צריך להסביר לחבר'ה שיבינו מהר מהר משהו מאוד חשוב.א"ר יצהר
ברור לי (גם מנסיון אישי) שיש חיילים בעלי קריזות,שונאי מתנחלים ושונאי ישראל שלא רק שלא יהססו לפגוע בנו אלא גם יהנו מזה ויתענגו על זה.
כלפי אלו צריך להגיב בצורה חד משמעית. כלפי הצבא בכללי-לא צריך ואולי אפילו אסור להלחם ולפעול.
תפנימו:המשטרה והמג"ב הם עושי הצרות והבלגאנים. הצבא לא.
הצבא לא בעסק בכלל.זה לא ענינו וזה לא מעניין אותו.
עזבו את הצבא בשקט כי יש לו המון מה לעשות גם בלי שנבזבז לו את הזמן על יהודים. הצבא לא פועל חכם הוא עובד ב"עבודה ערבית" ובגלל זה הוא מכפיל לעצמו את כמות העבודה.
רדו ממנו וככה נתפוס כמה ציפורים במכה.
א:לנו יהיה יותר זמן להפנות לדברים היותר חשובים.
ב:לא יהיה קסח על סתם דברים שלא שוים את זה ואנחנו לא נאבד כוחות.(במעצרים או סתם כי החבר'ה חטפו.)
ג:לא נעלה זעם מיותר לחלוטין ביננו לבין הצבא מכל גיזרותיו ומפקדיו.
ד:ע"י הורדת הקסח הצבא יהיה יותר פתוח לאשר דברים(שבתות בחומש,עליות,כניסות ליוסף,צעדות למיניהן,ועוד.)
וממילא אם יהיה אישור,יותר מ"עמך" יגיעו ויתקרבו לארץ ואל כל תפישת העולם שלנו.
יומוצלח וצומועיל. יבנה היכל ה' יבנה המקדש!
הוורמאכט לא נגדינו! רק הגסטאפו והאס.אס הם הבעיהואלאד
כך גם לעניינינו. הצבא הוא הריבון בשטח, ומִפקדות הצבא אחראיות באופן ישיר לכל הפינויים שמתבצעים - בין ע"י הצבא ובין ע"י המשטרה. אלוף פיקוד המרכז ומפקדי החטיבות אחראיים הרבה יותר להתנכלות כלפי יהודים מאשר כל מפקד במשטרה או במג"ב. אתה רואה את המג"ב והמשטרה כאחראיים יותר מכיון שאתה רואה בעיניך שהם יותר אכזריים ואלימים בשטח - אבל במבט פחות שטחי אפשר בנקל לראות כי ללא מפעיליהם ירוקי המדים, הם לא יותר מפינצ'רים נובחים.
ואל לנו לעשות אבחנה בין המפקדים לבין החיילים נמוכי הדרגה. הצבא הוא מערכת עיוורת, גלגל על גבי גלגל, בורג על גבי בורג. עצם העובדה שחייל זה הוא בעדינו וחייל אחר הוא נגדינו אינו שיקול רלוונטי כשהמערכת מפעילה אותם, ומאותה סיבה בדיוק הוא לא צריך להיות רלוונטי גם לגבינו כשאנחנו מחליטים על שיטת פעולה.
המכתב הבכייני, ההיסטרי, השקרי והעילג באתר קליפה מעיד על כך ש"תג מחיר" פועל, והם בלחץ אטומי. ניטיב לעשות אם נמהר להבין שהאויב הבעייתי ביותר אינו מג"ב, אינו המשטרה, אינו השב"כ ואפילו לא הערבים - אלא צה"ל.
אבישי מזרחי - לך לחבריך בתל אביב ועזוב אותנו בשקט!יהודי שמח
ובכן, לא ממאמריו אנו חיים, והדבר היחיד שנלמד מהם הוא שיש להתנגד עוד יותר לצבא הגירוש על כל מרכיביו.
'האויב הבעייתי'?סבא גפטו
המשךסבא גפטו
ומסכים איתך לגבי השאר. רק כדי לסבר את האוזן/עין - כל ניידת שעושה משהו במקום כלשהו בשטחי יו"ש צריכה אישור ודיווח לצבא. כל האזור נמצא תחת שלטון צבאי. (גם זה לא מדוייק. כי בסופו של דבר אהפקמ"ז לא מחליט כלום, אבל הוא אכן השליט)
תקשיבו כולם בלי ציניות וצחוקים בבקשה,א"ר יצהר
אם עכשיו יגיע היום שבו הצבא יצא מיו"ש,אנחנו ניפול כפרי בשל לידי הערבים.
אנחנו צריכים להשכיל ולחשוב על זה ולבנות לנו צבא אלטרנטיבי שילחם בערבים בלי שום פשרות,צבא יהודי אמיתי חסר פחד וחסר רחמים מיותרים.
עד אז,עד שיהיה לנו צבא חזק וטוב באמת שיוכל לעמוד מול כל ערביינו השכנים -ולנצח אותם,
עד אז אנחנו רק מפסידים בכל פעולותינו נגד הצבא,הורדת המוטיבציה של החיילים לא מתבטאת רק מולנו,אלא גם כשהם נכנסים לשכם לחיסול ממוקד,מספיק שהם מהורהרים ומוטרדים כי באותו בוקר פינצ'רו להם את הרכב,וכבר הם לא קלעו למטרה והמחבל ברח.
ובמקרה יותר גרוע הם לא רוצים ואין להם שום חשק לירות על הערבי כי הרי הם לא רצויים,והמתנחלים שונאים אותם,וזה מביא אותם לסכנת חיים מיידית כיון שאין להם רצון להגן על אחיהם המתגוררים בשטחים וממילא הם לא ירו על ערבי,ומה קורה מזה?הם בעצמם נהרגים.
אם מישהו מכם מוכן לקחת על עצמו סיכון חיים ואפילו מוות של חיילים-תהנו.
לדעתי אסור בתכלית האיסור לקחת את זה על כתפינו,גם ככה יש לנו המון המון אחריות על הכתפיים.
ועוד לא נגעתי בעניין של עמ"י שמתרחק מאיתנו,ועם כל מה שאנחנו עושים א"י לא תוכל להיות שלנו אם יגורו בה רק 200 איש כי השאר ישנאו מתנחלים ובגלל זה יעברו לחו"ל.
האחריות היא עלינו לטוב ולרע.
יומטוב וצומועיל יבנה היכל ה' יבנה המקדש!
אין בכוונתי להעליב, אבל זו גישה גלותיתואלאד
הרב בנימין כהנא הי"ד הכריז כבר לפני 7 שנים - צה"ל חייב להסתלק מיש"ע, והתושבים חייבים לקחת את גורלם בידם.
וכך הוא כתב:
- נפנה לצה"ל במסר הבא: '...אם עזבתם את קבר יוסף הצדיק בשכם – אנא עזבו גם אותנו...' יש לומר זאת בצורה יפה והגיונית. 'אתם בעצם לא רוצים לחיות כאן. אתם לא באמת מבינים מה אתם עושים כאן. אין לכם מטרה גדולה אחרת מאשר המטרה הגולמית של 'השלטת סדר'.
אני רק מחכה לרגע שבו נוכלא"ר יצהראחרונה
כל עוד אנחנו לא יכולים לעמוד לבד אז כן,שהצבא ישאר פה בינתיים.
בינתיים אנחנו נתארגן ונסתדר כדי לחיות בלעדיהם.
אבל כל זה שאיני רוצה אותם כאן ואיני רוצה שהם ישלטו אלא שתהיה ריבונות עצמאית שלנו עדיין לא מתיר לי לסכן אותם וכן לפגוע בהם סתם ככה.
גם אני פינצ'רתי לא פעם ולא פעמיים ג'יפים צבאיים ועוד פעולות כגון זה אבל מול חיילים פרטיים אין שום עניין וצדק לפנצ'ר מכוניות פרטיות לדוג' או לפגוע בהם בצורה אחרת.
בדיוק כמו שאמרת הם כאן והם לא רוצים להיות פה והם לא יודעים מה הם עושים פה,הם פה כי אלו הפקודות,אז אם הם רובוטים כאלו אז אנחנו המפוכחים צריכים להוציא אותם מזה לא ע"י מכות אלא ע"י הפצות בתל אביב לדוג'.
אין לי שום ביטחון בצבא שהוא יגן עלי אבל אני גם לא בבועה כזו שאומרת ש"הערבים המטומטמים והבלתי מאורגנים" כי הם כבר כן מאורגנים.
לכן מתוך ידיעת והבנת הסכנות אני אומר שוב שלעת עתה עד שנתארגן נורמלי אנחנו חייבים את הצבא פה. מה שצריך להדגיש זה שזהו מצב זמני בהחלט. ואנחנו כל הזמן בהיתקדמות למצב טוב יותר ומתוקן יותר.
ב"התלחה לכולנו. יומעולה וצומועיל יבנה היכל ה' יבנה המקדש!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?









