מרפסתציורית
שיואוט!הר
ההה...אההה!!|נופל מעולף| בוינגגג...!מירי ט.
אין-אין-אין מילים..
לדעתי-שלמות!!
שיחקתותה בענק, ציורית..באמת!
הציור הזה מחמם לי את הלב
דינה ל.
אני אוהבת את הציורים שלך! מוקפדים כ"כ כ"כ, עד הפרט האחרון, אבל בלי להכביד בכלל. כל מילימטר זוכה לתשומת לבך באופן שיוויוני, כל קרש ברצפה, כל לבנה בקיר...
הלבנים בקיר נראות לי כמו אפליקציות 
הן יפות כל אחת בפני עצמה, אבל קצת מתנגשות לי בחספוס של שאר הציור. או- לא נראות כ"כ כמו קיר חיצוני למבנה.
הכסא קורא לי לנוח עליו!
הוא אמין, אפשר ממש לשמוע אותו חורק קלות ברוח.
מה קרה לידית השמאלית? למה היא לא יוצאת מאותה נקודה כמו רעותה? (בכלל, כדי שכסא יהיה "נוח", כדאי שידיותיו תהינה מתרחובות קמעה, במן התעקלות בבסיסן. השמאלית נכנסת פנימה משום מה, ושתי הידיות ביחד- מצמצמות את חלל הכסא.
גם המושב עצמו- צר, וגם בו- החיבור משמאל לא זהה לצד ימין.
בנוסף- המושב מתחיל כבעל עובי/נפח, ומסתיים שונה. שימי לב...
הנה סימנתי לך:
היה לי כיף להתבונן בציור
תודה!
בהצלחה בהמשך
תודה דינה על ההשקעהציורית
בסימון נקודות לשיפור.
האמת, שמיציתי את ההתעסקות איתו 
אז אשמור את הטיפים לציור הבא.

מדוייק ומרשים מאודאלעד
העיקשות על דיוק בפרטים וקוים נקיים וישרים מאוד, מה שהביא אותך להדגיש את קווי המתאר בצורה קצת לא טבעית
פגם קצת באמינות של הציור ככללו.
נסי להתבונן ברצפת עץ (דק) שכזו. האם העין מבחינה בברגים? אם לא- למדוע ציירת אותם?
בנוסף, חסרה הצללה של הכסא. הוא נראה הכי טבעי ומתחבר לסביבה אבל העדר צל מפריע לו להתייצב יפה על הרצפה.
בהצלחה!
לא יודעת לעשות צל...מה לעשות?ציוריתאחרונה
חוששת יותר לקלקל מאשר להצליח ליצור צל אמין.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך