ממש עצוב לי!!^#^

אני פשוט לא מסוגלת!!

היום נפרדנו מהמדריכה שלנו באולפנה, ופשוט מאז שהגעתי הבייתה אני במיטה ואני לא מפסיקה לבכות! לא רציתי שהתקופה הזאת תגמר,עד היום לא עיכלתי עדיין שהיא כבר לא מדריכה שלי.. ורק כשהגעתי הבייתה, פתאום הבנתי מה קורה ואני פשוט.. מרגישה נורא..

וגם, אני ממש ממש רוצה לשמור איתה על קשר.. היא הייתה הבן אדם שהכי אהבתי השנה.. ואני לא מאמינה שזה נגמר!! למישי יש רעיון איך לשמור איתה על קשר? אני גם יודעת שאם אני לא ישמור על הקשר הזה, אז הוא לא יהיה... ואני ממש ממש לא רוצה שזה יקרה!! אני פשוט לא יודעת מה לעשות!! כל פעם כשאני חושבת עליה.. אני מתחילה ממש ממש לבכות..

טוב, זהו בעקרון.. תודה רבה!!

מנסיון...אנונימי (פותח)

הומצאה המצאה חדשנית ומהפכנית הנקראת טלפון גמני ממש נקשרתי למדריכה שלי משנה שעברה ועד היום אני בקשר טוב איתה, למרות שלא יצא לנו להתראות הרבה..(גרה רחוק >_< ) בעיקרון טלפונים, אסמסים, פייסבוק\ווטסאפ\ כל רשת חברתית אחרת  אם יש לך ולה.. ושאת עוברת בסביבה שהיא גרה (בטיול עם המשפחה וכו'..) תודיעי לה שאת באזור ותיפגשו זה לא בדיוק אותו דבר כמו לראות אותה כל יום ולדבר איתה מלא זמן אבל זה גם משו.. תעדכני אותה מידי פעם בדברים שקורים לך, (לאו דווקא דברים גדולים אפילו סתם דברים קטנים של קיבלתי ציון טוב במבחן או מה קורה וכו'..) תבקשי ממנה עצות לגבי דברים (מדריכה תמיד נשארת מדריכה ) והכי הכי חשוב אל תחכי שהיא תתקשר אלייך ותשאל מה קורה אלא תדברי איתה את! ב"הצלחה רבה

תודה..^#^

תודה רבה!! אבל איך אי יכולה לדעת שאני לא מעיקה עליה קצת? באיזו תדירות נראלך כדי להתקשר או לשלוח הודעה? לא באלי שאני יצא חניכה מפעם נודניקית שלא מפסיקה לחפור... (למרות שהיא בן אדם כ"כ טוב שלא נראלי שזה יקרה.. אבל.. מי יודע..) 

ממש תודה על התשובה

להעיק..?אנונימי (פותח)

קודם כל ולפני הכל - תדברי איתה, תגידי לה שאת ממש רוצה לשמור על קשר ושזה חשוב לך - אינלך מושג עד כמה היא תשמח! (שוב מנסיון גם בתור מדריכה בסניף שיש לה חניכות ואני ממש ממש שמחה בכל פעם שהן משתפות אותי בדברים שקורים להן.. וגם בתור מישהי שלומדת באולפנה ויש לה מדריכה ) נניח שאת מדברת איתה בטלפון תשאלי אם את מפריעה.. נניח לי קרה שהתקשרתי אליה פעם אחת והיא הייתה באמצע עבודה אז שאלתי אם אני מפריעה והיא אמרה לי שהיא ממש מצטערת אבל היא באמצע עבודה ושנדבר יותר מאוחר ובאמת היא התקשרה אליי מאוחר יותר וסיחנשנו הרבה ואם היא באמת נשמה טובה היא תשמור איתך על קשר והיא ממש תשמח בכל פעם שתדברי איתה (רק תבררי שלא מפריעים )תדירות.. תלוי בך.. היו תקופות שכמעט כל יום היינו מסחנשות, היו תקופות של פעם בשבוע והיה אפילו מקרה של חודש שלא דיברנו עקב לחץ אטומי שהיה לשתינו.. שוב המונמון ב"הצלחה!

ואאי כלכך מזדהה איתך את לא יודעת עד כמה!!!!!!!מוושלמת שכמוני
תודה.. ועוד כמה שאלות..^#^

זה לא קצת חנפני להגיד שאני ממש רוצה לשמור איתה על קשר ושזה חשוב לי? ו.. זה לא פאדיחות? תחשבי שניה, היא לא תשמור על קשר עם כל הכיתה.. מאיפה לי לדעת שהיא (!!) רוצה את הקשר הזה בכלל? אולי אין לה כח לקשר הזה? בכיתה שלך, יש עוד בנות שאת יודעת ששומרות עם המדריכה שלך לשעבר על קשר? מאיפה ידעת בהתחלה שהיא רוצה את הקשר?למה דווקא איתך היא שמרה על קשר? איך אתן לא שוכחות אחת את השניה? מאיפה את יודעת שהקשר הוא הדדי?

סליחה על ההצפה בשאלות... אבל ממש תודה רבה!! את ממש עוזרת לי!!

זה מחמיא למדריכה שאת רוצה לשמור על קשרנונה נונה

תחשבי אם את היית מדריכה, לא היה מחמיא לך שבנות רוצות לשמור על קשר איתך???

בחיים צריך ללמוד לא להתבייש לבקש את מה שאנחנו רוצים, הרבה פעמים מתפלאים כמה זה היה קל לבקש ולקבל, בקשי קשר איתה, ותראי שהיא תשמח דווקא.

בהצלחה!

תשובות לכמה שאלות (לפי הידע שלי כןן?!)אנונימי (פותח)

קודם כל זה ממש ממש לא חנפני וממש לא פדחני!! אינלך אפילו מושג עד כמה מדריכה רוצה קשר עם חניכות! אני בטוחה שהפרידה הייתה קשה גם למדריכה.. ולמה היא עצובה?? כי היא תתגעגע! את מדמיינת לעצמך סיטואציה בראש שבה את אומרת למדריכה שלך 'אני רוצה לשמור איתך על קשר!' והיא עונה לך (או חושבת לעצמה בראש..) ' עזבי לא בראש שלי.. סיימתי שירות אז יאללה שלום!! ' - כי לי קשה לדמיין סיטואציה כזאת

לפי מה שידוע לי יש לנו עוד בנות בשכבה ששומרות איתה על קשר (חלקן יותר אדוק וחלקן פחות..), היא מדריכה שבאמת באמת נקשרנו אליה! (כפרעליה!!  ) היא המדריכה שהכי נקשרתי אליה מכל המדריכות שהיו לי! (והיו הרבה ).

למה דווקא איתי היא שמרה על קשר?? קודם כל זה גם היא שמרה איתי וגם אני איתה זה היה קשר די הדדי.. היא מכירה בערך הכל עליי והיא פשוט עזרה לי בכל התחומים האפשריים שיש! גם אישיים, גם חברתיים.. (וגם בלימודים ) והיא באמת באמת בנאדם מהמם! חוץ מזה היא גם אמרה לי (כתבה ליתר דיוק ) שאנחנו נשמור על קשר ( למרות שזה היה  מובן מאליו.. קשר כזה ככה סתם לנתק?! )

איך לא שוכחים אחת מהשנייה?? שומרים על קשר!! אני מודה שהקשר הוא לא בדיוק אותו הדבר.. רחוק מהעין רחוק מהלב מה לעשות.. אבל למרות המרחק.. ברגע שמעדכנים, ושומרים על קשר, שולחים אסמס, מתקשרים מידי פעם - לא שוכחים

הקשר הדדי כי זה היה מובן לשנינו, גמני אמרתי לה שאנחנו חייבות לשמור על קשר וגם היא אמרה שאנחנו ממש צריכות לשמור על קשר שוב ב"הצלחה! ואם את רוצה עוד עזכרה את תמיד מוזמנת לשאול!

תודה רבה^#^

אם אני אצטרך עוד עזרה אז אני אשאל בעז"ה.. ממש ממש עזרת לי!! ת-ו-ד-ה ר-ב-ה-!-!

תדירותלויה

אל תדברי איתה בתדירות גבוהה מדי. זה לא טוב..

מה זאת אומרת תדירות גבוהה מידי..אנונימי (פותח)

לא לחפור כל דקה אבל כן לשמור על קשר מסויים...

כן פעם ב...לויהאחרונה
עבר עריכה על ידי לויה בתאריך ח' באב תשע"ג 14:39

אם זה יותר מדי זה כבר פחות מיוחד וכיפי הקשר הזה נראה לי..

אני יודעת מניסיון שאם לא דיברנו כל שבוע אלא נגיד פעם בחודש, היא יותר שמחה כשדיברנו..

וואי!!!!!!!!!זה ממש מה שקרה לי!!!!היפה בנשים

ויש לי בדיוק אותם חששות!!עכשיו המדריכה לא חייבת להחזיר לי תשובות אם לא באלה,כי היא לא בתפקיד של מדריכה יותר

הבנתם??? זה לא תלוי רק בי,הקשר תלוי גם בה,אם היא תחזיר תשובות ותענה או לא..עצוב

זה בחירה שלך..אנונימי (פותח)

אם את רוצה קשר- הוא צריך לבוא ממך!! ברור שזה צריך לבוא גם ממנה- אבל את צריכה לתת את הפוש.. 

אני אישית שומרת על קשר עם מדריכות ממש ישנות..עוד מתק' הסניף.. וגם עם המדריכות מהאולפנא.. אבל במיוחד עם אחת מהאולפנא. אנחנו פשוט אותו דבר באופי וביופי. אנחנו אוהבות אותן דברים, שונאות אותן דברים, מדברות אותו דבר וחושבות אותו דבר. הקשר שלנו היה ממש ממש חזק גם בתק' שהיא הדריכה.וגם עכשיו-שנתיים מאז,אנחנו שומרות על קשר יומי\שבועי\חודשי-תלוי בתק'.. בהצלחות מתוקה נשיקה 

אני גם ככה. עם מדריכה מכתה ט'. אני בסוף שירות.אנונימי (פותח)

אנחנו החברות הכי טובות.. כשרוצים. הכל אפשרי.

..אנונימי (פותח)

אל תחכי שהיא תתקשר\תשלח הודעה... זה צריך לבוא ממך...

ולא להלחץ אם היא לא מחזירה ישר הודעה... 

בהצלחה מותקנשיקה

וואו!מקום בעולם

מבטיחה שקרה לי בדיוק כמוך..
והיא אפיו לא הייתה מדריכהשל הכיתה שלי צוחק

פשוט לא הפסקתי לבכות [עדיין לא מבינה איך מיצבורי הדמעות בעיניים שלי לא נגמרו קורץ]
אבל החדרתי לעצמי שיהיה בסדר,ושהיא לא מתה,ושאם באמת רוצים לשמור עלקשר זה יקרה!!

אם רוצים זה יקרה.. אבל צריך לעשות צעד מצידינו.אנונימי (פותח)
אם את באמת בקשר טוב אתה אז את תשמרי איתה על קשרהודי+)
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך