היתה לי השבת שבת כלה ראשונה בחיי ולמרות שאין לי למה להשוות- אני בטוחה שזאת השבת כלה הכי הכי שווה שהיתה אי פעם (ושכוייח למארגנת- שצופה כאן
)
ניתנה לי הרשות לספר מה היה, ולכן אני כותבת, לרווחת ציבור הבנות כאן:
~ משחק זכרון- פרטים ניתנו כאן
~ טאבו- נדוש אבל תמיד מצחיק! 
~ משחק נטול שם, אבל שופך ג"כ: מכינים כמה כרטיסים גדולים וצבעוניים, עם מושג (אפשר גם מכמה מילים) שקשור לכלת השמחה, והמון המון כרטיסים קטנים עם "תגובות" אפשריות למושג.
למשל "הרב מהאולפנא"/"המשפחה המאמצת מהשירות"/"האחיניות"/החתן/מקום המגורים החדש וכו' וכו', ובכרטיסי ה"תגובות": "נמאס לי מהם"/"אנשים טובים באמצע הדרך"/"אין לי מילים"/"מקווה להיות שם שוב בקרוב"/"מיציתי" וכו'.
כל פעם מוציאים פתק עם מושג, כל אחת מקבלת שלושה פתקים עם "תגובות" והיא מוציאה פתק עם תגובה מתאימה או משעשעת, ומגישים את זה לכלת השמחה (שלא משתתפת פעילה במשחק) היא מקריאה את הקלפים שניתנו לה (וזה מצחיק מאוד!) וצריכה לבחור במתאים (או המצחיק) ביותר, ומי שהקלף שלה נבחר- מקבלת את הקלף עם המושג. המטרה- לצבור כמה שיותר כאלה.
~ עוד משחק- מוכר ומצחיק מאוד! מתחלקים לשתי קבוצות, בוחרים אות (באקראי) וכל קבוצה בתורה צריכה למצוא מילים בהתאם לפתקים שמוציאים: משהו יותר גבוה מ-X (למשל- החתן, אם הוא ממש גבוה) / משהו יותר רועש מ... / משהו בצבע... הכל בחצי דקה! ואז התור עובר לקבוצה השניה, הם מגרילים אות אחרת וממשיכים.
~ כל בת/זוג בנות צריכות לתת מתנה קטנה וסימבולית לחדר מסויים בבית. אפשר שיתחילו באות מסויימת וכך ישלימו רצף של מילים/איחול/פסוק לכלה.
בשמחות

]
|משת"פית| |מגלה לקבוצה היריבה|
]