מה שהצטייר לי אחרי רצח אביתר הי"דציורית
מרגש!שירשור
יפיפה...תמשיכי לזרום אחרי הלב... תוצרים מקסימים..בדמייך חיי
זה מקסים.דינה ל.
גם התוצאה וגם הרגש שנשפך ממנה. מקסים בעיני שזה מה שיוצא ממך ברגעים כואבים כאלה, ובכלל- זה נהדר שאת מוצאת פורקן בציור.
יד זה האיבר הכי מסובך לציור. יפה לך שהתעמתת עם האתגר בכזו גבורה, והתוצאה בהחלט טובה.
היד שכפה כלפינו טובה יותר לדעתי, אם כי הזרוע מתעקמת ממנה בצורה לא טבעית.
נקודה חשובה מאוד!
האצבעות שלנו שונות באורכן, ולכן כשהן מכופפות הן לא מסתיימות באותו הקו. כופפי את אצבעותיך ותראי למה כוונתי.
עלי והצליחי,
והלוואי ותעלי לכאן ציורים רק מתוך שמחה...
דינה ,שאלה-ציורית
ראיתי כמה פעמים שכתבת שלצייר יד זה האיבר הכי מסובך
מעניין אותי לשמוע למה?
לי למשל יותר מסובך לצייר אוזן...
התבונני בציורים של גדולי הציירים,דינה ל.
כמעט אצל כולם תראי שכל פרט מדוקדק ומושקע, מלבד הידיים. או שהן מוחבאות/מוצנעות, או שהן מצוירות בליגה שונה משאר הציור- נמוכה יותר.
[סילחו לי על שאין לי כוח לעשות עכשיו עבודת חיפוס והעלאה של תמונות לדוגמא כעת. אך בזמנו המורה שלי לציור הראה לכיתה מצגת שלימה על כפות ידיים בציורים, של מיטב הציירים בהיסטוריה. ולא היה צל של ספק בכך שזה אכן איבר מסובך למדי.]
היד היא איבר מורכב ביותר, המבנה שלה מסובך, היא מלאה מפרקים, פרקים, עיקולים וזויות. קשה להעביר את הצורה הזאת לקווים ולצבע. וגם אם הצלחת במלאכת הרישום, לכי תצבעי אותה עכשיו באופן משכנע 
שמחה בשבילך, ציורית, שזו לא הצרה שלך בציור 
ציור מהמם..אבל מצטרפת להערה של דינה..מירי ט.
תודה!ציורית
ממש מדהיםציפור שיר
...ציפור שיראחרונה
ממש יפה ,
רק לדעתי האצבעות צריכות להיות פחות ישרות וחלקות בקצה ,
צריך יותר ליראות את הכיפוף!
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך