אלעד אמר שאולי כאן תיפתר הבעיההבעטליר החמישי

אז הנה באתי לכאן...

מי שלא מכיר אני מפרסם כמה ציורים בפסיפס, (דוקא נחמדים מאוד), הנה הציור האחרון:
/Mosaic/Read/24889

מה שמפריע לי בכל העסק שכבר נמאס לי למחזר את הרעיונות. אני כל הזמן מצייר בתים, גיטרות, הרים ועצים. וזה לא שעכשיו אני מציג אותם בצורה אחרת. פשוט רק במיקום אחר בדף, זה הכל.
[למרות שלמען האמת אני חושב שיש שיפור קצת בציורים האחרונים, שנהיו יותר נקיים, אבל עדיין הם 'ממוחזרים')

בכל אופן, אני חושב שזה קשור למה שאמרתי פה: http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t540542#6058699
אני חושב שמה שישדרג לי את הציורים ויהפוך אותם לדברים אחרים ומגוונים זה הצבע, אבל מתברר ששום צבע לא מסתדר לי חוץ צבעי עיפרון, שגם אותם קשה לחדד והם בהירים מדי.

פתרונות?

---------
אלעד, אם הפנית אותי לכאן אתה אחראי שאני אקבל תשובה טובה..

[אגב, לבנתיים חלק מהציורים שלי נמצאים אצל הרב בזנסון, אבל עד שאני אדבר איתו עליהם.. אין לי סבלנות.]

דבר ראשון ציורים מטריפים.מירי ט.

נראה שיש בהם המון תוכן..גם אם אני בשכלי המצומצם לא ירדתי לגמרי לסוף דעתך..

בכל מקרה, אולי תנסה את הצבעים האלה..(נו, איך קוראים להם? וואטרקולור?)

שזה כמו צבעי עיפרון ומים ביחד, שמעבירים מכחול על הציור בצבע..משהו כזה.

אחותי ניסתה כאלה פעם, יוצא ממש מיוחד ויפה.

שווה בדיקה לדעתי.

קוראים לזה אקווארלתפארת =]

זה באמת כיפי לצייר בזה, לא העלאתי לפה שום ציור כזה כי זה הלך לי יותר מידי בקלות אז לא נראה לי שזה יצא יפה (גם לטעמי זה לא כ''כ)

הממ... "בהירים לי מדי"?דינה ל.

לגבי עפרונות- לדעתי כדאי לך לנסות איתם עוד קצת.

יש לך סגנון כל כך מיוחד, ובחומרים אחרים הוא פשוט יאבד לך. וחבל. עם עפרונות תוכל לשדרג ממש את הציורים שלך. ולך תדע, אולי עם צבע תוכל להעניק נופח מיוחד לציורים שלך? יש לי הרגשה חזקה שכן

שווה לך לנסות.

ולגבי הבהירות שלהם: פשוט תלחץ איתם יותר חזק על הדף. או שתשקיע בדף עבה ובמרקם קצת מחוספס יותר, שיותיר עליו יותר צבע.

וואי...חחח אני בערך עוקבת אחרי הציורים האלה..בדמייך חייאחרונה
בס"ד
ישלך פשוט סגנון מתחכם ועדין..לדעתי תעבוד עם צבעי מים...אם עם עפרונות אתה מסתדר צבעי המים יהיו חברים טובים שלך באותה מידה...צבעים בהירים שאפשר לשחק איםתם ואני חחושבת שגם ממש מתאימים לסגנון העדין שלך..
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך