בס"ד
כמידי ר"ח גם הבוקר פקדו כמה נשים העונות לשם 'נשות הכותל' את רחבת הכותל המערבי שהם עטורות בטליתות ובתפילין אך הפעם כהחלטת בג"צ (שלצערנו הולך לרוב ע"פ חוקות הגויים) לא היה ניתן לעתור את אותן הנשים ולעשות להן משהו. לכן אתמול נקראו על ידי הרב עובדיה שליט"א והרב שטיינמן שליט"א כל נשות הציבור החרדי לבוא לרחבת הכותל ולמנוע מאותן נשים פרבוקטוריות לבצע את הפרובקציות שלהן.
ואכן,
אלפי נשים חרדיות ובנות מהסימינרים פקדו הבוקר את רחבת הכותל המערבי ומחאו על הפגיעה במקום הקדוש, מקום התפילה המרכזי של עם ישראל.
כך גם אנחנו צריכים לעשות כשפוגעים בדברים שלנו!
בעוד כחודשיים, בערב תשעה באב, עומדים לפגוע בנו שוב בכך שמפנים את היישוב עמונה (בבנימין). הזמן מתקרב ואנחנו שותקים ולא פוצים את הפה כשגורלם של כ-40 משפחות לאבד את ביתם בהניף כף טרקטור אחת. בתשעה באב נציין כמובן גם את החורבן ואת העובדה שכיום מסתובבים ערלים בבית ה' ולא מאפשרים ליהודים לעלות כמו שצריך ורק השבוע נעצרו למעלה מ-6 אנשים בהר הבית ושוב אין פוצה פה.
הגיע הזמן לעבוד! הגיע הזמן לצאת מהממלכתיות ולצאת נגד זה שפוגעים בנו! הגיע הזמן לצאת בעמונינו לעמונה ולהכריז שאנחנו נהיה שם ביום הגירוש ונעשה הכל למנוע אותו. הגיע הזמן שנקום (כמו שלאחרונה ב"ה קם הארגון 'חוזרים להר' שחייבים לחזק אותו ולתת לו כוח לפעול) ונכריז שאנו רוצים את הר הבית בידינו ונלחם על זה! וכשפוגעים בנו שוב ושוב נלחם על זה ולא נתן להם לתת לנו עוד כאפה ועוד אחת. הגיע הזמן לשנות פה סדר יום ואז גם מצבנו ישתנה.
מי שזוכר את פרשת ה'אם המרעיבה' שכל ירושלים בערה בגלל שאישה אחת נעצרה, כך גם אנחנו צריכים להבעיר את השטח כשעוד יהודי נהרג, כשעוד יישוב נחרב, כעוד פעם ועוד פעם פוגעים בנו.
הבעיה היא שלצערי זה לא אפשרי, כי הציבור הדתי לאומי הוא לא כמו הציבור החרדי, והציבור הדתי לאומי, לצערנו הרב, לא כולו מונהג כל פי גדולי הדור ויש כל מיני יפי נפש שממליכים את המדינה מעל תורתנו הקדושה, ולכן ניתן לפגוע בנו שוב ושוב. הגיע הזמן לשים למצב הזה סוף! כי באמת הגיעו מיים עד נפש.
נ"ב-
למי שרואה בהודעה זו אמריה שלי שהציבור החרדי הוא 'טלית שכולה תכלת' אז זה לא נכון, וגם להם כמו לכל אחד אחר יש מה לתקן, ואני מצפה גם מהם, בדיוק כמו שאני מצפה מכל אדם שומר תורה ומצוות (וגם ממי שלא) לעשות כמו מה שהיום למען המאבק להר הבית.