טרמפים,עדי:)

בס"ד

בעד/נגד.

תופסות או לא?

בעד.פעימה
בס"ד

אמא לא

מה שאומר- לא תופסת.
[אבל במקרים מסוי'ימים יש לי היתר ]
------
כשחושבים על זה- כמה שזה קשה- אני לא הי'יתי מביאה לילדים שלי.
שהילדים שלי יעלו על מכונית של אנשים לא מוכרים?! איזה לחץ זה..
תלוי איפהרחלקה
אממ תלוי איפה ומתי..אוהבת את אבא
באיזור הבוקר צהריים אני תופסת טרמפים, באיזורים לא מסוכנים כמובן,
צריך גם לדעת מס' כללים בשביל זה.
בקיצור, בעד כשיודעים ומבינים איך לתפוס טרמפ בצורה בטיחותית.
ממש נגד. יש כאלה אבל שלא יוכלים להגיע בלי אז זהרחובות!!!
בעיה...
נגד,נגד,נגד!!!!!!!!רחובותית!!=)
תלוי. כל מקרה לגופו..תפוזה 1
טלי-אני די מסכימה איתך,עדי:)
ישלי חברה,שבלי נייד אסור לה לצאת.
זה מחרפן.

לעניין הטרמפים-
אני תמיד עוצרת,עם חברות.
[למרות רוב הפעמים באים לקחת אותי..חח]

אתן עולות רק על מוכרים??
בעיקרון בעדנעמה*
לא בכל מצב.
וגם לא ע"ח כיבוד הורים [מה שקורה לי]
אני יגד לך את האמת!יקירה
אני מממש ממש לא בעד!אבל לפממים באמת אין בררה!אז נוסעים..אני כל החיים נוסעות בטרפים ..איןן זהו התרגלנו!לזה!אני כאלו חושבות שיש בעיה צנעיות!אבל באמת צריכם לברר את זה אאשריייך!שאת שואלת...ומבררת את הנושא..הזה.
הכי נגד שיש!!!!!!!!!!!!!!דינה ברזילי
זה סכנת חיים!!!
למה בדווקא להראות שלא מפחדים, כשהיו חטיפות ונסיונות לרצח???
מה הקטע?? לשחק חיים ומוות?!
זה אפילו, לדעתי, נוגד את "ונשמרתם מאוד לנפשותיכם".
והיום לערבים אין בעיה להתחפש ליהודים דתיים, ולעבור בטרמיאדות שמלאות חיילים ועמוסות אנשים.
כ"כ טיפשי ומסוכן.
בינתיים לא הלכתי לשום מקום כשלא היתה לי דרך חזרה מסודרת וקבועה מראש. זה כ"כ רשלני לצאת ולקוות שמישו יואיל בטובו להעלות אותך על הרכב שלו
אממ...חסה :)
ב"ה

אם זה בשעות הבוקר צוהרים ויש עוד משהו איתך אז בעד,
אבל אם בערב לילה שקבר חוושך ואת לבדאז נגד ,
אבל אם אין דרך אחרת אז אין מה לעשות
נגד.יעל =)
בס"ד

את לא יכולה לדעת מי הבנאדם שאיתו את בטרמפ.. גם אם הוא נראה הכי בסדר בעולם, את לא יודעת מי הוא באמת..
בעד!מה לעשות?אין כסף!!=]דבורל'ה
>>>אוריה שמחה
כשאתה תקוע במקום של אוטובוס פעמיים ביום- בעד!! [בעיקר אם זה טרמפיאדה לא משו מבחינת המיקום, שכל דקה שאתה עומד שם יכולים לזרוק עליך אבנים]
אבל אם זה סתם עצלנות או שלא רוצים לבזבז כסף- אני לא כזה נגד אבל לדעתי זה סתם מיותר.. כי בהחלט יש בזה סכנה.
בכל מקרה אני בעד!!!!
ברור שטרמפים! איזו שאלה???בשמחה תמיד!
נגד!!shira123
אני ממש נגד טרמפים,אבל אולי זה בגלל שאני מעיר וזה לא נהוג בכלל,אני לא יודעת מה היה קורה אם הייתי בישוב.
אבל עדיין,לדעתי,זה ממש מסוכן לעלות על אוטו של מישהו שלא מכירים,במיוחד שכבר קרו מקרים ויש הרבה התראות לחטיפות וכו'..

בקיצור נגד
ברור שכן. אבל צריכים לדעת להיזהר.אנונימי (פותח)
יש לי גם רוסים בעיר וסתם כל מיני ערסים-אז לא.הודי'ה
בעדחתלתולה
אבל אני לא תופסת (כיההורים שלי לא מסכימים....)
אבל זה תלוי מתי ואיפה
תלוי---~תמר~
אני עקרונית לא נגד זה... וגם ההורים שלי מרשים לי לרוב...

אני חושבת שכל מי שעירוניסטית פה, ממש אין לה ת'זכות לפתוח ת'פה נגד זה. יש אנשים שככה הם חיים כי אין ברירה!!! אז ברור שעדיף לכתחילה ליסוע באוטובוס, אבל בהרבה מקומות זה בלתי אפשרי!!! אז אתם פשוט לא יודעות על מה אתם מדברות...

פשוט לנהוג בשיקול דעת וזהירות.
מסכימה עם תמר..פגזניקית גאה!
כל מקרה לגופו..
ומי אני שאגיד?
ההורים שלי - בד"כ נגד.. אבל הם מוזרים, נגיד פעם נתקעתי באיזה יישוב שיש אוטובוס פעם בשעה, ובדיוק פיספתי.. אז אני מתקשרת לאבא שלי להודיע לו שאני מתעכבת אז הוא עושה לי בשיא הפשוטות "מה הבעיה? תפסי טרמפ.."
כאילו יש ויש..

הדר- את נגד??!? לא הייתי מאמינה עלייך.
אני נגד שזה עצלנות מהעיר....שירה =)
וקצת בעד שזה מתוך היישוב!

חג שמייח!!!
בעד.אנונימי (פותח)
כל עוד זה לא בלילה,
ויודעים ת'כללים
וזה באמת לא סתם מעצלנות.

חוצמזה שכנמצאים באולפנא,אין סיכוי שאפעם לא תתפסי טרמפים. ככה זה.
ממש תלוי איפה...נועם =)
אני תופסת מהיישוב בחופשיות ובכיון השני אני תופסת רק עם אנשים מהיישוב...
כל השאר אני לא תופסת, בעיקר בגלל שזה מסוכן וההורים שלי לא תמיד מסכימים ואני ממש מפחדת..
אבל מיישובים אחרים נגיד מהבית של אחותי אז אני כן תופסת מהיישוב שלה.. זה יותר מהיר ונוח מאוטובוס- זה בטוח !
נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדסוכנת_כפולה=]
נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדדנגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגד..נגדד
אויי סווריי!!סוכנת_כפולה=]
אהממ!!=.0סוכנת_כפולה=]אחרונה
נועם כתבה מהמשתמש שלי!!
ואני בעדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!
הכי כייףףף טרמפפיםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא מענייןן אותי אם זה מסוכן או לא :O
ברורשכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אני בעד אבל אמא שלי נגד...אנונימי (פותח)
זה ממש תלוי...שירה30
איפה ואם מי, אם את לבד או עם משהו.......
אבל בעקרון בעד...
נגד!!!פז
בעד אין ברירה!!!!!אנונימי (פותח)
לסוע באוטבוס כל יום פעמים\שלוש ביום, שכול אוטובוס עולה בין 10 ל40 שקל!!!
זה פשוט להתרושש אחרי יומים ולהגיע לפת לחם תוך שבוע...
נכון! גמאני בגלל הכסף!עדי:)
מה אני יעשה שלהגיע הביתה עם אוטובוסים מהאולפנה עולה לי 23 שקל?!
זה די הרבה..
תחשבו 4 פעמיים בשבוע!
בעד ונגד.להבת-כוח
אני אישית עולה רק מבתוך היישוב, ורק עם אנשים שניראים לי מוכרים או עם חברה.
אני לא הייתי עומדת באיזה צומת באמצע חור, שיש מסביבי יישובים ערביים.
נגיד בצמתים שיש ליד שילה, ועלי וגם מחוץ ליישוב עפרה לא הייתי עומדת.
היה ניסיון חטיפה, דקירה שם וזה לא בטוח.
אם זה אנשים שאני מכירה אני לא רואה סיבה שלא. סתם חבל על הכסף ועל הזמן.
אבל למשל לתפוס טרמפים מהגבעה הצרפתית אמא שלי לא מרשה לי, וסבבה אני מכבדת את זה. ות'אמת מסכימה. זה לא הכי בטוח שבעולם.
ברור שעם אנשים שאני מכירה אז כן!דינה ברזילי
אני חושבת שהשאלה דיברה על אנשים זרים...
להבת כוח~!בשביליך!יקירה
בכל מקום יכול להיות חטיפה גם סתם בצמתים שאת עומדת מה את חושבת?שלא יכול להיות יכול?????מזה השטיות האלה וגם ערביים בכל מקום!!
רבנו הקדוש- בשבילךלהבת-כוח
נתתי דוג' על האיזור שלי. בתכל'ס התכוונתי לכל מקום. כנראה ששכחתי להוסיף את זה, טוב לא נורא.
בכל אופן צריך להיות מאוד זהירים. אם אתה זהיר אז בסדר אני לא רואה סיבה שלא.
צריך לשאול את הנהג כדי לשמוע את הקול שלו.
עדיף לעלות עם נשים
עדיף לעלות עם חברות/עוד אנשים.
דיי בעדשבונץ'
כאילו אני לא רואה ממש בעי'ה...[חוץ מכל המחבלים אבל זה כבר משו' עם פירוט אחר...]

אני לא לוקחת בד"כ כי אני לא כ"כ צריכה...וגם מהחור שלהאולפנא שלי אין טרמפים לבית שמש..
בעד[:HoDi
בעיה של ההורים שלי שהם בחרו לגור במקום תקוע כמעט בלי אוטובוסים
בעד!!!רוני!!
בעד!!וכמובן שתופסת....קראתיך
כמובן שעם שכל ובינהקראתיך
ומאמינים בה' ית'............
אוף התשובה שלי לא באמת נכונה,אני פשוט רגילה כברקראתיך
לענות אותה,ושכחתי שגיבשתי לעצמי דעה...
אז ככה,יש איזורים שבלי טרמפים אי אפשר לנשום.....זה חייב ואין מה להתווכח!
עכשיו,לפי דעתי זה לא צנוע שבת עומדת ועוצרת אם אפשר עדיף לשבת בצד ושבן יעצור,אבל כשאין ברירה אין מה לעשות...
וגם לנסוע עם בן בייחידות זה לא צנוע!!
אני לא אומרת שאני לא עושה את זה ,כן?אבל משתדלים כמה שאפשר...לאט לאט...
שבוע מבורך!
מסוכן גם לנסוע במכונית של ההורים-יש מלא תאונותחילא דמשכנא
ומלא אנשים כבר מתו מזה...|ציני|
באופן כללי בעד אך עם הסתייגויות:אמא אדמה
- אין לתפוס טרמפים בערים כלל וכלל! רק ביישובים.
- יש לבדוק היטב תחילה את המכונית (לוחית זיהוי צהובה...) ושאין לנהג מבטא. בכל מקרה של חשד הכי קטן - אסור לקחת את הסיכון!
- כמובן שעדיף להמנע מתפיסת טרמפים לבד.

בעד. תופסת.הביצה שהתחפשה
בס"ד

אם יש בן בטרמפיאדה, הוא עוצר.
אם אין, אני.
בעד-תלוי מי ותלויואחת עם חצאית
מתי...למשל לא לסוע לבד רק עם עוד חברה\ות...כי אני הגעתי למסקנה שאי אפשר פשוט אי אפשר להסתדר בפנימייה בלי לקחת טרמפים..בארור שאם ישלי אפשרות אחרת אז אני יעדיף..אבל אי אפשר בלי..=)
וכן,אני נוסעת..
נגד!!!!!!!!!!!!!!אחת ללא שם
תשאלו כמעט כל מי שאתם מכירים שעוצר טרפים
{בנות}
והוא יספר לך שקרא לו לפחות פעם אחת דברים לא נעימים
(וזה עוד בללשון עדינה)
אז באמת שאין קטע לשחק אותה מגניבים וזה עולה ביוקר.
קיצור כל אחד יחליט על עצמו.
בטח שיש מקרים.הביצה שהתחפשה
בס"ד

אף אחת לא תלך לעצור לבד טרמפ בצומת נידחת באיזור הערבה.
וצריך להיזהר.

וזהו.
ה' יגמור בעדנו.
תסלחו לי אבל כל העירוניסטיות...naamahr
אבל אני חושבת שאין לכם יותר נכון לנו מה להגיב בתור אחת עירוניסטית בחיים אני לא נסעתי בטרמפים!!אלא אם כן אתם מחשיבים את זה שאני נוסעת עם שכנים שלי או שאם חברים שלנו רואים אותי בהתחנה כלשהי.....

מי שגר ביישוב לא יכול בלי טרמפים,אוטובוסים בקושי מגיעים וזה שעות באוטובוס......ואני יודעת את זה מהמון אנשים ואחיות שלי...

יקירה, אני לא מסכימה...אנונימי (פותח)
בס"ד
אולי למי שעירוניסטית ולומדת בעיר זה שונה כי היא לא מכירה את הסיטואציה אבל בכל זאת היא יכולה להביע את דעתה על טרמפים..
אני לומדת באולפנא והאולפנא שלי נמצאת בחור... ואני חייבת לקחת טרמפים, אין מה לעשות...
אז גם לעירוניסטיות יש במה....
כל טוב!
לאחת ללא שם-קראתיך
זה מזה לא קשור ל'מגניבים'.....סבבה?בוא נגיד שזה לא אטרקציה לנסוע בטרמפים........
למעוז חיי אם את צריכה להגיעה ליישובים וכו'...naamahr
אז ברור ששיך שתביעי דעה..........
אבל זה ממש מצחיק אותי כל האלה שרושמת נגד עם מלא סימני קריאה ורושמות שזה ממש מסוכן ובחיים היא לא תיקח טרמפים וכו' זה מצחיק כי זה ברור שבתוך העיר אין למה לעצור טרמפים אוטובוס מגיעה כל חמש דקות......ואפחד בערך לא יעצור לך ולא צריך לעצור טרמפים בעיר!וזה גןם ממש לא מקובל וכו'....
זה לא נכון ממש...גלוק17
לק"י.

גם עירוניסטיות נתקעות בכל מיני מקומות בלי אפשרות להתני'יד משם..
וזה לא משנה אם האולפנא נמצאת או לא נמצאת בחור.. גם אם האולפנא שלי נמצאת בעיר שלי.. זה לא אומר שאני נוסעת לכל מיני מקומות? וזה אומר שאם אני רוצה להגיע למקום כלשהו שאין אליו אוטובוס או שאין עלי מספיק כסף אני אמורה לרחף באויר או לקרוא לאוטו שבבית לקחת אותי?

כשצריך משתמשים.
אחות שלי...אנונימי (פותח)
ברור שצריכים להיות נגד...
זו סכנת חיים...
אני כל החיים שלי בטרמפים חוצ מימי שישי כי זה לסמוך~מיכל~
בעד..ותופסת..אנונימי (פותח)
חח עדי אניבעד ואני תופסת מהמכולת לביצפר=]טלל=]]
אולפנה חסידיתנתן סייה

רציתי לגעת לגבי אולפנה חסידית חזקה רוחנית חרדל חסידי סגנון גבעות עם צוות חם שקרוב למעלה אדומים ירושלים וכו

אולפנת כפר פינס, אולפנת אמנהשם מיוחד

בוקר טוב, האם משהי יכולה לספר לי על החוויה שלה באחת מהאולפנות האלה? (חברתית, איך הבנות, רמה לימודית ודתית…) בכללי מה ההבדלים ביניהן?

אם יש המלצות לאולפנות בסגנון, אשמח לשמוע

מחפשת אולפנה?תורת חיים בעiז

הכנתי טופס על מלא אולפנות ויש עליהם פירוש (מה שבכתב יד כזה זה מישהי שלומדת או מכירה כתבה ומה שבכתב רגיל זה מה שהאולפנה פירסמה או מאתר האולפנות) ויש גם תמונה של הבנות משם ותמונה של הקמפוס או הפנימיות

מוזמנות להינות אולפנות ארצי

בטוחה שזה לא תוצר של AI?נייקיי
בעיות עברית ותחביר לאורך כל המסמך. 
ואו איכותי!7410

כל הכבוד על ההשקעה, נראה ממש טוב ומסכם. הייתי מוסיפה בירושלים פרטים גם על תהילה, עטרת רחל ותאיר ציון. (שלושתן מאד מאד דוסיות)

כל הכבוד על היוזמההודיה לה':)אחרונה
מישהו יודע אולי על אולפנת שבות?איידן

מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם מותר סמארטפון או חצי טאצ' באולפנת שבות?

או על אולפנות דוסיות (או אם שם דוס) שמותר בהן 

תודה מראש

לא נראה לי מותר אבל יכולה לברר לך..תודה ל-ה' יתברךאחרונה
אולפנת רננהעלה קטן

היי, צריכה בדחיפות מידע על אולפנת רננה

מה הסגנון באופן כללי, למי מיועד, איך האווירה

ומבחינה תורנית-דתית- מה הסגנון? האם מותר שם פלאפונים?

האם יש אולפנה אחרת מקבילה בסגנון כדי שאוכל להשוות?

כל מידע יעזור לי

תודה רבה!

מישהי יודעת אולי?עלה קטן
מכירה קצת מרחוקמתואמת

נחשבת אולפנה תורנית בעיקרון, לא בקצה הכי תורני של הסקאלה. למיטב ידיעתי מותר שם סמרטפונים, אולי צריך סינון.

אולפנות נוספות שאולי אפשר לבדוק: שיראל, עטרת רחל, ראשית.

(אני מכירה את הנושא ממקום של אמא לבת באולפנה, אז לא יודעת מקרוב מאוד...)

תודה רבה! עזרת ליעלה קטן
יש אולפנה מקסימה בחרשהTal i

כולן עם נוקיות, גם הצוות וגם התלמידות.

אולפנה דתית תורנית באוירה חלוצית.

הבנות שלי לומדות שם.

שווה לבדוק

אולפנת מבשרת חרשה

תודה רבה לך! אני אבדוקעלה קטןאחרונה
קומי אוריאיידן

אני רוצה ללכת לאולפנת קומי אורי ואני צריכה לשכנע את ההורים שלי ואני לא יודעת איך מישהי יכולה לעזור לי בבקשה?

ההורים שלי מאוד דוסים אבא שלי רב וכו..

הם מסכימים לי ללכת לתפארת, ראשית, רעיה ובהרן אפילו לכפר פינס הם לא מסכימים.

מישהי יכולה לעזור?

..הרמוניהאחרונה

למה את רוצה ללמוד שם?

מה הדברים שחשובים לך?

הפורום הזה פעיל? אני ממש אשמח לתשובהעלה קטן

לא בשבילי -

אולפנה בסגנון של אולפנת בית-אל

מישהי מכירה אולי?

תודה מראש!

מחפשת אולפנה בסגנון מתנחל ברסלב כזהאנולה

היייייי לכולןןן 

מחפשת אולפנה לשנת לימודים תשפ"ו עולה (עולה לי"ב)

אני יודעת שזה ממש מאוחר אבל תמיד עדיף לנסות

רגע חחח בטעות נשלח, -המשך-אנולה

בקיצור סגנון ברסלב כזה מתנחל 

חצאיות ארוכות, טלפונים כשרים, עם בגרויות 

לא כ"כ משנה איפה עדיפות לירושלים אפשר עם פנימייה 

בנות טובות וכפיות זורמות סגנון דוד המלך כזה..

מקום שיהיה חיבור לה מתוך אהבה 

וצוות טוב 

חחח זהו בעיקרון 

אשמח להמלצות וגם לטלפונים או מייל של המקום

היימפוצלשת(:אחרונה

יש את אולפנת ראשית ואולפנת נביעה שהם בירושלים

ויש את אולפנת טהר ביד בנימין ואולפנת תפארת במגדל העמק

יש פרטים בגוגל תחפשי..

בהצלחה 😇

אולי יעניין אותך