תפילה לבנות ישראל-שווה להציץשרלולה

בס"ד          תפילה מתוקה  מהלב -  לבת ישראל          בהתקשרות לרבנו

להצלת השכינה -בארץ ישראל            נ נח נחמ נחמן מאומן

א-ד-נ-י שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך                 

אבי מלכי ואלוקי , אבל'ה  טוב ואהוב !

אני בתך באה אליך, לפרש שחתי לפניך אבי, כבת לפני אבא טוב.

אני מאמינה בך בלב שלם בתמימות ופשיטות שאתה מקשיב לתפילתי

ולשיחתי לפניך, ואתה עונה לי בתוך ליבי ,ומשגיח על כל תנועותי ואתה רוצה את טובתי.

אבל'ה אני עדינה וקטנה  ואתה אין סופי ולא מושג, אף על פי כן אתה מצמצם את עצמך מאין  סוף עד אין תכלית ופונה אלי ושומע  תפילתי  ,כי במקום גדולתך שם ענוותנותך.

אבל'ה אני אוהבת אותך! תן לי לדבר אתך את כל ליבי בכל יום, בשיחה אישית לספר לך הכל ולבקש ממך עצה על הכל-להאמין בך ולשמח אותך בחיי.

אבלה אני יודעת כמה אני חשובה לך וכמה אתה רוצה את טובתי, וכל התורה והמצוות שציוות אותנו הוא להיטיב לנו- כדי שתוכל לשכון בתוכנו ואורך יאיר בתוך ליבנו.

גילית לנו ה' יתברך שאתה אוהב קדושה טהרה וצניעות- כמו שכתבת " כי ה' אלוקיך מתהלך בקרב מחניך לתת אויבך בידך, והיה מחנך קדוש , ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך " -חלילה.

אני אוהבת אותך אבא ורוצה לעשות רצונך- למרות שקצת חם ולא תמיד הכי נעים,תן לי רצון וכח לשמח אותך , ולעשות אפילו קורבן קטן של הנוחות שלי  לכבודך, כי מה זה קורבן קטן שלי לעומת הקורבנות הגדולים של  דמי ישראל שנשפכים כמים בגלל עוון הפריצות וחוסר הצניעות,המסלק שכינה מישראל.

אבל'ה אני מקבלת על עצמי להיות בשמחה תמיד ולשמח אותך , ולכבודך אבא אהוב אני אשתדל בשמחה להשתדל בלי נדר לשמור על צניעותי, שלא יתנו בי עיניהם כל מיני זרים, אלא אהיה שמורה לבעלי, וחן השכינה יאיר על פני, ואני מבקשת ממך אבא טוב  בזכות מצווה זו של צניעות  שאני שומרת על עצמי ומלבישה עצמי בלבוש מלכות, שלא יתאחזו בי הקליפות, כן מידה כנגד מידה  תעורר שמירה על ארץ ישראל שכינת  קודשך! –שמור עליה שתהיה צנועה ומוסתרת  ולא יתאחזו בה הקליפות , וכן תשמור על כל בנות ישראל  שתהיינה צנועות שמחות וטהורות , ולא יכשלו בהן הבריות, ותחזיר את כל בנך ובנותיך בתשובה שלמה  מאהבה ובשמחה , אנא אבלה טוב , תן לכל עמך רצון לעשות רצונך ולהמליך אותך לבדך באהבה .

אבל'ה לכבודך אני עושה  כשם שאני מעוררת מלמטה ושומרת על  חלק השכינה שבי שלא יתנו בי זרים עיניהם- כן תשמור מלמעלה על אמאל'ה  היא השכינה בארץ ישראל  שלא יגעו בה זרים ,ותלביש אותה פורפיריא עילאה קדישה שהוא בגד רוחני  שלא יוכלו הערבים והגויים לתת עיניהם הטמאות  בגוף השכינה בארץ ישראל

אבל'ה  תשמור על ארץ ישראל  הקדושה והאהובה , ותלביש אותה לבוש חשמל

שלא יגעו בה זרים, ותציל  ותשמור את ארצנו הקדושה , מכל הציפורנים  של הזרים הישמעלים הזדים שרוצחים את בנינו ורוצים לתת את הטרפיים הטמאות שלהם בגופה של השכינה בארץ ישראל, אבל'ה תציל את ארץ ישראל ותציל את עם ישראל , ותגרש את השיפחה בישה המזוהמת ,  והמנובלת ,  ממיטת כלולותך ,  בחדר אהבתך בקודש  הקודשים ,  מקום אשר עליו נאמר והזר הקרב יומת , ועכשיו שועלים הלכו בו ,  אבא כל אשר תאמר לך שרה שמע בקולה כי ביצחק יקרא לך זרע "גרש את האמה הזאת ואת בנה כי לא ירש בן האמה הזה עם בני עם יצחק"

טובה הארץ מאד מאד!  אנא ה' השב את שכינתך, רעיתך  המשוכה אחריך,כנסת ישראל כלה   קרואה בנעימה ,

אל בית  כלולותך ,   מושכני אחריך נרוצה, הביאני המלך חדריו  נגילה  ונשמחה בך!  אל תראוני שאני שחרחורת ששזפתני השמש , אבל'ה אתה ידעת אחת היא  יונתי תמתי אחת היא לאמה ,

אתה אמרת: כולך יפה רעייתי ומום אין בך.

אנא ה'  תשיב את רעייתך הביתה, לבית המקדש, תבנה לה  בית  נאה,וקבץ כל בניה לתוכה,

אנא ה' אני כל כך אוהבת אותך , תשיב את אמא הביתה,אל בית הבחירה,

תכונן מלכות דוד, תשיב מלכות שמיים על פי צדק ומשפט התורה ותמלוך במהרה אתה ה' לבדך בארץ ישראל!

אני אוהבת אותך אבא!

נא לשכפל ולהפיץ- ולהשתדל לומר בכל יום –וכמובן להמשיך  לדבר עם ה' על כל דבר  בכל יום מכל הלב, כבת לפני אבא אוהב...                                                                                       לעילוי נשמת הנרצחים על קידוש ה'                                                              נא לשמור על קדושת הגליון                                                

תפיצו!!!!אנונימי (פותח)
באול' זה שווה את זה!!!!!!
שלכולן יהיה את זה בסידורים!!!

תחשבו על זה: אם כל אחת ואחת תשמור על הצניעות אנכנו נציל את א"י הקדושה!!!!

דברי איתו- הוא מקשיב!!!!!
תפילה מהממת..ממליצה להגיד!!יקירה
בע"ה אני ישתדל לומר...!שירה =)

חג שמיח!!!
אוח. כל-כך ברסלב.פעימה
בס"ד

תהנו.
סליחחה??מה הבעיה בברסלב?לא נורא!כולנו ברסלבים!יקירה
בעי'ה? אמרתי בעי'ה?פעימה
בס"ד

לא, לא כולנו ברסלבים.

ולא, לא כולם מסכימים עם הדרך. לא כולם מקבלים אותה.

לא אמרתי לך להסכים איתה!יקירה
אבל לדעתי זה הדרך הכי טובהה!!יששתבח שמו!חייםם טובים כל הישועות!
ובכתב קריא יותר...אמא אדמה

בס"ד                                                                                                                         בהתקשרות לרבנו נ נח נחמ נחמן מאומן

תפילה מתוקה מהלב לבת ישראל להצלת השכינה בארץ ישראל

א-ד-נ-י שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך

אבי מלכי ואלוקי , אבל'ה  טוב ואהוב!

אני בתך באה אליך, לפרש שחתי לפניך אבי, כבת לפני אבא טוב.

אני מאמינה בך בלב שלם בתמימות ופשיטות שאתה מקשיב לתפילתי ולשיחתי לפניך, ואתה עונה לי בתוך ליבי ומשגיח על כל תנועותי ואתה רוצה את טובתי.

אבל'ה, אני עדינה וקטנה ואתה אין סופי ולא מושג. אף על פי כן, אתה מצמצם את עצמך מאין-סוף עד אין-תכלית ופונה אלי ושומע  תפילתי, כי במקום גדולתך שם ענוותנותך.

אבל'ה, אני אוהבת אותך! תן לי לדבר אתך את כל ליבי בכל יום, בשיחה אישית לספר לך הכל ולבקש ממך עצה על הכל - להאמין בך ולשמח אותך בחיי.

אבל'ה, אני יודעת כמה אני חשובה לך וכמה אתה רוצה את טובתי, וכל התורה והמצוות שציוות אותנו הוא להיטיב לנו- כדי שתוכל לשכון בתוכנו ואורך יאיר בתוך ליבנו.

גילית לנו ה' יתברך שאתה אוהב קדושה טהרה וצניעות - כמו שכתבת: "כי ה' אלוקיך מתהלך בקרב מחניך לתת אויבך בידך, והיה מחנך קדוש, ולא יראה בך ערוות דבר ושב מאחריך " - חלילה.

אני אוהבת אותך אבא ורוצה לעשות רצונך - למרות שקצת חם ולא תמיד הכי נעים, תן לי רצון וכח לשמח אותך ולעשות אפילו קורבן קטן של הנוחות שלי לכבודך, כי מה זה קורבן קטן שלי לעומת הקורבנות הגדולים של דמי ישראל שנשפכים כמים בגלל עוון הפריצות וחוסר הצניעות, המסלק שכינה מישראל.

אבל'ה, אני מקבלת על עצמי להיות בשמחה תמיד ולשמח אותך.

לכבודך אבא אהוב, אני אשתדל בשמחה בלי נדר לשמור על צניעותי, שלא יתנו בי עיניהם כל מיני זרים, אלא אהיה שמורה לבעלי, וחן השכינה יאיר על פני.

אני מבקשת ממך אבא טוב, בזכות מצווה זו של צניעות שאני שומרת על עצמי ומלבישה עצמי בלבוש מלכות, שלא יתאחזו בי הקליפות, כן מידה כנגד מידה

תעורר שמירה על ארץ ישראל שכינת קודשך! – שמור עליה שתהיה צנועה ולא יתאחזו בה הקליפות וכן תשמור על כל בנות ישראל  שתהיינה מוסתרות, צנועות שמחות וטהורות ולא יכשלו בהן הבריות, ותחזיר את כל בניך ובנותיך בתשובה שלמה מאהבה ובשמחה.

אנא אבל'ה טוב, תן לכל עמך רצון לעשות רצונך ולהמליך אותך לבדך באהבה.

אבל'ה לכבודך אני עושה! כשם שאני מעוררת מלמטה ושומרת על  חלק השכינה שבי שלא יתנו בי זרים עיניהם - כן תשמור מלמעלה על אמאל'ה היא השכינה בארץ ישראל שלא יגעו בה זרים ותלביש אותה 'פורפיריא עילאה קדישה' שהוא בגד רוחני, שלא יוכלו הערבים והגויים לתת עיניהם הטמאות בגוף השכינה בארץ ישראל

אבל'ה שמור על ארץ ישראל הקדושה והאהובה ותלביש אותה לבוש חשמל,

שלא יגעו בה זרים, ותציל  ותשמור את ארצנו הקדושה מכל הציפורנים של הזרים, הישמעאלים, הזדים שרוצחים את בנינו ורוצים לתת את הטרפיים הטמאות שלהם בגופה של השכינה בארץ ישראל. אבל'ה! הצל את ארץ ישראל והצל את עם ישראל ותגרש את השיפחה בישה המזוהמת והמנובלת, ממיטת כלולותיך, בחדר אהבתך בקודש הקודשים, מקום אשר עליו נאמר: "והזר הקרב יומת", ועכשיו: "שועלים הלכו בו".

אבא, כל אשר תאמר לך שרה שמע בקולה כי ביצחק יקרא לך זרע "גרש את האמה הזאת ואת בנה כי לא ירש בן האמה הזה עם בני עם יצחק".

"טובה הארץ מאד מאד"!  אנא ה'! השב את שכינתך, רעייתך המשוכה אחריך, "כנסת ישראל כלה קרואה בנעימה" אל בית כלולותיך, "משכני אחריך נרוצה, הביאני המלך חדריו נגילה ונשמחה בך"! "אל תראוני שאני שחרחורת ששזפתני השמש", אבל'ה! אתה ידעת "אחת היא יונתי תמתי אחת היא לאמה", אתה אמרת: "כולך יפה רעייתי ומום אין בך"!

אנא ה', השב את רעייתך הביתה, לבית המקדש, תבנה לה בית נאה וקבץ כל בניה לתוכה.

אנא ה', אני כל כך אוהבת אותך, השב את אמא הביתה, אל בית הבחירה, תכונן מלכות דוד, השב מלכות שמיים על פי צדק ומשפט התורה ותמלוך במהרה אתה ה' לבדך בארץ ישראל!

אני אוהבת אותך אבא!

לעילוי נשמת הנרצחים על קידוש ה'

נא לשמור על קדושת הגליון

נא לשכפל ולהפיץ!

להשתדל לומר בכל יום וכמובן להמשיך לדבר עם ה' על כל דבר, בכל יום, מכל הלב, כבת לפני אבא אוהב..!

מעניין למה מופיעים החיצים האלו באמצע..?!אמא אדמה
הם לא הופיעו כשכתבתי את התגובה.
גם אני לא שמתי אותם שם...שרלולה
ותודה על השיפוץ!
שמעתיקים אותם (למחשב) זה יוצא סמיילי!שירה =)

"מועדים לשמחה!!!"
אחלה של תפילה!!שווה שווה!קראתיך
עשיתי את זה ממזמן כדי להפיץ...אמא אדמהאחרונה
הרב אריה ליפו מחוות גלעד כתב את זהנקודות של כיסופים
לזכר הנרצחים במרכז הרב.
הוא ביקש להפיץ, אז מי שיכולה לשלוח/ להדפיס ולהביא לכל האולפנא זה יהיה נפלא!

*יש לי דרישות..
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך