את שופטת לפי חיצוניות או לפי פנימיות?אנונימי (פותח)

אני עדיין מחפשת שירות לאומי, ויש משהו שאני יודעת שמאוד מעכב אותי. השפיטה החיצונית של אנשים. לא, אם חשבתם שאני מכוערת, אז ב"ה ממש לא, הענין הוא כזה- לא הדרכתי מעולם, וכן, הרבה רכזות שואלות האם הדרכת? והשאלה לגיטימית מאוד ולמה הם יצפו אני יודעת. אבל הבעיה שיש דברים שאני לא אספר הלאה, הסיבה שלא היתי מדריכה היא לא סיבה שאני מפרסמת, אפילו חברות טובות שלי לא יודעות.... ונכון שאין לרכזות כ"כ הרבה דרכים להכיר אותי חוץ מהשאלות החיצוניות האלו. והשאלות מאוד הגיוניות כמו שאמרתי כבר, ואם היתי רכזת הגיוני שהיתי שואלת את זה גם, אבל קשה לי עם זה. אני לא דואגת כי ה' ידאג לי בסופו של עניין. אבל מאוד מציק לי שכמעט הכל הולך לפי חיצוניות, ואפשר להתקשר לממליצים לברר, לבינתיים רק מקום אחד עשה את זה מכל המקומות שהלכתי אליהם וזה נראה לי קצת לא נכון. אם יש מקום שקשה לו לברר על כ"כ הרבה בנות אז שיגיד מס' מוגבל של בנות שיכולות להגיע, אין לי עניין ללכת למקומות אם אוטומטית אני לא מתקבלת כי לא הייתי מדריכה. (וסתם כבדרך אגב לא נראה לי שהיתי מדריכה פחות טובה מבנות אחרות, אם הייתי...).

מעניין אותי מה התגובות....

אשמח לשמוע.

---אנונימי (פותח)

בס"ד

שלום!! אני חושבת שזה שלא היית מדריכה לא אומר שאת לא יכולה להצליח ואני בטוחה שאת בחורה מדהימה ויכולה להצליח גם בלי שהדרכת!!! השנה ברוך ה' הקמנו בסניף שלנו גרעין ואני בגרעין ויודעת שאני אשאר בו וירומם אותו ויעשה הכל שהוא יצליח ולא הכנס להדרכה למרות שיש לי אפשרות כי אני רוצה להשאר בגרעין ורואה שאפשר לתרום בדרכים אחרות גם בלי להיכנס להדרכה ומאמינה בזה בלב שלם! וזה פשוט מעצבן אותי שלהדריך נחשב הדבר שכי תורם והכי מגניב וגם אני פעם חשבתי שזה הכי ברור שאני אכנס להדרכה ועכשיו הכי לא! אפשר לתרום ולהצליח ולתמלא במלא דרכים אחרות....

נ.ב הקומנרית שלנו השנה סגרה שנה שנייה ועכשיו ביטלה כי היא התארסה, אם את רוצה את יכולה לבוא לבדוק אצלנו, סניף בני עקיבא רמלה אם את רוצה פרטים את יכולה להתקשר אליי -0528401166

...אנונימי (פותח)אחרונה

אני באמת מסכימה איתך שאפשר להתנדב בעוד דברים ולא רק בהדרכה, העניין אצלי הוא יותר מסובך. כלפי חוץ, לא התנדבתי בכלום, וכלפי פנים אני יודעת שהתנדבתי הרבה. אבל, אצל אנשים התנדבות שהיא לא בתוך מסגרת כלשהי לא נחשבת התנדבות. אני התנדבתי מיליון בבית. ונכון, אנשים לא מחשיבים את זה ואני גם לא רוצה להגיד את זה לכל אחד, כי אני לא רוצה להסביר למה היתי צריכה להתנדב בבית. אבל זאת המציאות ולא יכלתי ללכת להתנדב בכל מיני מקומות כשבבית צריך אותי... (תודה על ההצעה, אבל אני לא מעוניינת בקומונה).

אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

הי חדשה כאן!מיכלי123
ברוכה הבאה, נכנסתי רק כדי להסביר שלא פעיל כאןחסום לשעבר
(בנות נא לא לסקול אותי)
🏢פתית שלג

לצערי עם כל הפוליטקלי קורקט אין אימוג'י נסקל או סוקל

אז תסתפק באימוג'י של בית הסקילה

חסום לשעבראחרונה
אתה יודע שגם אתה אמור להיסקל?
התאמת אולפנה לעולה לכיתה ח'צביהק
שואלת לחוות דנת לגבי אולפנות של בנות דתי לאומי עם פנימיה/חצי פנימיה. עזרו לי איך לבחור נכון.
מחפשת מידע על אולפנת צביה בקעת הירדן. (אולפנת חמרהציפור כסופה
מישהי מכירה??? ויכולה לספר
אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות?טל524

מחפשת לאחותי - אולפנה עם חטיבת ביניים בירושלים עם בנות דוסיות? קיים כזה דבר? אשמח לרעיונות. לא כולם צריכות להיות דוסיות, אבל לא להיות היחידה.

ממד הר נוף ואז לעבור לאולפנה דוסיתמרגולאחרונה
יש להם חטיבה, יש בנות שבאות אחרי כיתה ו רק לחטיבה

אולי יעניין אותך