לאחר כשבועיים מציור הדיוקן הקודםאבי הכהן
בראשון אף ע-נ-ק!עוגי?!
נראה לי שיש לך המון כישרון. אני מקווה שתמשיך לפתחומפוספס
בהחלט כשרון גדולדינה ל.
חשבת ללמוד ציור בצורה מסודרת, עם מורה?
תוכל לקבל שם כלים טובים, ואין כמו הדגמה ותקשורת פנים אל פנים.
אני כבר כמה פעמים כתבתי לך על ציוריך,
חזור וקרא את הדברים, כי הם נכונים גם לכאן ואין טעם שאחזור על אותם הדברים:
פרופורציות פנים,
הצללה נכונה.
אתה חייב להשתמש בחומרים ראויים לשמם. וזה אומר עפרונות לציור, מחק דק וארוך, בלוק ציור (או כל דף איכותי אחר לציור דמויות) ומצלל.כי אם אתה רוצה תוצאות באיכות- אתה חייב את זה.
ההצללות של הציור השני לא תהיינה לעולם טובות יותר (ותחת ידיך הן יכולות להיות טובות מאוד!) אם תמשיך להשתמש בעט הזה!
אהבתי מאוד שהשתמשת בנייר הצהוב ההוא. זה יפה.
איזור העיניים יפה מאוד בעיני.
מעבר לחזרה על פרופורציות בפנים- כשאתה מתבונן בתמונה שלך (או כל תמונה של פנים) ואתה מעתיק, תתבונן טוב טוב טוב, תתעמק ממש:
איפה בדיוק מתחילה העין ביחס למסגרת הפנים. איפה ביחס אליה מתחילות האוזניים? ואז ביחס לקו העין- איפה מתחיל הנחיר? וגשר האף? ואז- ביחס לאף- איפה בדיוק מתחילות השפתיים... וכו' וכו'.
בתשומת לב רבה.
בהצלחה 
ואו..איזו התקדמות!! מדהים!!מירי ט.
והשיער..הצליח לך בענק..
תודה על המחמאות! לדינה ומירי:אבי הכהן
לדינה: יש לי ציוד בסיסי - בלוק ועפרונות, B5,B7,B2,H6 רק שהציור היה באמצע לימוד מחשבת למתכונת, כך שגם העיפרון וגם הדף לא היו משו..
לגבי פרופורציות - אני אשמח לשמוע מה בעייתי, אגב איך יצא הצל בצוואר? ניסיתי לדייק.. אבל קשה להצליל עם עיפרון חודים..
הדף צהוב בגלל הצילום, הוא לבן במקור.
תודה על ההערות.
למירי: תודה רבה על העצות לשיער הן עוזרות לי מאוד, ת'אמת מזל שיש לי פאות כי אני אף פעם לא מצליח לסיים את השיער ליד האזניים..
אחלה תלמיד
מירי ט.
ממש בסלבי
אולפניסטית 1
בעיני האף בציור הראשון נורא רחבדינה ל.אחרונה
אבל יתכן שכך הוא במציאות 
ההצללות נורא מודגשות, בשני הציורים.
תקרא שוב את מה שכתבתי לך לגבי אחיזת העיפרון כשאתה מצייר את זה.
הצללה כזאת, בצוואר לא אמורה להיות כה מודגשת, קווים קווים כאלו. אלא עדינה, מטושטשת. אם אין לך מצלל, נסה לטשטש קצת ביד.
ציורים מרשימים מאוד
המשך עלה והצלח!
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך