ואפס זמן לצייר
לפחות לא השבוע.
הערב העברתי מהפל' של דוד שלי (צלם אלוהי...) כמה תמונות נהדרות של בני דודים שלי (ששימשו לי מודל נהדר עד היום), כאלה שאני רואה, נמסה במקום, ואומרת: "בא לי לצייר אותם! ודחוף!!!" 
אז בקרוב.
אמן.
שבוע פורה לכולם!
דינה ל.ואפס זמן לצייר
לפחות לא השבוע.
הערב העברתי מהפל' של דוד שלי (צלם אלוהי...) כמה תמונות נהדרות של בני דודים שלי (ששימשו לי מודל נהדר עד היום), כאלה שאני רואה, נמסה במקום, ואומרת: "בא לי לצייר אותם! ודחוף!!!" 
אז בקרוב.
אמן.
שבוע פורה לכולם!
מירי ט.כבר כמה אנשים רוצים לשלם לי שאני אצייר אותם.. אני יכולה לעשות כסף מהעסק ופשוט אינלי זמןןןן...
אני לא מכירה זמן שבו לא מתחשק לי לצייר..אלא אם כן ישבתי שעתיים על ציור אז קצת כזה נגמר לי החשק...
אבל סתם ככה..תמיד יש לי מצב רוח לציורים!

)אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173