היה לי בוקר פורה...מתואמת
אהבתי מאוד את הראשון..מירי ט.
כאלה פנים עדינות..הצלחת להעביר את ההרגשה המיוחדת הזאת של הדלקת נרות.
אבל, אבל, אבל...
את שמה בציור את היד ליד הפנים..אז מאוד בולט ההבדל בגודל. ואם תשימי את ידך על הפנים תראי שהכף היד שלך מכסה כמעט את כל אורך הפנים מהסנטר למצח..
ובציור היד מקסימום בגודל הלחי.
זה בולט לעין, כי הציור הזה כ"כ יפה! ורק זה כזה מפריע..וחבל...
השאר יפים מאוד..אבל לא הכי בקיאה בציורי צבע ונוף..אז אשאיר את עבודת הפירוט למומחים ממני..
אבל הם באמת חיים ומלאים בצבעים בצורה מאוד יפה..
הידיים היו אתגרמתואמת
ובעיקרון התכוונתי שזה יהיה ציור מקדים, כתכנון, לציור באקריליק. הלוואי...
ולכן תודה על ההערות, ואנסה לשפר בפעם הבאה.
הציור הראשון יפה ועדין!ציורית
הידיים אכן לא פרופרציונליות ביחס לפנים.
קצת בדיליי
דינה ל.
צורת הראש מצויינת. תווי הפנים מקסימים ונאים מאוד, המטפחת ועד מתחת לאף זה מושלם בעיני, אך הלסת קטנה מדי.
הידיים- הן עצמן מצוירות טוב- בליטת המפרקים, המתאר- טוב מאוד.
כשציירת אותן, היה כדאי לך לבחון על עצמך, שימי ככה את הידיים ותבדקי: היכן האצבעות מתחילות, היכן כף היד נגמרת. כך היית יכולה לדייק הרבה יותר.
נקודה נוספת על הידיים: תפרסי את היד, עם אצבעות צמודות. לרוב יש שלוש "מודלי" כפות ידיים: * שהאצבע והקמיצה שוות באורכן * האצבע ארוכה המקמיצה *הקמיצה ארוכה מהאצבע.
מה שאין- זה מה שיש לאשה בציור שלך- ששלושת האצבעות באותו האורך. לא קיים 
שילבת יופי של גוונים שם בהרים. ואהבתי מאוד את אווריריות העשב, ונגיעות הצבע של הפרחים.
הבית קיבל מירקם פרוותי מדי...
אני אוהבת את הטכניקה של טיפופי הצבע, כמו בגג ובעצים.
את יודעת טוב מאוד מתי ואיפה לזרוק נגיעת טוויסט של צבע, שיגוון ויוסיף ענין.
המשיכי לשפוע ציורים 
זה נהדר!
תודה רבה, דינה!מתואמתאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך