קטע שכתבתי, .. (:רוש לילה.

ב"ה

לא לבעלי לב חלש! לא לנשים בהיריון ... 

קיצר הבנתם. ו- אשמח שתעזרו לי למצוא שם הולם לקטע.

תודה

היא עמדה שם, הביטה בכוכבים. העיניים המהפנטות שלה נצצו באור הירח. הכל מסביבה היה כל כך שקט; מדי פעם רשרש עלה

ברוח, והענפים רעדו באוויר.

היא עדיין עמדה שם כשהעשב החל להשמיע קולות גריסה. הנערה הסבה את מבטה וזיהתה דמות  מתקרבת. היא לא זזה ממקומה,

חיכתה. הדמות התקרבה עוד יותר. הנערה נעצה מבט, חיוך קל עלה על שפתיה כשזיהתה. היא שתקה מספר שניות לפני שאמרה אל

תוך הלילה:"ידעתי שתבוא."

הנער חייך גם הוא. עכשיו הוא כבר נגלה לעיניה, נאה כל כך באור הירח. שערו הבהיר כמעט ולא זע ברוח הקלה שרפרפה מסביבם,

וידיו הסתתרו בכיסי מכנסיו.

"ואני ידעתי שתחכי לי," אמר מבלי להוריד את עיניו ממנה.

חיוך קל שוב נשב בשפתיה. היא לא נבוכה ממבטו; לא הורידה את עיניה.

הוא התקרב עוד כמה צעדים לכיוונה. הנערה לא נסוגה. הוא הושיט יד ועיניו הביטו בה בשאלה. 

ליבה עשה קפיצה קטנטונת כשהיא הנהנה. הוא הניח את ידו על גבה ומשך אותה אליו. 

עיניה הנוצצות לא הסגירו דבר מהתרגשותה. היא הרגישה היטב איך גופם נוגע, איך גופה מתחכך בגופו המושלם... החזק, המגן...

הנער שלח אצבע עדינה והרים את ראשה מעט, עיניו נעוצות בשפתיה.

והיא עוד הביטה ישירות באפור שבעיניו כשהוא שלף פגיון ודקר אותה, במירב הדיוק, בתוך הלב. 

הנער נעלם משם תוך דקות מועטות.

והנערה המשיכה לשכב שם על הדשא, דמה נוצץ על העשב הרטוב ועיניה עוד פתוחות לרווחה...

כבר לא נוצצות, עוד מביטות בכוכבים.

אוי..זה ממש מפחיד..מירי ט.

יש מצב שאני בעלת לב חלש???מבולבל

שמעי, יש לך כישרון תיאור שחבל על הזמן..הרגשתי כאילו אני נמצאת שם!

אבל הייתי רוצה לדעת את שאר הסיפור..

למה הוא עשה את זה??

רעיון לשם..ממ..אין לי ממש.

סורי שהפחדתי אותך רוש לילה.

לפחות אני יכולה לומר שהזהרתי מראש ...

למה הוא עשה את זה?! כי הוא מטומטם, מה אני אגיד לך ...

כ"כ עצוב להגיד, אבל האמת שהוא סתם נער ממוצע.

מניסיון

כ"כ נכון..מירי ט.
נער ממוצע דוקר בחורה כך סתם??לחיות באמת

אמור להיות איזו סיבה.

בתור קטע זה ממש יפה, אבל אי אפשר לומר שזה סתם נער ממוצע.

שם? אולי..אנונימי (פותח)

"מציאות"

כי הקטע המקסים הזההוא מציאות אמיתית. איך אנחנו נמשכים לדברים שאנחנו לא יודעים כמה הם רעים בשבילינו..

או אולי - (קצת נדוש)

"חיבוק דב"

בהצלחה.

זה יפהפה!

זה ממש יפה, אבל לפי דעתי יש מקום לשיפור בקטעאנונימי (פותח)

של הצניעות גם אם זה רק סיפור זה לא מנומס וגורם לאי-נעימות!

לפי התגובה שלך אני מבין שזה בעצם משל? הסכין הואL ענק

פשוט משל למה שהוא אמר, איך שהוא פצע אותה ישר בלב והיא נשארה שם מביטה בכוכבים עינייה כבר לא נוצצות.

אם זאת המשמעות זה סיפור ממש טוב.

כאילו ממש.

אני עוד צריך לחשוב איך אפשר לרמוז יותר שזה משל, כי בהתחלה פשוט חשבתי שזה קטע רגיל ופשוט.

אולי שישלוף את הסכין מהפה, או שהכתרת תרמז על זה.

כל כך חבל שסיפור, שרעיון כל כך טובים צריכים הסבר.

תמיד עדיף לרמוז לקורא מאשר להאכיל אותו בכפית

L ענק, תודה על הביקורת (:רוש לילה.

אכן, זה סוג של משל. בכוונה אמרתי סוג של, כי מצד אחד כ-ן רציתי להגיד שבמקום מסויים זה יהיה הסיפור, שהיא פשוט מתה,

ומצד שני רציתי גם להעביר עד כמה הוא שבר את ליבה ולכן הדגמתי זאת כמוות.

עיניה לא נוצצות יותר כי אין בהן חיים, זה מה שניסיתי לומר ... עוד מביטות בכוכבים- מביטות, העיניים מביטות, לא היא. אם הבנת 

את ההבדל..

תודה!!

ואשמח לעוד רעיונות לשמות .. כמו שאמרת שם שירמוז קצת ..

כמה דבריםצהלת החיים

א. שמעת על המושג טריגר?

ב. אולי שם טוב זה היעלמות.או משחק באש.או קריעת מסיכה.

ג. נער ממוצע ממש לא מנהג ככה,וטוב שכך.

נער ממוצע כמו נערה ממוצעת פשוט לא משתמשים בסכין.L ענק

זה לא אומר שהם לא הורגים בך משהעו, ומשאירים אותך בלי חיות. לבד. בחושך.

גם נערה ממוצעת לא מתנהגת ככהצהלת החיים

דבר ראשון בשביל להרוג צריך שיהיה בנער\נערה\מי שלא יהיה שנאה מאוד גדולה,למידה טכנית של אלימות ועוד כמה דברים.זה ב"ה לא נוצר אצל נוער ממוצע.

כמו פציעה עצמית,וכד'.

או שאתה מנסה לומר שכל מי שאני מכירה שנרצחה,או עברה ניסיו לרצח,היא מישי ממוצעת.ממש ל--א.

זה מוכר לי גם אישית מקרוב,הנושא הזה.

ואפסיק כאן.

באמת? בשביל להרוג צריך שנאה? מה עם אהבה? אהדה?L ענק

ושוב אני לא מדבר על הרג במובן הפשוט אלא הרג במובן שאילו התכוונה ילדת האור.

קצת מוזר לי לדבר על זה עם מישהי שעברה את זה באופן אישי אבל אני מדבר במיוחד על קשרים אצל נוער.

הקשע שבו אתה נותן את כולך לצד השני מחכה מצפה ויום אחד במספר מילים. הקשר מת.

ואל אני לא מנסה לומר שכל האנשים שעברו דברים קשים הם ממוצעים.

ושוב לא צריך להיות שנאה, כוונות רעות, או משהו כזה כדי להרוג.

כל כך הרבה פעמים זה פשוט דבריםש אמורים לקרות.

ברור שיש ביטול עצמי,זה הבסיס שרקוב לכתחילהצהלת החיים

מה שאתה קורא לו 'אהבה' זה לא אהבה,זו נסיון להתמסרות מוחלטת שלא יכולה לקרות, כי האדם לא יכול לבטל את עצמו לגמרי,לא לעשות שום דבר למען עצמו אף פעם(אפילו טכנית-מי שלא אוכל או שותה כלום בסוף הגוף מתמוטט או שהוא מת)בלי שזה יוביל להתפתחות של שנאה כלפי עצמו-העולם-מי שהוא נהיה קשור אליו בקשר כזה לוחץ.וזה נכון שאצל נוער זה יותר..מציאות שיכולה להתאפשר.כי נוער הרבה יותר יכול להשקיע רגשית ושכלית ומכל הבחינות באחרים.

בד"כ זה לא מגיע לרמה של רצח מהסיבה הפשוטה שלא מגיעים לביטול עצמי ברמה של-אין דבר-כזה-אני,יש רק אחר

אבל ברמה מסוימת...

אהבה,זה להיות ליד ילד צורח באצמע הלילה,ולעזור לו.אהבה זה להיות מסוגל לטפל גם בך וגם באחרים,ואם צריך אז גם להגיע למסירות כלשהי אבל בגבולות האפשריים שלך,כי אתה לא רוצה לקרוס משום בחינה וכי ילד-לצורך העניין-זקוק לא רק לאמא שתטפל בו,אלא גם שתחיה.ובשביל לחיות היא צריכה להנות מהחיים,למשל.אמא כבויה ומדוכאת ומזניחה את עצמה לא תועיל לילד שלה.

ואם היא חושבת שזה אהבה,אז היא תצטרך באיזשהו שלב עזרה,ולו בשביל לא לפגוע בילד.

פשוט שהדברים אמורים לקרות??תרחיב בבקשה.אני לא ממש...מצליחה לנסות להבין כרגע בבהירות.

אהבתיזאבה לבנה; )

בהתחלה שקראתי הייתי בטוחה שהוא באמת רצח אותה

ואז כשהביאו את הקטע עם המשל קראתי שוב וחייכתי.

אשכרה ספרות-שצריך לקרוא פעמיים ולהיכנס לעומק המשמעות

תמיד קשה לי עם תכתובת שצד אחד מקצר והשני מאריך.L ענק

אני אנסה גם להאריך.

אני מסכים לחלוטין עם ההתחלה של הדברים שלך, זאת לא אהבה. (ואילו חידשת לי את הקטע של שקעה בלי גבולות תגיע בסוף לשנאה כלפי-)

בד"כ זה לא מגיע לרמה של רצח מהסיבה הפשוטה שלא מגיעים לביטול עצמי ברמה של-אין דבר-כזה-אני,יש רק אחר.  פה אני לא מסכים איתך. המון פעמים נוצרת פגיעה בין נוער משני המינים שנקשרים אחד לשני, והקשר מתנתק.

היא מפתחת ציפיות, היא מפתחת ציפיות, ואז- טאק. מישהו אומר משהו. נפרדים. ויש חלק שמת בתוכך. אני חושב שזה מה שהתכוונה ילדת האור וזה מה שאני התכוונתי אליו.

ושוב לא צריך להיות שנאה, כוונות רעות, או משהו כזה כדי להרוג-לזה התכוונתי. התכוונתי שכולם יכולים לגרום לזה, ובלי מודעות להשאיר את בן הזוג פגוע, מת משהו.

לגבי החלק השני שלך- אני מסכים לחלוטין.

הדברים פשוט אמורים לקרות-זה לא היה קשור לשרשור הזה. לא אומר שזה נכתב בטעות, אבל זה לא שייך, ולא אמור להאמר בסיטואציה הזאת.

אני מצטער אם דרכתי על יבלות (ודרכתי) באמת מצטער, אני חושב שלא ממש דיברנו על אותו נושא ולכן התגובה שלי נלקחה בצורה כל כך חזקה.

אני כן טוען שקל מאוד להרוג חלקים מסוימים באדם, אבל אינ מצטער אם דברי הכאיבו לך או למישהו.

היי כולם רוש לילה.

שוב, מי שלא הבין, אכ-ן התכוונתי להרג אך לא במובן הפיזי. התכוונתי במובן הרגשי. פשוט רציתי לתאר כמה חמורה

הפגיעה ולא מצאתי מטאפורה טובה יותר חוץ ממוות ...

אהה ומזה טריגר? רוש לילה.

אוקי.הבנתי.ו...תודה על הסוף.צהלת החיים
אאוצ'. |מצומר| אמא...הנורמלית האחרונה
עבר עריכה על ידי סרט כתום בתאריך י' בסיון תשע"ג 20:33

עבר עריכה על ידי סרט כתום בתאריך י' בסיון תשע"ג 20:33

זה כתוב בהמשך כל כך טבעי, כל כך פתאומי, מאוד לא צפוי...וזה עצוב

אני בד"כ לא מגיבה פה, אבל הייתי חייבת...הלליש

(האמת שגם אני לא קוראת פה כמעט..)

הקטע ממש ממש יפה!!

לדעתי, זה מאוד ברור שזה משל, כי התיאור של הבחורה לא רגיל, וזו לא התנהגות רגילה וטבעית.

האי תזוזה שלה, ממחיש שזה משל, וגם את זה שבעצם היא מאמינה בו באמת ולא זזה מאמונתה הזו.

זה שזה פגיון- שזה כלי שלא משתמשים בו היום- גם ממחיש שזה משל, אם זה היה אקדח- הסיפור היה נשמע שונה.

גם התיאור על "מירב הדיוק- בתוך הלב"- זה משהו לא מציאותי כ"כ, ולכן מובן שזה משל.

העניין עם העיניים בסוף- גם מאוד מובן, שהעניים שלה מביטות ולא היא מסתכלת, ושהן אכן לא נוצצות- אלא נשארות פתוחות גם אחרי המוות- וזה כתוב בצורה ממש ברורה ויפה!!

יישר כח!!

שם: אולי "חיבוק דוב"...הנורמלית האחרונה
רעיון לשם: מציאות שמעל לדמיון.הלליש

ואאווו!!! יפה!!!אביה!!!אחרונה

יש לך כישרון!!

נשמע שהיה שווה פה פעםאני הנני כאינני

עם המפגשים בארגון @פסיפס 

מי יכול לספר?

מי יקום ויעלה את הדברים באוב?

אולי אנחנו דור אחר?

CureTypes: Convenient Access to Quality Medicationdonaldjohn

CureTypes serves as your one-stop shop for all-encompassing health care answers. It offers a broad selection of pharmaceutical goods, and CureTypes aims to back your path to good health by supplying medicines designed to address various health requirements. CureTypes concentrates on providing top-notch dependable choices for patients ranging from antibiotics to antiviral drugs and treatments for long-term conditions. CureTypes has a user-friendly platform that makes ordering medicines simple and hassle-free guaranteeing prompt deliveries to meet all your healthcare demands.

האמת.אנונימי (פותח)

זה היה יום שבת קייצי, ואני, כהרגלי זה קצת יותר משנה, הלכתי לבקר את זקן בית הכנסת הבודד בביתו. בדרך הקצרה שהיתה לי הפשלתי את שרוולי חולצת השבת הארוכה, שקבלתי על עצמי לכבד בה את השבת כדמותו של אבי, תוך שאני מנסה לסדר את הרעיונות שאומר לר' מאיר הזקן, לפשטן קמעא מהעופפות המופשטת המאפיינת את דברי התורה של בחורי הישיבות הגבוהות בציבור.

כשהגעתי הוא כבר המתין לי בחוץ, רכון, בעל כורחו, על ספר התהילים הישן בתוך כסא הגלגלים שלו. "שבת שלום ר' מאיר! מה שלומך?" אמרתי סקול רם, בעודי כופף אליו את קומתי כדי שיוכל להביט בפני ולזהות אותי. "או! או! שבת שלום!" קרא בשמחה, "מה שלומך? בא שב.." 

"כן כן, מיד" השבתי ושלפתי כיסא מערמת הכסאות שניצבה ליד. "תקרא למטפל שיביא כמה עוגיות וקולה, יש במקרר" הוא אמר לי, מניח באיטיות את ספר התהילים על השולחן שלידו והחל לסובב את כסאו אל עבר כיסא הפלסטיק שהצבתי בסמיכות. "זה בסדר, אין צורך", השבתי לו, "אולי אתה רוצה שאביא לך קצת קולה? או סודה?" 

"לא, זה בסדר, לי יש מים", הוא הורה לי בידו הגרומה אל הבקבוק עם הקשית שניצב על השולחן לא רחוק ממנו. "מה שלומך?" הוא שב ושאל, "מה שלום ההורים? ב"ה אבא שלך אדם טוב, כל שבת  הוא אומר לי שבת שלום ושואל איך אני מרגיש.."

"ב"ה" אני משיב, "השבח לאל, הכל בסדר, כולם בריאים". הוא מהנהן קלות בראשו כאומר 'ב"ה'. "באו לבקר אותך השבת?" אני שואל, "אולי הבנות? או שלום?"

"כן, כולם הגיעו בערב שבת, היה יפה מאוד" הוא משיב בשמחה, "שרו, והיה אוכל טוב..."

"איזה יופי" אמרתי בהקלה, "כל הכבוד להם שהם כולם באים". "כן כן" אמר, ואז נזכר ושאל "איפה היית שבוע שעבר? בישיבה?"

"כן ר' מאיר, צריך ללמוד.." עניתי כמתנצל. "כמובן", אמר, "אבל זה בסדר, יש בחורה חכמה שבאה לבקר אותי, יעל. איזה חכמה היא, לומדת, משקיעה, וגם אומרת לי דברי תורה על פרשת השבוע..."

מעניין, אני חושב לעצמי, זה חדש... מי כבר מכיר את ר' מאיר בשכונה ובא לבקר אותו? בטח מדובר על מישהי מבוגרת שבאה לדבר איתו. כבר יצא לי, בזמן ששהיתי במחיצתו של ר' מאיר, להפגש עם אחת מן השכנות לשעבר שגרו לידו ובאה לשוחח עימו קצת ולהפיג את בדידותו.

"איזה יופי" אמרתי לו בקול מעודד, והתחלתי לדבר על מעלת החסד מן הדברים שלמדנו לאחרונה בנושא מן הגמרא במסכת שבת. במהלך הדברים, כהרגלו, ר' מאיר הפסיק אותי בסיפורים על העבר ועל משפחתו, כשהוא מידי פעם מזכיר את אותה 'יעל' שבאה לבקר אותו מידי פעם, ומאבד את ההקשר של דברי הקודמים.

ולפתע, מאחורי גבי נשמעת חריקת שער הברזל, ואז קול צעיר קורא "סבא מאיר! מה שלומך? התגעגעתי אליך!" וכבת בית, בחורה צעירה שנראית קרוב לגילי, שולפת כיסא פלסטיק נוסף וממקמת אותו מצידו הנוסף של ר' מאיר הזקן. "או! יעל! מה שלומך? מה שלום ההורים?" פתח ר' מאיר בשמחה ופנה אלי "זו יעל שסיפרתי לך עליה".

"נעים מאוד.." אני מסביר לה פנים, והפנים שהוסברו אלי חזרה מוכרות לי מאיזה שהוא מקום. "אתם מכירים?" שואל ר' מאיר. "כן," מיד משיבה יעל, "היינו יחד בסניף, אתה עומר נכון?"

ואני מתפלא. לא הייתי דמות שאמורים להכיר אותה משם. "אמת". "היית באמצע לומר כמה דברי תורה נכון? תמשיכו בבקשה" אמרה בנימה קצת מתנצלת. "ר' מאיר סיפר לי שאת גם אומרת לו דברים על הפרשה מידי שבוע, אז בכבוד", די מיציתי את מה שהיה לי להגיד, הרהרתי.

"לא לא, תמשיך, זה באמת לא משהו רציני, אני רק קוראת לסבא מאיר קצת מהחומש ומסבירה.." היא משיבה. דליתי עוד איזה רעיון במחשבתי והתחלתי לומר אותו, ולאחר כמה רגעים ר' מאיר הפסיק אותי ובאופן מפתיע אמר "אתה יודע, יש לה משפחה ממש טובה, אנשים טובים, וגם חכמה – אולי תצאו יחד?"

באותו רגע נאלמתי דומיה, ולפני שהספקתי להיות מובך כדבעי, היא הזדרזה ואמר "תודה סבא מאיר, אבל אני כבר נפגשת עם מישהו.." התעשתי וקצת שחקתי על הסיטואציה, מנסה לחזור אל הנושא הקודם עליו דברתי לפני רגע. בינתיים ר' מאיר מפשיל את שרוולו ומביט אל שעונו המיוחד, שסימניו באותיות עברית חילוף המספרים "כבר צריך לצאת לבית הכנסת" הוא אומר וקורא למטפל, תוך שהוא מגדף אותו קמעא.

ליווינו את ר' מאיר לבית הכנסת, ולפני שנכנסתי אחריו גם אני, פניתי אל יעל וחזקתי אותה על ההשתדלות לבוא לשוחח עם ר' מאיר, תוך שאני מתפלא איך ומניין היא מכירה אותו. היא סיפרה לי שלא מזמן סבתא נפטרה ממגפת הקורונה שפקדה את העולם, וכשעברה ליד ביתו כאשר באה לבקר חברה שגרה בשכנות, ראתה אותו כשישב בחוץ והחלה לשוחח עימו. כשסבתא היתה בחיים היא היתה דואגת לה ובאה לבקר ולשוחח בקביעות, ועתה השיח הזה חסר לה, כך שהיא שמחה שפגשה את 'סבא מאיר'.

הנהנתי ונפרדתי ממנה לשלום, נכנס לתפילת מנחה של שבת בבית הכנסת הספרדי, מהרהר בסיטואציה המוזרה. ומאז, על אף כל הבחורות שיצאתי איתן לפניה ואחריה – היא לא יוצאת לי מהראש.

העלה לי חיוך.כְּקֶדֶם

ובאמת מעורר השראה

תודה על זה

...אנונימי (פותח)אחרונה

היא התחתנה לפני שבועיים. מזל טוב.

היושעלמת חן

היה פורום של שירים נכון? אני לא טועה..

אממ מחפשת בלי קשר צילצול של השיר אם תבנה של בית ,של איתי דוד אם למישהו יש

תודה

את מכוונת אולי לפרוזה וכתיבה חופשית?אנונימי (2)
לאעלמת חן
היה פורום שנקרא שירים, אני כמעט בטוחה בזה
יש את זה:כי קרוב.
עבר עריכה על ידי כי קרוב. בתאריך י"א בשבט תשפ"ד 08:17

פורום שירים

הוא נטוש למדימבולבלת מאדדדדאחרונה

עדיף בפורום אחר (צלילים ומוזיקה, או גיטרה)

ואפילו בצמע הגיוני יותר שיענו לך על זה...

תמיד זוכרת אותך, לא צריך חודש או יוםסתוית סימה

בס"ד

חודש המודעות הגיע ככה אומרים,

לידות שקטות בלי קול, ככה באוקטובר פתאום,

אני רושמת לך תינוקות שלי, שככה תישארי לעד,

על חיים שהגיעו בשקט, בתוך סערה גועשת,

בחדר לידה במקום שבו יש כל הזמן חיים,

פתאום את המוות פוגשים,

עברו 5 שנים מאז,

רציתי להגיד לך שאני זוכרת אותך, בדיוק כמו שהיית,

יפת תואר שקשה לתאר,

זכיתי בך ל9 חודשים קסומים, להרגיש אותך עמוק בפנים,

בלב שלי תהיי תמיד, מחכה לך כבר שתחזרי,

אומרים שתקומו ראשונים בתחיית המתים, כי אתם טהורים,

לא חטאתם בכלל ככה אומרים,

אחרי קבורתך קברתי גם את אבי, את בטח יודעת הוא לידך,

הרי הוא סבך,

הרגשתי שהעצב גובר עליי, לקחתי את התהילים ביד,

והלכתי להדליק נרות לשבת,

אמרתי לחוקר ליבות וכליות שלח לי נחמה בקרוב,

ופתאום הם הגיעו בלי שהתכוונתי, אוליי ככה כיוונתי,

שתי נשמות חדשות הופיעו, תאומים מבלי שציפינו,

אמרתי תודה רבה לבורא עולם, תודה שהראת לי שאני יכולה,

לאסוף את השברים ולקום, להתמודד עם לב שבור,

לחבק את האמונה בבכי של שמחה,

את , את התיקון שלך סיימת, הוא היה שלם ומיוחד,

אנחנו פה למטה מנסים לתקן את עצמנו, לחבר את החלקים שנותרו בחיינו,

ולהאמין שאת שלמה, ומתפללת עלינו,

אני אוהבת אותך בדיוק כמו שהיית, זכיתי בך לעולמים,

מחכה לך שתחזרי , עד שיבוא משיח יקירי בקרוב,

תודה שלמרות הכל בחרת לרדת בשבילי,

ותודה אבא, תודה שבחרת בי .

...אילת השחראחרונה

כמה עוצמות יש בך.

נגעת בי ממש.

ואיתך בתפילות ובייחולים ובתודות לבורא עולם.

🤍

טוב, פה בטח אין אף אחד שמסתכל, ובכל זאת..אני הנני כאינני

אנחנו מנסים להקים לתחייה את פורום "צלילים ומוסיקה" - נגנים ויוצרי מוסיקה יקרים וחביבים! נשמח שתצטרפו אלינו!!

מוזמנים להתחיל בשרשור הכירות החדש שהכנו לכם, שם תתודעו לעוד כמה דברים אנחנו מכינים לכם!

🎵🎶 שרשור היכרות תשפ"ד + עדכון! 📢📣 - צלילים ומוסיקה

בברכת "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו" - המנהלים החדשדשים!

ב"ה, בהשגחה אלקית, עכשיו כבר לא כ"כ מפריע לפרסם.אני הנני כאינני

האם את חושבת עליי כמו שאני חושב עלייך?

האם מה שאמרתי לך מסיח דעתך בתפילותייך?

האם את האחת? האם זו אהבה עיוורת? 

איך בכלל אדע, אם לא חוויתי מעולם אחרת?

איך אעבור את המסע הזה בלי שום חרטות?

איך אהיה שלם עם אלקים על אף ההסתרות?

תם, ועוד אשלים עם זה.

מה זה לדעתכם יוצר טוב?yaeli1989

מתעניינת איך לדעתכם נוצר יוצר מעולה?

אולי יעניין אותך