים יתחילו להשתולל בתאוותם העזה לדם של יהודי מתנחל. ימח שמם וזכר זכרם לעד ולעולמי עולמים.
לא יאמן כמה הם נבזיםאנונימי (פותח)
ישר קושרים את זה למתנחלים, למרות שהסיכוי שאכן אנשי ימין עשו זאת הוא קרוב לאפס (מלמטה). זה לבד מראה שמדובר פה באנטישמים מוצצי דם יהודי ולא ביצורים אנושיים.
אם זה באמת היה "מתנחלים"צעיר ושרוט
או פעילי ימין, הסיכויים שהשא בא קא לא ההי יודע די אפסיים, עם כל המאמץ שהם משקיעים בימין לפעמים יותר מבערבים, כל דבר שיותר מ3 אנשים יודעים רוב הסיכויים שיגיע אליהם... ולעשות כזה דבר לבד זה די לא פשוט, נראה לי...
בקיצור, יש סיכוי יותר גדול שמישו בסגנון אבישי רביב מעורב בזה...
מתוך ידיעה זה לא אנשי ימיןחזית יהודית
זה לא אנשי ימין כי אנשי ימין היו מורידים לחזיר הזה [בושה לחזירים] את הראש כולל חלקים ממהמח כיאה לאויבי ישראל
ואת שטרנהל הם אינם מגניםיהודי שמח
כאשר הטיף לרצח מתנחלים. בעז"ה כאשר זמם - כך ייעשה לו, ולכל חבריו המטיפים לרצח יהודים. השמאל הוא סרטן ממאיר בגוף האומה הישראלית ויש לנכשו בלא שום רחמים, וזאת דוקא מתוך רחמים על עם ישראל כולו.
במדינה הזו מי שמטיף נגד יהודים עולה לגדולהיהודי שמח
או זוכה בפרסים וכו'. כך למשל זכו בפרס ישראל:

ישעיהו ליבוביץ ימח שמו.

שולי אלוני ימח שמה.

יגאל תומרקין ימח שמו.

זאב שטרנהל ימח שמו.

ועוד כמה יודו/נאצים ידועים.

וכבר נאמר בחז"ל: "כל המצר לישראל - נעשה ראש".
התייפיפות מעוררת גועל של אפי איתם:יהודי שמח
שישר יוצא מנקודת הנחה שאיש ימין ביצע את הנחת המטען:

ח"כ איתם: הנסיון לפגוע בשטרנהל - פסול ומגונה

בתגובה לפגיעה בפרופ' שטרנהל, אומר ח"כ אפי איתם (אח"י), כי הנסיון לפגוע בפרופ' שטרנהל הוא פסול ומגונה מבחינה חוקית, מוסרית ויהודית.

"מי שאחראי למעשה הנפשע הזה אינו מייצג את ערכי היהדות ואהבת הארץ. עם כל ההתנגדות שלי לדעותיו המקוממות של שטרנהל, אני מתנגד בכל תוקף לנסיון לסתום פיות באמצעים אלימים ובכך להביא לפגיעה אנושה לכל חופש הביטוי בישראל", מוסיף איתם.

איתם קורא למשטרה למצוא את האשם במעשה ולמערכת המשפט לנקוט נגדו את מלוא חומרת הדין.

ומאידך תגובה כמו שצריך של 'חומש תחילה':יהודי שמח

חומש תחילה: הכרוזים ליד בית שטרנהל - פרובוקציה קלאסית

יוסי דגן, דובר מטה חומש תחילה, אומר כי הכרוזים שנטען שנמצאו ליד בית שטרנהל, נראים כשידור חוזר של ארגון אייל, מיסודו של סוכן השב"כ אבישי רביב- שמפניה.

לדבריו, "הסגנון העילג והניסוח הלא מחובר נראים כפרובוקציה קלאסית, המזכירה שוב את זעקות ספסרי השנאה מהשמאל הקיצוני על כרזות רבין במדי האס.אס. - שהיום כבר ידוע לכולם כי הופצו ע"י סוכן השב"כ אבישי רביב".

"נראה כי שוב מדובר בניסיון נואל לבשל פרובוקציה ע"מ להשחיר שוב את פני המחנה הלאומי. זהו ניצול פוליטי ציני להפצת שנאה", מוסיף דגן.

עוד תגובה טובה ב"ה:יהודי שמח
ועד מתיישבי השומרון: הציבור לא מטומטם

בועד מתיישבי השומרון רואים בחומרה את הניסיונות לייחס לתושבי יו"ש את הנחת המטען בביתו של פרופ' שטרנהל.

"זו ועליית מדרגה בהסתה של מחרחרי השנאה מהשמאל הקיצוני. הציבור בישראל לא מטומטם והגיע הזמן שגם השמאל יבין את זה", אומרים בוועד.

לא יאמן כמה שהם רדודים וטיפשים שם בשב"כיהודי שמח
רואים ת'מודעות' כביכול על פגיעה ב'שלום עכשיו' - ומדהים עד כמה מדובר באנשים קטנים וחסרי הבנה.
ואת ירון לונדון שהציע לשלוחסבא גפטו
חיילים להתנחלות ולתת להם פקודה לירות במתיישבים היהודיים? - זאת בעיה? את זה מגנים? זה מותר?
לצפיה בקטע המדובר:
http://il.youtube.com/watch?v=LExbdHtMuVI
ובעניין המטען.סבא גפטו
הפעולה עצמה היתה טובה.
גם אם עשה אותה איש שב"כ. - יצא הפסדנו (בזה שהוא מאשים יהודים הגאים ביהדותם ולא מתרפסים כמותו ויתר השמאלנים) ברווח (בכך שנפצע יהודי השונא את ה' בוראו, בז לכל דבר יהודי - וראוי למיתה בדרך המהירה ביותר)
יש לקוות שהוא אכן נפצעיהודי שמח
פעמים רבות הם משקרים, כמו למשל 'פצוע הלינץ' במואסי שנטען שנפצע קשה, ושוחרר כעבור יום יומיים מבית החולים.
ליהודי שמחחזית יהודית
בוא נקוה שיבריא מהר כדי שנוכל ללכת לבקרו ולהרגו ביזמן השינה
חלאס!דינמית
"בוא נקוה שיבריא מהר כדי שנוכל ללכת לבקרו ולהרגו ביזמן השינה"
1. אתה רציני? אז דבר ראשון רק בגלל המשפט הזה תוכל ללכת לכלא
2. מרוב שאתה רוצה לראות דם, אתה מזכיר לי ערבים.
3. אתה בכלל זוכר מה היתה המטרה של א"י בעמ"י?

אני באמת לא מבינה מה קרה לכולם פה בזמן האחרון. כאילו שרוצים לראת דם, כאילו שאם נהרוג- נשיג את המטרה שלנו, זוכרים מה היתה המטרה? (רמז- שם הפורום)
החשיבה הופכת להיות דומה לטרור הערבי, תפסיקו או שכל מה שאומרים עלינו יהיה נכון...
כולנו תפילהחזית יהודית
לאבינו שבשמים שיקח את כל הרשעים אבינר שמני פרופ שטרנהל ואת כל הרשעים מהעולם או שיחזרו בתשובה בעזרת השם
כמה שעות בארגון שלך וכל הרעיון היהודי בורח לך?סבא גפטו
"רק בגלל המשפט הזה תוכל ללכת לכלא". ובגלל סיכון, סיכוי הליכה לכלא בכך שנאמר את האמת, או את מה שאנחנו חושבים שחשוב לומר, לא נאמר אותו? (ולא שאני בעד מה שכתב 'חזית יהודית'! הכוונה היא באופן כללי). נימוק של "לא לאמר משהו, זה עלול להכין אותנו לכלא" הוא טיפשי. כמובן שצריך לפעול בשכל ולא מייד ללכת לכלא, או לא ללכת בכלל. אבל זה כבר נושא אחר. (ואם כבר הזכרתי, לדעתי, 'לא ללכת בכלל' (-לכלא) תצלח רק כשאתה מכתיב לעצמך את החוקים, ולא משחק ומתמרן את עצמך ומוליך את עצמך ואת החברים שלך שולל! ולא פועל לפי הכללים והחוקים של זה שמולך!)

מרוב שהוא רוצה לראות דם הוא מזכיר לך ערבים? דם זה (עצוב שצריך לכתוב את זה) זה 'דבר אוניברסלי'. לי יש דם, ולכולנו יש דם. גם 'אגרוף'. יפני לא יכול לקחת זכות על אגרוף כלשהו ולומר שזה שלו, כי ככה הוא עושה במשך מאות שנים. גם על 'לקנח את האף'. ואת יודעת מה? גם על הטריק המיוחד הזה שהולכים רק על שני הרגליים בלי הידיים, שום סבא של דארווין יכול לקחת אחריות! עד כאן מסכימים, נכון? עכשיו אולי בגלל שאת אישה את לא מבינה את זה. אבל כשכתוב בתורה שלא לפחד מקול צהלות הסוסים והשופרות וכו'.. זה נותן לנו מין תיאור של שדה קרב. והתיאור הזה תקף גם כשיהושע כבש, ולמעשה לכל אומה. יש עניין של העלאת המורל. והמורל הזה לפעמים הוא בא תוך כדי שתולים את האויב על העמוד הכי גבוה במחנה למשך יומיים ורואים עורבים (אתם יודעים שהיה לי עורב בשם 'אבינר'?) מנקרים את הגוף שלו... זה דבר יהודי לכל דבר, פי אלף יותר ממה שזה דבר 'אנושי'. וזה בהחלט אנושי. ויש לכך אינספור דוגמאות טובות בתנ"ך. וגם אם נאמר שזה לא יהודי וזה דבר של גויים, כל עוד אנחנו לא הולכים במוסר של אבינר ושות', המוסר הנוצרי של 'להפנות את הלחי השניה', התורה מלמדת אותנו ש"כשאנחנו יוצאים על אויבינו" (ולא פעם אנחנו מוצאים שהאויב שלנו הוא דווקא אחד (או יותר) מתוך עמנו!) לדעת שהם לא ירחמו עלינו. ובוודאי שצריך להשתמש בכלים שלהם. רק אביא דוגמא. - ענישה קולקטיבית (מה שעשו שמעון ולוי בשכם, מקובל עלייך או לא? - תחשבו על זה. כי על פי כל פרשני התורה זה מקובל. ואפשר להביא מכאן ועד להודעה חדשה ציטוטים על פרשני התורה שמשבחים את הנושא של ענישה קולקטיבית ומוסיפים "וכן בכל המלחמות" (המהר"ל לדוגמא))). לראות את האויב שלי מדמם זה יכול להיות קשה, אך תמיד זה יהיה מחזק. אם זה לא מחזק אותי, זה אומר שמשהו רקוב אצלי. יכול להיות שאני לא מאמין בצדקת דרכי, יכול להיות שאני לוזר. יכול להיות מיליון דברים. - משהו רקוב, אצלי.

תפנימי; כמו שיש סדרי עדיפויות ביהדות וקדימויות של מצוות לעומת מצוות אחרות, כך גם המטרה מקדשת את האמצעים כשזה קידוש ה' מול חילול ה'. וידוע לכולנו (לכל היהודים למען ה'. לא יודע לגבי יהודים למען יש"ו (אבינר, שרלו ושות')) שקידוש ה' דוחה פיקוח נפש.
באביר, שיטת לחימה יהודית, יש עקרון מנחה של ראש השיטה, עקרון שהוא העביר ליחידות צבא בארץ ובעולם: "מראה - טכניקת ניטרול". אדם טופס אותך באופן כלשהו, מעוות לך איזה מפרק וגורם לכאב ברצועות או חניקות כלשהן (לא בכל דבר קיים), אתה עושה לו אותו הדבר, רק עם אחוזים/מעלות/רמות - נוספות.

את מפחדת מ'מה יאמרו הגויים', לעניינו, זה גם 'מה יאמרו השמאלנים'. ובעניין הזה יש לי מאמר של הרב בנימין שבימים הקרובים אני אעלה לכאן, 'מה יאמרו הגויים' זה שם המאמר. (יותר נכון זה שיעור שהוא העביר). זה שאדם/גוף/מדינה הגדיר 'העדפת בן הלאום העצמי" (אני יהודי ואוהב ומעדיף יהודי למטרה כלשהי, בשל העובדה שהוא יהודי) כ'גזענות', לא הופך אותי לגזען. אולי בהגדרה ובחוקים של המדינה אני כן מוגדר ככזה.. זה ממש לא מזיז לי יותר מדיי. רק אומר לי שאני צריך להיזהר (ורצוי להחליף את השלטון.. - כי להשפיע מבפנים זה לא עובד. גם כשמנסים לגרום לג'ורא להריח טוב זה לא בדיוק מצליח, ומי שמנסה לגרום לזה להריח טוב - בעצמו נהיה מסריח... - אפי איתם וכו'..).

כשהאמריקאים תפסו בפיליפינים מחבלים מוסלמים וטבחו בהם וקברו אותם עטופים בעור חזיר והיה להם שקט במשך עשרות שנים, זאת לא קיצוניות. - זה התמודדות ראציונלית עם המציאות. קשה? לא נוח? - זה עדיף מלמות על חילול ה'! כל אותם אלה שאומרים "נרצח על קידוש ה'" זה שטויות!

אז אולי תתחילי להציע (ולא שאת אומרת מה לעשות... שלא יגרום לך להיעצר... חלילה.. אוי ואבוי...) ברמה התיאורטית, מה יעיל נגד השמאלנים, שהם - הם האויב המיידי והאיום הקיומי של העם היהודי בארץ ישראל! ? ?
לחזית יהודית הגזמת שאמרת שה' ייקח את הרב אבינר!!!ימין אמיתי
בס"ד

יש גבול!!!

בכל זאת הרב אבינר הוא רב, גם אם הוא לא בדיוק בדעות שלך!!!

מכאן ועד להגיד שה' ייקח אותו ולקרוא לו רשע - זה הגזמה.

נכון.רחלקה
אנשים, תירגעו ומהר!!!
לימין אמיתי-אוריין
בס"
אבינר הוא לא רב הוא רשע..... והרבנים קבעו את זה:
http://www.aviner.net/
מתי רבנים אמרו שהוא רשע?ימין אמיתי
בס"ד

מתי בדיוק הרבנים אמרו שהוא רשע?

אולי אמרו שאסור לשמוע לפסקיו בהלכות נידה,
אבל ודאי שלא אמרו שמותר להגיד עליו ח"ו שימות!!!!
הרה"ג שלמה פישר קרא לו רשע.. והוא מחטיא במזיד!!אוריין
והרבנים אמרו לא לשמוע לו בכל ההלכות ולא רקאוריין
בס"ד
ולא רק בהלכות נידה....
שום רב לא אמר שמותר לומר עליו שימות ח"ו.ימין אמיתי
יכול להיות שכן יכול להיות שלא....אוריין
בס"ד
אני לא מאחלת לו למות אבל אני בהחלט שונאת אותו והוא רשע! אז די לקרוא לו רב!....
שום רב חוץ מהרב פישר לו קרא לו רשעימין אמיתי
ואפילו בפסקים כתוב : הרב אבינר
הרב קאפח כתב עליו אפילו : שליט"אימין אמיתי
---------------אוריין
בס"ד
"עשה החוטא במזיד או שעבר במזיד כמה פעמים עברה אחת המפרסמת לכל שהיא עברה - אם כן מוכח מניה שלא מחמת שגבר יצרו עליו עבר על דברי ה', כי אם בשרירות לבו הוא הולך, ואין פחד אלקים לנגד עיניו. לכן מותר להכלימו ולספר בגנותו בין בפניו ובין שלא בפניו. ואם הוא יעשה מעשה או ידבר דבר, ויש לשפטו לצד הזכות ולצד החוב - צריך לשפטו לצד החוב, אחרי שנתחזק לרשע גמור בשאר ענייניו... ואשר לא שת לבו לדבר ה', מותר להכלימו במעלליו ולהודיע תועבותיו ולשפוך בוז עליו. ועוד אמרו: מפרסמין את החנפים מפני חילול ה', וכל שכן אם הוכיח אותו בזה ולא חזר, דמותר לפרסמו ולגלות על חטאיו בשער בת רבים".(החפץ חי'ים)

"כל תלמיד חכם שאין תוכו כברו אינו תלמיד חכם"

-------אוריין
בס"ד
(שליט"א- שיפול לבור יוד טפחים אמן....)
בסדר אז אנחנו לא מאחלים לו למות אנחנו מאחלים לו לחזור בתשובה....
ואם אתה מתכוון לזה: http://www.aviner.net/psak_kapach.php אז נראה לי שזה מכתב שכתבו לרב קאפח....(נראה לי.. לפי איך שהבנתי....)
וגם הרב כהנא זצ"ל יצא נגד אבינר....
אוריין- שימי לב שאפילו באתר שהבאתאלעד
מקפידים לקרוא לו רב.
----אוריין
בס"ד
אני לא קוראת לרשעים "רב" !! וזה לא משנה אם באתר כתוב לקרוא לו רב או לא.... אסור לקרוא לרשע "רב"!!....
לימין אמיתיהכהניסט הנודד
אני לא מתפלל למותו של אבינר אך בהחלט חושב שהוא רשע ומתפלל לחזרתו בתשובה
לסבאדינמית
דבר ראשון- כבר הודת שאין לך מושג על האירגון שלי אז אל תשמיץ אותו לפני שתקרא מה הוא או משהו בסיגנון.

הבעיה שהיתה לי עם המשפט (ואני באמת לא מבינה למה לך זה לא הפריע) זה שהוא ביקש מה' שיעשה את ה"פרופסור" בריא כדי שהוא יוכל להרוג אותו.
הסעיף הראשון שכתבתי בתגובה בא בציניות כדי להראות עד כמה האדם הפך לפנאט צעצוע- דבר שנהיה מאוד מקובל ועצוב.
בקשר לערבים- אני עדיין אומרת שהרצון לראות דם ולהתעלל, לא בא מהיהדות. גם כשתלינו בתק' התנ"ך את האוייבים על העץ, הורדנו אותם לקבורה בלילה.

אם הייתם תולים את הפרופ' על העץ, הייתם מורידים?

כבר אמרתי כאן כמה פעמים- אני לא בעד השמאל או הערבים וגם לא בעד הח"כ ה"ימנים".
אני בעד התורה והרבנים (ואבינר <האיש, לא התוכי> לא קשור לרבנים שלי, לא בגלל ההשמצות, אלא פשוט יש רבנים שיותר מתחברת לאמת שלהם)
ומשתדלת ללכת לפיהם.

בקשר לשמאל,
עד כמה שזה חולני שיש אדם עם נפש יהודיה שמבין את הרעיון של "אור לגויים" בצורה מעוותת,
לא אני אשים לו פצצה בבית. נכון שחוץ מתפילות (שמהוות חלק חשוב מאוד במאבק כשאני טוענת שאני אדם מאמין)
יש צורך בהסברה למי שעוד "מתנדנד" בין אהבת הגויים בדרך אחת לשניה,
יש צורך (חשוב ודחוף מאוד) לתקן את הסטיגמות על הנוער המאמין
ויש צורך גדול לשנות את השמאל. השינוי לא חייב להיות ברצח, את החלק הזה נשאיר לשב"כ (שגם בו צריך לטפל)

אשמח אם תעלה את המאמר שציינת לפורום
נכון דינמית צודקת!רחלקה
הכלב נתניהו משתולל ומוכיח עד כמה אינו ראוי עודיהודי שמח
פשוט בושה!ראש יהודי
בושה שבכלל נתנו לפרופ' שטרנהל פרס ישראל!!
בושה שנתנו פרס ישראל לנאצי ארור,שאומר לפגוע במתנחלים!
לדינמיתהכהניסט הנודד
אל תישכחי מה דינו של "מוסר" ע"פ ההלכה
מרזל: פסטיבל רבין (ימ"ש) התחיל השנה מוקדם מהצפויאנונימי (פותח)
מרזל: פסטיבל רבין התחיל השנה מוקדם מהצפוי

יו"ר חזית יהודית מרזל אומר בתגובה לעליהום של השמאל נגד הימין, כי פסטיבל רבין התחיל השנה מוקדם מהצפוי.

"עדיף לאבירי זכויות האזרח מהשמאל לקרוא למיצוי הדין עם השמאלנים שפורעים בנעלין ובבילעין לפני שהם מבקשים לחנך אותנו על חשיבות שלטון החוק", מוסיף מרזל.

אז מה, עיתונאים מתחילים להסתובב פה כדי לראות מי זהמשה
"הימין הקיצוני"?

מצחיק.
קודם השב"כ שם מטען, ואח"כ מחפש 'אשמים'יהודי שמח
זה אותו שב"כ שרצח את רבין, ואותו שב"כ שרצח את קסטנר - כדי שלא יתגלה שהציונים בכללם פעלו באותה דרך כמוהו, והוא בסך הכל היה אחד ה'ברגים'.

המעניין הוא שכמו אצל קסטנר כך גם עכשיו: אז רצחו אותו, ואח"כ אותו שירות חשאי שהרגו הוא ששש שמירה על אישים שונים, כביכול 'בעקבות הרצח'.

אותו הדבר עכשיו: השב"כ שם מטען בפתח ביתו של שטרנהל, ואז מציב שמירה ליריב אופנהיימר.
אין גבול לתעלוליהם ונבזותם.
מאמר מצויין מהאתר פה:יהודי שמח
שטרנהל וחבריו מהשמאל הקיצוני
מאת ישראל פרנק

החברה הישראלית צריכה להקיא מתוכה קיצונים כשטרנהל.

ראשית ברצוני להביע את התנגדותי ללקיחת החוק לידים ופגיעה בנבל שטרנהל ודומיו. משטרת ישראל, הפרקליטות ובית המשפט הישראלי היו צריכים לטפל ממזמן בו ובחבריו בעלי אותה השקפת עולם המסיתים נגד המתיישבים במולדתנו.

מותר לשטרנהל ולחבריו להחזיק בכל דעה. חופש הדעה אינו מוגבל. אבל חופש הפצת הדעה וההסתה מוגבל בארצות הדמוקרטיות. חופש הביטוי נגמר ברגע שהוא פוגע בזולת. לדוגמא אסור לצעוק "שריפה" באולם חשוך בזמן הצגה. הדבר עלול לגרום למהומה ולנפגעים.

לאלה שאינם מודעים לדעותיו הקיצוניות, הרי מקבץ קטן :

בשנת 2005 חתם שטרנהל על מכתב מרצים מהאוניברסיטאות לתמיכה בסרבני השירות בצה"ל. אותם מרצים הביעו את נכונותם לעזור ככל יכולתם לסטודנטים שכתוצאה מסירובם לשרת יתקלו בקשיים לימודיים, כלכליים או מנהליים והם קראו לקהילת האוניברסיטה לתמוך בסרבנים. הסטודנטים הוזמנו ליצור קשר עם כל אחד מהחתומים על המכתב.

צה"ל מגן על כולנו, כולל על שטרנהל וחבריו. האוניברסיטה משלמת את שכרם של מרצים אלה. כלומר אנחנו משלמים את שכרם של אלה המסיתים את הסטודנטים להימנע מלהגן עלינו.

"לרבים בישראל, אולי אף לרוב המצביעים, אין ספק בדבר הלגיטימיות של ההתנגדות המזוינת בשטחים עצמם. אילו הייתה בפלשתינים מעט תבונה, הם היו מרכזים את מאבקם נגד ההתנחלויות" --
פרופ' שטרנהל בעיתון הארץ 11.05.01
במאמרו "מול ממשלה סהרורית" בעיתון הארץ מיום 11.05.2001, הכיר שטרנהל בלגיטימיות של הטרור הערבי ביהודה ושומרון ויעץ למחבלים הערביים למקד את רציחותיהם במתיישבים ביהודה ושומרון כדי שבאופן זה ישורטט הגבול בין ישראל שבתוך הקו הירוק לבין יהודה ושומרון: "לרבים בישראל, אולי אף לרוב המצביעים, אין ספק בדבר הלגיטימיות של ההתנגדות המזוינת בשטחים עצמם. אילו הייתה בפלשתינים מעט תבונה, הם היו מרכזים את מאבקם נגד ההתנחלויות ולא פוגעים בנשים ובילדים, ונמנעים מירי על גילה, על נחל עוז ועל שדרות, כן היו נמנעים מהנחת מטענים מצידו המערבי של הקו הירוק. בדרך זו היו הפלשתינים משרטטים בעצמם את פרופיל הפתרון שממילא יושג בעתיד. הקו הירוק המתוקן יהיה גבול בינלאומי ושטחים יוחלפו כדי לפצות את הפלשתינים על האדמות שכבר סופחו לישראל ואולי עוד יסופחו". שטרנהל מסית לרצוח יהודים, אבל מיילל כאשר פצעו אותו.

ואילו בעיתון דבר מיום ה-05.04.1988 כתב שטרנהל: "רק מי שיהיה מוכן לעלות על עפרה עם טנקים, יוכל לבלום את הסחף הפשיסטי המאיים להטביע את הדמוקרטיה
הישראלית".

ההתנגשות בחיי סלאח שחאדה, שהיה אחראי לעשרות פיגועים רצחניים, כונתה על ידי שטרנהל "התנהגות ברברית".

החברה הישראלית צריכה להקיא אותו ושכמותו מקרבה.

נאמר "הפוסל במומו פוסל". כל הצבועים מהשמאל מאשימים את הימין בפגיעה בשטרנהל. צריך לזכור שתמיד הפגיעות היו של השמאל בימין. תזכורת קצרה: "הסיזון" (בתקופת המנדט הבריטי), ה"אלטלנה", "הסכם אוסלו" וקורבנותיו, הטרנספר מגוש קטיף, הריסת מאחזים ביש"ע ועוד.

עלילות הדם עולות מדרגה (הם שכחו שפסח עוד רחוק)יהודי שמח
הפלסטינים: רועה צאן נורה בידי מתנחלים

גופת פלסטיני כבן 17 נמצאה הלילה באזור היישוב גיתית ועליה סימני ירי. הפלסטינים טוענים כי הצעיר נורה על ידי מתנחלים שרדפו אחריו במכונית לבנה. במשטרה חוקרים את הפרשה

עלי ואקד ואפרת וייס - עוד לא פסח, רק ראש השנה, המצאתם מנהג חדש?
הימין האמיתי חושף את האיש שזייף את המסמכים לYNET.יהודי שמח
ראשית לכל אני מדגיש שאין לי שום קשר לתנועת 'הימין האמיתי' ולחיים בן פסח, רק אני חושב שצריך סוף סוף לחשוף את השב"כ ומשת"פיו במלחמתם ביהודים.

אציין למען ההגינות, כי השורות הבאות נכתבו בפורום רוטר, ומכיוון שנראו בעיני אמינות, העתקתי אותם לפה:

כזכור לכולם מאמש,YNET פרסמו כתבה בה נכתב כביכול ומנהל אתר "הימין האמיתי"
כתב הודעה בה הוא מתכנן להתנקש ב"אישיות שמאל בכירה",הם אף הביאו מסמכים
מזויפים באיכות גרועה ביותר,שאפילו גולש חדש בפורום שלנו(HAYAMIN.ORG)
שם לב לזיוף הגס. את תגובתינו כבר פרסמנו אמש:http://rotter.net/forum/scoops1/19933.shtml
להלן הודעת הימין האמיתי מהבוקר:

חשיפה: הזייפן שניסה להפליל אתרי ימין נחשף!

מדובר בעוזי זלכה, בחור חילוני בן 20 מרמת גן, שהתפרסם באינטרנט
כתומך בכת השטן, כמי שתר ברשת אחר "סם האונס", בין היתר
באתרים הומוסקסואליים - אך בעיקר בפרסום סרטונים התומכים
בהיטלר ובהשמדת אשכנזים ב-youtube ובייחוסם לימין.

עוזי זלכה שלח הודעות מפוברקות בפוטושופ שכאילו נכתבו
בפורום "הימין האמיתי" לכל אמצעי התקשורת, בכוונה להפליל
את הימין בהתנקשות בפעיל השמאל הקיצוני זאב שטרנהל.

צילומי המסך המפוברקים גרמו לפרסום כתבות מסיתות נגד הימין
ב-Ynet ובהארץ-walla ועוד חזון למועד.

קישורים לכתבות המפוברקות:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3602842,00.html
http://rotter.net/news/newsdata.php?prm=http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1025035.html
http://news.walla.co.il/?w=/1/1353503

כמו כן, לאחר הארוע עם שטרנהל ערוץ 10 הראה במהדורת החדשות המרכזית
סרטון שכביכול מסית נגד ביילין - ולא במקרה סרטון זה הוא תוצר ידיו של עוזי זלכה.

קישור לסרטון: http://il.youtube.com/watch?v=H13jG4c00Ls

הכפשת הימין תוך שיתוף פעולה עם התקשורת אינה חדשה לעוזי זלכה,
המתגורר עם הוריו בשד' ירושלים ברמת גן. בחודש אוקטובר בשנה שעברה,
פרסם עיתון "הארץ" כתבה עם הכותרת "פעילי ימין מפרסמים באינטרנט הפצה
נאצית נגד אשכנזים", כשהוא מסתמך על סרטוני Youtube שיוצרו על ידי עוזי זלכה.

זלכה יצר שם בדוי בשם "סטיבן מליק" ופתח בשמו מספר דפים באתרים חינמיים,
כדי לייצור "אוטנטיות" מלאכותית לטירופו הנאו-נאצי - והארץ האמין בכך בחדווה.

קישור לכתבה: http://rotter.net/news/newsdata.php?prm=http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/913891.html

במערכת הפורומים של תפוז, עוזי זלכה נהג להפיץ את משנתו הנאצית ולנסות לקשר
אותה לימין ולמתנחלים - וכשנתקל בהתנגדות מנהלי הפורומים והגולשים - הוא נהג לזייף
הודעות בפוטושופ כדי להכפיש מנהלי פורומים ולנסות להוריד אותם ממשרתם, וכל זאת
עשה בשמות משתמשים מגוונים ורבים שאת חלקם הקטן אביא כאן:
Power69, שרירי86, שאולין המקורי, שאולין כאן, זסבה5, פאוור ליפתר

עוזי זלכה מאובחן כחולה נפש אלים, ומאושפז תדיר בבתי חולים לבריאות הנפש.
לכן, התיקים שנפתחו נגדו על המעשים הבלתי חוקיים הרבים שביצע ברשת האינטרנט
נסגרו בשל מחלתו. ואמנם, לאחר שיו"ר ארגון הימין האמיתי חיים בן פסח, הגיש נגדו
תלונה על ההצקות החוזרות והנשנות ועל סרטוני הנאצה שהוא מפרסם נגדו ב-Youtube,
זלכה אושפז בכפיה למספר חודשים, אך מיד לאחר ששוחרר שב לסורו.

תנועת הימין האמיתי עומדת מאחורי הפרסום, ומאתגרת את
מר זלכה להגיש תביעה אזרחית נגדה אם הוא יטען שיש בחשיפה
זו דבר שאינו אמת.

נספחים -

עוזי (שמכנה את עצמו "רוני" בגוף שלישי) שולח איום להכפיש את המנהל אהרן לחברי תנועת "הימין האמיתי" בתפוז:

נאציזם: http://il.youtube.com/watch?v=NVzpNCm4oCE

סרטון כת השטן: http://il.youtube.com/watch?v=_BRJkR-hu6I

נסיון לרכוש את סם האונס:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewmsg.asp?forum=52&msgid=89481504

והנה האמת:יהודי שמחאחרונה
הבדואי שנהרג ליד גיתית נפגע מפיצוץ נפל

המשטרה השלימה את חקירת מות הנער הבדואי ליד גיתית וקבעה כי הוא נהרג מנפל פצצה בו שיחק. ח"כ אריאל מחכה להנצלות השמאל על האשמת המתנחלים במעשה.
כנראה שיש להיזהר במה שכותביםיהודי שמח
אם כי לא בטוח עד כמה המאמץ שווה. שהרי על כל מילה שכתובה פה הם מסוגלים 'להלביש' את גרסתם. ממילא העובדות לא מעניינות אותם. מדובר בשקרנים פתלוגים. ובכל אופן כנראה שבאמת יש להיזהר.
הם לא יפחידו אותנוהכהניסט הנודד
ןלא ירתיעו אותנו מלומר את האמת
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה

אולי יעניין אותך