בס"ד תפילה מתוקה מהלב - לבת ישראל בהתקשרות לרבנו
להצלת השכינה -בארץ ישראל נ נח נחמ נחמן מאומן
א-ד-נ-י שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך
אבי מלכי ואלוקי , אבל'ה טוב ואהוב !
אני בתך באה אליך, לפרש שחתי לפניך אבי, כבת לפני אבא טוב.
אני מאמינה בך בלב שלם בתמימות ופשיטות שאתה מקשיב לתפילתי
ולשיחתי לפניך, ואתה עונה לי בתוך ליבי ,ומשגיח על כל תנועותי ואתה רוצה את טובתי.
אבל'ה אני עדינה וקטנה ואתה אין סופי ולא מושג, אף על פי כן אתה מצמצם את עצמך מאין סוף עד אין תכלית ופונה אלי ושומע תפילתי ,כי במקום גדולתך שם ענוותנותך.
אבל'ה אני אוהבת אותך! תן לי לדבר אתך את כל ליבי בכל יום, בשיחה אישית לספר לך הכל ולבקש ממך עצה על הכל-להאמין בך ולשמח אותך בחיי.
אבלה אני יודעת כמה אני חשובה לך וכמה אתה רוצה את טובתי, וכל התורה והמצוות שציוות אותנו הוא להיטיב לנו- כדי שתוכל לשכון בתוכנו ואורך יאיר בתוך ליבנו.
גילית לנו ה' יתברך שאתה אוהב קדושה טהרה וצניעות- כמו שכתבת " כי ה' אלוקיך מתהלך בקרב מחניך לתת אויבך בידך, והיה מחנך קדוש , ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך " -חלילה.
אני אוהבת אותך אבא ורוצה לעשות רצונך- למרות שקצת חם ולא תמיד הכי נעים,תן לי רצון וכח לשמח אותך , ולעשות אפילו קורבן קטן של הנוחות שלי לכבודך, כי מה זה קורבן קטן שלי לעומת הקורבנות הגדולים של דמי ישראל שנשפכים כמים בגלל עוון הפריצות וחוסר הצניעות,המסלק שכינה מישראל.
אבל'ה אני מקבלת על עצמי להיות בשמחה תמיד ולשמח אותך , ולכבודך אבא אהוב אני אשתדל בשמחה להשתדל בלי נדר לשמור על צניעותי, שלא יתנו בי עיניהם כל מיני זרים, אלא אהיה שמורה לבעלי, וחן השכינה יאיר על פני, ואני מבקשת ממך אבא טוב בזכות מצווה זו של צניעות שאני שומרת על עצמי ומלבישה עצמי בלבוש מלכות, שלא יתאחזו בי הקליפות, כן מידה כנגד מידה תעורר שמירה על ארץ ישראל שכינת קודשך! –שמור עליה שתהיה צנועה ומוסתרת ולא יתאחזו בה הקליפות , וכן תשמור על כל בנות ישראל שתהיינה צנועות שמחות וטהורות , ולא יכשלו בהן הבריות, ותחזיר את כל בנך ובנותיך בתשובה שלמה מאהבה ובשמחה , אנא אבלה טוב , תן לכל עמך רצון לעשות רצונך ולהמליך אותך לבדך באהבה .
אבל'ה לכבודך אני עושה כשם שאני מעוררת מלמטה ושומרת על חלק השכינה שבי שלא יתנו בי זרים עיניהם- כן תשמור מלמעלה על אמאל'ה היא השכינה בארץ ישראל שלא יגעו בה זרים ,ותלביש אותה פורפיריא עילאה קדישה שהוא בגד רוחני שלא יוכלו הערבים והגויים לתת עיניהם הטמאות בגוף השכינה בארץ ישראל
אבל'ה תשמור על ארץ ישראל הקדושה והאהובה , ותלביש אותה לבוש חשמל
שלא יגעו בה זרים, ותציל ותשמור את ארצנו הקדושה , מכל הציפורנים של הזרים הישמעלים הזדים שרוצחים את בנינו ורוצים לתת את הטרפיים הטמאות שלהם בגופה של השכינה בארץ ישראל, אבל'ה תציל את ארץ ישראל ותציל את עם ישראל , ותגרש את השיפחה בישה המזוהמת , והמנובלת , ממיטת כלולותך , בחדר אהבתך בקודש הקודשים , מקום אשר עליו נאמר והזר הקרב יומת , ועכשיו שועלים הלכו בו , אבא כל אשר תאמר לך שרה שמע בקולה כי ביצחק יקרא לך זרע "גרש את האמה הזאת ואת בנה כי לא ירש בן האמה הזה עם בני עם יצחק"
טובה הארץ מאד מאד! אנא ה' השב את שכינתך, רעיתך המשוכה אחריך,כנסת ישראל כלה קרואה בנעימה ,
אל בית כלולותך , מושכני אחריך נרוצה, הביאני המלך חדריו נגילה ונשמחה בך! אל תראוני שאני שחרחורת ששזפתני השמש , אבל'ה אתה ידעת אחת היא יונתי תמתי אחת היא לאמה ,
אתה אמרת: כולך יפה רעייתי ומום אין בך.
אנא ה' תשיב את רעייתך הביתה, לבית המקדש, תבנה לה בית נאה,וקבץ כל בניה לתוכה,
אנא ה' אני כל כך אוהבת אותך , תשיב את אמא הביתה,אל בית הבחירה,
תכונן מלכות דוד, תשיב מלכות שמיים על פי צדק ומשפט התורה ותמלוך במהרה אתה ה' לבדך בארץ ישראל!
אני אוהבת אותך אבא!
נא לשכפל ולהפיץ- ולהשתדל לומר בכל יום –וכמובן להמשיך לדבר עם ה' על כל דבר בכל יום מכל הלב, כבת לפני אבא אוהב... לעילוי נשמת הנרצחים על קידוש ה' נא לשמור על קדושת הגליון