החלטתי להענות לאתגר שהציבה דינה בפניי...מתואמת
זה פשוט מיוחד!! ומהמם!! ומושלם!!מירי ט.
אם זה לא מודפס על קנווס זה פשוט פספוס..
מקסים מקסים!דינה ל.
אמא משקיענית שכמוך
זה בטח ממש כיף לקשט במו ידיך את חדר הילדים.
הארנבון מתוק, פרוותי ונעים למראה 
אם את רוצה לתת לו מראה ילדותי ומתוק, את יכולה להוסיף שתי גבות קטנות, גבוה מעל העיניים.
קצת לא מסתדרת לי תנוחת רגליו. האם התכוונת לציירו עומד או יושב? כי אם יושב- אז אמורים לראות את מעלה רגליו, לא את הרקע, ואז כפות רגליו אמורות להיות נראות לעין.
אם עומד, אז יתכן שרגליו כן אמורות להיראות ככה... אבל אולי לא בפישוק שכזה? 
עוד נקודה, רק לוודא ששמת לב: בצבעי מים, ככל שעל המכחול ריכוז המים נמוך וריכוז הצבע גבוה- הצבע יהיה יותר כהה. אז שאם בא לך לשחק בגוונים/עוצמות הצבע- זו הדרך (כך היית יכולה לשחק עם הצבע הוורוד שבמרכז האוזן, או עם גווני הפפיון וכו')
רעיון מקסים וביצוע נהדר 
תודה לכןמתואמת
לא הצלחתי לצייר את הארנב בעצמי, אז הסתכלתי על תמונה של ארנב אמיתי וניסיתי להפוך אותו לבובתי. באמת הרגליים לא יצאו משהו (הוא כאילו עומד על ארבע רגליו).
וצבעי המים פה הם "שקר" - התעצלתי לצייר בצבעי מים בלבד (דורש הרבה שכבות וכו'), אז צבעתי בצבעי עיפרון שנמרחים במים, עם קצת נגיעות של צבעי מים אמיתיים... באמת, עוד קשה לי לשלוט בהצללות בציור עם צבעי מים.
שקר??
דינה ל.
כל כך לא !
זו טכניקה בפני עצמה, וכבודה במקומה מונח. שלא יהיו לך שום ייסורי מצפון (או צורך "להודות" על משהו|) על כל אופן ציור שלך 
ושליטה בגוונים כאלה באה עם הזמן.
ואת תצליחי בה בעז"ה 
יפה מאוד!!
ציורית
ציור עם צבעי מים זה ממש כמו שדינה כתבה-
הכל תלוי במינון של מים-צבע
ואם מחכים לייבוש השיכבה הראשונה של הצבע אפשר לטשטש ולהוסיף שכבה נוספת שנותנת עוד קצת גוונים.
מקסים. אני רוצה כזה, גדול, על הקיר שלי.מפוספס
את יכולה להדפיס לעצמך תמונה של זה
מתואמת
אני יכול. אבל זה לא יהיה ציור על הקיר, רק דף
מפוספס
אתה יכול גם להדפיס על קנווסמתואמת
רק שתדע שזה עולה 90 שקל לפחות.
אני החלטתי לוותר (לפחות בינתיים) על זה, והדפסתי את זה בתור תמונה רגילה בחנות צילום, בגודל של A4.
(וסליחה על הבלבול במינים).
דינה ל.
מענין,
מה ציור כזה על קיר החדר עושה לבנאדם מבוגר?
נה. כולנו ילדים.מפוספס
אולי אתה צודק...דינה ל.
אולי אני באמת עוד ילדה?
כי כבר שנים אני נאבקת בדחף בלתי מוסבר לקחת טוש ארטליין ולקשקש פסיעות רגליים קריקטוריסטיות כאלה, לאורך הקיר בחדר...
[ילדות עשוקה? אולי לא נתנו לי לקשקש על הקירות מספיק, וזאת הילדה הקטנה והשובבה שבי?
]
אחלה, אבל למה הרגשון העצוב בסוף? לכי על זה (חה!)מפוספס
כי זה קיצ'י ועברתי את הגילדינה ל.
וגם כי אמי תתפחלץ 
[וגם זה בכלל לא מתאים לסגנון החדר.]
ואם כבר... נראה לי אעשה עיטורי פרחים עדינים כלשהם |שוקל|
אם את נאבקת בדחף אז לא עברת את הגיל.מפוספס
תראה, זה לצייר על הקיר בחדר!דינה ל.
קצת מפחיד [וזה לא לחגוג עם טוש ביד, כמו בגיל שנתיים]
בקטנה..תמיד אפשר לסייד שוב מעל זה.מירי ט.
אולידינה ל.
אחרי שאצטרף שוב לחוג ציור, אתאמן טוב טוב על ציור באקריליק וארכוש ביטחון עצמי בתחום |לא זורם| |רושם עוד סיבה לחזור למסגרת ציור|
למה עברת את הגיל?מתואמת
כשהייתי נערה (טוב, אולי קצת יותר צעירה ממך), באחד מערבי הפסח, כשסיידנו את כל הבית, הוספתי עיטורים בצבע שבו סוידו חלק מקירות החדר, וגם העתקתי בארטליין כמה מבובות הפרווה האהובות עליי.
היום הציורים האלה אינם, לצערי, כי החדר עבר לאחים אחרים, פחות "קיצ'יים" ממני.
מי יודע, אולי בעלי יסכים לי לצייר על הקירות בחדר הילדים? (טוב, בשביל החדר שלנו - באמת עברתי את הגיל...)
דאי! עם כשרון כמו שלך!דינה ל.
ברור שלכי תציירי בחדר הילדים! לא ראית? כבר יש לך מזמינים לציורייך 
לי פשוט יש פחות נסיון עם צבע. לכן אני חוששת (הדודים שלי ראו פעם ציור קריקטוריסטי שלי, של חסידה מביאה תינוק בסלסילה, ומאז מנג'סים לי שאצייר להם את זה על הקיר בחדר הילדים...
)
לא חושבת שיש לי ניסיון כמו שלך.מתואמת
(וכאן אני רוצה לקשר לשרשור שפתחת לאחרונה
לך יש הרבה יותר ניסיון והרבה יותר כישרון משלי. אצלי - זה רק תחביב. אצלך - זו אומנות ממש.
ואני רוצה לומר לך: תעזי! תנסי לפרוץ את גבולות העיפרון והעט השחור! תנסי לצייר גם בצבע, בכל סוגי הצבעים. בהתחלה ציורים פשוטים על דף, שאולי לא יראו לך מושלמים, ולאט לאט תרכשי ביטחון ותוכלי לעבור לדברים "גדולים" (כמו ציור על קירות ושולחנות
).
יש לך כישרון עצום! אנחנו רוצים לראות אותו הופך לחי וצבעוני!
מתואמת,דינה ל.
מותר לי...? 
כיף לי לקרוא את תגובותייך אלי, את כ"כ מפרגנת ומחממת את לבי! תודה על המילים הנעימות 
מעריכה מאוד.
נכון לעכשיו אני בתקופה נורא נורא לחוצה, לימודים ועוד שלל עיסוקים שלא מותירים לי זמן (יותר נכון- כח) לצייר, לצערי.
כבר זמן רב שאני רוצה לחזור לחוג הציור שלי. אני רוצה להתפתח בתחום הצבע (אקריליק), הן עבור הפן הכשרוני-אישי שלי, והן עבור העבודה והלימודים שלי, שמצריכים אותי לרכוש את הידע הזה, לשם התקדמות בתפקיד ובייעוד.
בקיצור, יש לי את כל הסיבות הטובות להמשיך וללמוד.
רק צריך ללמוד לעבוד נכון עם הזמן, ולא להתעייף בשמונה בערב... 
מותר לךמתואמת

טוב, אז נותר לי לחכות שיתפנה לך זמן, וכוח, ותוכלי להשקיע גם בציור מסוג אחר...
דרך אגב, כבר מזמן עניין אותי - מה את לומדת?
במהרה בימינו אמן...דינה ל.

וואי, זה חזק. רציני הייתי עושה את זה..מירי ט.
(אלמלא החדר שלי היה עם קירות עץ
)
מה זה משנה?דינה ל.

הנה היום טוהר העלתה ציור על שולחן עץ, בצבע שמיוחד לזה!
כי זה פחות יפה, זה על רקע לא חלק..מירי ט.
זה לא עץ מצופה, הוא עם כל הפיתולים האלה והדוגמאות שיש בו..זה מכוער לצייר על רקע מקושקש.
מדהים!אולפניסטית 1אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך