הטרור מתגבר מרגע לרגע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!יהודי שמח

אם נשתוק.................................................................................................................................................................................................................................................................................

..............................................................................................................................................................................................................................................................

חייבים לפעול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגובת מטה חומש תחילה לפוגרומים:יהודי שמח
חומש תחילה: ממתינים לתגובה של אולמרט על ה'פוגרום' בעכו

במטה 'חומש תחילה' הגיבו לפני זמן קצר לאלימות הערבים בעכו, "אנו מחכים לראות את מקהלת המגנים הצבועה מהשמאל הקיצוני, מעניין אם גם היום ראש הממשלה יגלגל עיניים ויצעק על ה"פרוגרום" הערבי בעכו ועל אוזלת היד המשטרתית. מקהלת הגינויים הצבועה בתקשורת היא חד צדדית ותמיד רק כלפי צד אחד", נמסר.

ואני מוסיף:
אל תתפלאו אם אולמרט ימ"ש וחבריו הצבועים מהשמאל הארור יגנו גם פה את היהודים, שלא הגיבו כלל, או שמא ישבחו אותם על שתיקתם.......................
ועל כך אין שום כינוס של ארגונים ואוהלי מחאהיהודי שמח
כבר למעלה מחודש שהטרור מתגבר ו...שתיקה.
אני בטוח שעכשיו כולם פה יקפצו וישתוללו - לא על הטרור המתגבר, אלא על זה שאני כביכול 'מטיף' וכו' וכו'. ובכן, אני לא מטיף לאף אחד. לו היה בכוחי לארגן משהו, והיייתי יודע שיש אנשים חוץ ממני שאכפת להם ויצטרפו - מזמן הייתי עושה משהו, אך מכיוון שלאיש לא אכפת מכך (אף אחד כמעט לא מדבר על זה, זה בכלל לא בתודעה של אנשים - למעט היוצאים מן הכלל (תרתי משמע) : מטה 'חומש תחילה' שאכן מתייחסים לזה) אין בכוחי לעשות כלום מלבד לצעוק ולזעוק, וזה מה שאני עושה עכשיו.
שטייניץ: על השר לביטחון פנים ומפכ"ל המשטרה להתפטריהודי שמח

ח"כ יובל שטייניץ (הליכוד) קורא לשר לביטחון פנים ולמפכ"ל המשטרה להתפטר בעקבות מחדלי המשטרה בעכו, "מדינת ישראל הפכה למדינה היח' בעולם המערבי שבה מתבצעים פוגרומים ביהודים תוך פגיעה פיזית בהם וברכושם וקריאות מוות ליהודים".

לענ"ד יש לייחד את הפורום לחודש הקרוב רק לנושא הזהאנונימי (פותח)
יש להעלות הצעות מעשיות מה לעשות כנגד הטרור המשתולל.
שעה 20:00 בערבmavetlaaravym
יהודים בעכו מתכננים נקמה בתושבי העיר הערבים

לפי הודעה שעוברת מפה לאוזן, בשעה 20:00 בערב
מתכנסים מארגני התגובה בבית העם ברחוב בן שושן (ליד מס' 74)
בעכו, ומשם כנראה ייצאו לתהלוכה לעיר העתיקה.
המתכנסים מתכננים גם להכריז על חרם נגד עסקים ערבים בעיר.

נקווה שאכן יעשו זאתאנונימי (פותח)
מרזל:ללמד את הפורעים הערבים לקחהכהניסט הנודד
מרזל: ללמד את הפורעים הערבים לקח

יו"ר חזית יהודית, ברוך מרזל, קורא לפעילי הימין להגיע לעכו כדי ללמד את הפורעים הערבים לקח. "לא פיללנו שלאחר 60 שנות קיום מדינה יהודים יחיו בפחד במדינתם, וערבים יחללו את היום הקדוש של היהודים. הגיע הזמן להגיב תגובה ציונית הולמת".

ח"כ אלדד: משטרת ישראל עמדה בחיבוק ידייםיהודי שמח

בעקבות המהומות בעכו, פנה ח"כ אריה אלדד לשר הפנים, אבי דיכטר וכתב לו "שוב ניצלו הערבים את יוה"כ כדי לתקוף יהודים ומשטרת ישראל עמדה בחיבוק ידיים. אם המשטרה לא תאחוף לאלתר את הסדר והצדק בעכו, כמו בשאר אזורי החיכוך עם ערביי ישראל שהפכו להיות אוייבי ישראל"

אלדד מזהיר "אל יתפלא איש אם יהודים בכל מקום בארץ ישראל יאחזו בנשק כדי להתגונן מפני ערבים בשעה שמשטרת ישראל יושבת בחיבוק ידיים".

המשטרה הפלשטינאצית משתוללת מול יהודים כעת בעכויהודי שמחאחרונה
אותם חיות טרף ערבים ימ"ש, ואיתם חיות אדם יהודיות במדים כחולים, משתוללים ופוגעים עכשיו ביהודים בעיר עכו, כאשר לא נקפו אצבע במהלך היום הקדוש כשהערבים ימ"ש השתוללו. זו המשטרע של 'ראשית צמיחת גאלותנו'.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה