צבי סוכות קיבל צו הרחקה מנהלי לחצי שנה מיו"שבלפן
כולם להגיע!מעוז אסתר
חזק..קומי אורי
הבעיה היא שיעכבו/יעצרו אתכם עוד לפני שתספיקו להגיע, ואם תגיעו ולא תעשו רעש - זה סתם עוד הפגנה כמו כל ההפגנות חסרות המשמעות.
אין לי רעיון מספיק טוב.
עדיף שההודעה הזאת תימחקסבא גפטו
הם בכוננות גם ככהקומי אורי
אבל אולי הכוחות שהם מבזבזים לשמירה צמודה על הביתקומי אורי
מה המטרה של הדבר הזה?קשקשן
מסכיםסבא גפטו
מי אמר שיש ענין לעשות "משהוים"חגי עקיבא
קראת את התגובה שאליה הגבתי ואת תגובתי שלי?סבא גפטו
תפסיקו להיות יבשנים זו לא תכונה טובה.מתנחלוס
אינני בא לקררקשקשן
וחוץ מזה אני לא רוצה לבזבז זמן על פעולות שאינני חושב שמועילות (ק"ו מזיקות)
השאלה היא מה תעשה בזמן שעלול "להתבזבז"...אמא אדמה
גם נכון - נקודה חשובהסבא גפטו
שאם זה לארחלקה
חאלאס!neriag
תפרגנו על זה שאנשים פועלים ואם זה לא מוצא חן בעינכם תארגנו פעילות אחרת, שכן מוצאת חן בעינכם.
וואו, אתם לא מוכנים לקרא הודעות של אחרים ולהבין...דינמית
ועד עכשיו לא נראלי שהוא קיבל תשובה
(זה רומז למי שעושה לבדוק למה הוא עושה דברים. נכון שיותר עדיף לפעול מלא לפעול אבל עדיף שהפעולה תהיה כבר לשמה ולא להסתבך עם הלא לשמה.)
השאלה השניה, של קומי אורי, ממש חשובה, במוצ"ש יש שמירה, מה עם שאר ימי השבוע?
יהיה קשה להציב שמירה 24/7 סביב הבית שלו (וגם אם יהיה קל להציב שמירה, הרי ברעות יש עוד תושבים שבטוח לא יהנו מהעובדה שכל האנשים ה"מעורערים נפשית" ע"פ הטלויזיה הקדושה נמצאים בחצר הבית שלהם)
לא קשור ל'מטרות טהורות' וכו'...סבא גפטו
דעתי נשארת בעינה. (תזכורת: Forum/Forum.aspx/t55393#706251)
יישר כח למארגנים!!! מי שלא רוצה - שלא יבואיהודי שמח
אם למישהו יש רעיון שלדעתו יותר טוב - שיגיד.
להפך, לפני ואחרי כל פעולה צריך לבדוק אם הדבר נכוןדינמית
לא מסכים כלל. והנה כתבה בנושא ידידנו צבי סוכות:יהודי שמח
פעיל ימין הגיע לגיל 18 וקיבל צו הרחקה
יום רביעי, 15 באוקטובר 2008, 15:36 מאת: יהושע בריינר, מערכת וואלה! חדשות
חתם בשבועות האחרונים על ארבעה צווי הרחקה. שמני (דובר צה"ל)
החשש: מסיק הזיתים בסכנה (ארכיון: יותם רונן)בדיוק ביום בו חגג את יום הולדתו והפך לבגיר, קיבל צבי סוכות צו הרחקה מינהלי מאזורי הגדה. סוכות: "יש לי תחושה שנוקמים בי"
אלוף פיקוד המרכז גדי שמני חתם השבוע על צו הרחקה מינהלי מאיו"ש לפעיל הימין צבי סוכות, מייד עם הגיעו לגיל 18. שוטרים הגישו לצעיר את הצו שמורה לו כי נאסר עליו להיכנס לשטחי יהודה ושומרון למשך חצי שנה, למעט לעיר מגורי הוריו ביישוב בית"ר עילית.
סוכות, שחגג ביום שבו הוגש לו הצו את יום הולדתו ה-18, נחשב בקרב כוחות הביטחון כפעיל מוכר המתנגד לאלוף שמני. בין היתר הוא נעצר כבר שלוש פעמים במהלך הפגנות מול ביתו של אלוף הפיקוד ביישוב רעות. מדובר בצו ההרחקה המינהלי הרביעי המוגש בשבועות האחרונים לפעילי ימין ביהודה ושומרון.
"אני לא יודע למה אוסרים עלי להיות בבית שלי למשך חצי שנה", אמר סוכות לוואלה! חדשות. "אתם מוזמנים לשאול את גדי שמני. ברור שיש לי תחושה שנוקמים בי על ההפגנות מול הבית שלו, אבל יכול להיות שהצו הוצא בגלל הכוונה שלנו לעלות למאחזים במהלך החג. בכל מקרה, אנחנו נילחם ונמשיך בהפגנות נגד קציני הצבא והפרקליטות". סיבת הגשת הצו לא הוסברה ונומקה כ"סיבות ביטחוניות".
פרסומתסוכות מתכוון להגיש ערעור על הצו וזאת על אף שאינו מתכוון להפסיק את שהותו ביהודה ושומרון. "אני לא מתכנן לקיים את הצו מהסיבה הפשוטה שאני לא מכיר בו והדבר היחידי שמחייב אותי זה חוקי התורה. לגדי שמני אין שום סמכות להגיד לי מה לעשות ואיפה להיות".
האלוף שמני חתם בשבועות האחרונים על שלושה צווי הרחקה מיהודה ושומרון לפעילי ימין נוספים, מתוך החשש כי אלה יגרמו להפרות סדר במהלך עונת מסיק הזיתים שנפתחה בשבוע שעבר. גורמי צבא מסרו בתגובה: "הצו הוצא לצעיר סוכות בעקבות מידע שהועבר על ידי גורמי הביטחון, לפיו קיים סיכון לביטחון הציבור ולסדר הציבורי בהימצאותו באזורים שונים ביהודה ושומרון".
שים קישור לחזית..האדמו"ר מסאטמר
ישר כוח וכל הכבוד לסוכותבלפן
ה'ישמור.האדמו"ר מסאטמר
למי מכוונים הדברים?יהודי שמח
לקשקשןהאדמו"ר מסאטמר
הוא לא כתב את זה! הוא פירסם כתבהדינמית
וכולנו יודעים ששם לא יכתבו שמשהו נראה מסריח בסיפור הזה.
לא הבנת..האדמו"ר מסאטמר
סך הכל שאלתיקשקשן
אני באמת רוצה לדעת, ואם כולם אמרו רק סיסמאות ומרחו את הדברים כנראה....
תחשבו על זה לפעמים אנו עושים דברים בלי לדעת למה, רצים רצים, לאן? לא יודעים, אבל עם הזרם רצים.... צריך לפעמים לעצור ולעשות חושבים, רגע לאן אנו רצים, מה המטרה, האמצעים, לאן הם יובילו אותנו? [גם במלחמה עושים חושבים אם רואים שמשהו נתקע ולא עוזר], ולא, אני לא שמאלן, וגם לא ממלכתי, אני סתם אחד שרוצה לדעת למה.
לא מדויקהאדמו"ר מסאטמר
אם לא תשאל איך תדע!קשקשן
אנשים כמוך שלא שואלים ועושים הכל כמובן מאליו [או מרצן לאקשן], מאבדים את האידיאלים בגיל מוקדם וצעיר! אבל מי שמברר ומבין כל דבר למה הוא עושה האידיאלים ישארו אצלו עד שימות....
ובכן, אני מחכה לתשובה [אינני בא לקנטר, אני רוצה לדעת, ואם זה ישכנע אותי אני גם יבוא וישכנע אחרים, אבל אם הכל ישאר מעורפל ואף אחד לא יודע למה, לא נגיע לשום מקום...]!!!
נ.ב. אם אתה לא יודע תגיד: 'ואאלה לא יודע, תשאל את מי שארגן או את מי שמבין', אבל אל תברח...!
תלוי מי שואל - כנסו לזה השאר ריק בטעותאנונימי (פותח)
אבל אם מישהו מהישוב ישאל אז אני יסביר לו בנחת ובסבלנות
לכן אני חושב שמי שנמצא בענינים צריך להיות לו ברור שחובה
למחות בכל דרך נגד גדי שמני.
וגם צריך לדעת איפה לשאול ומתי כדי לא להחליש ! ! !
חוץ מי זה לגבי הכוונה צריך להבין שקודם אנו חיבים לקיים ולעשות
וכמובן גם להשתדל ולעשות לשמה אבל תחשבו מה יקרה אם מישהו
יבוא ויגיד אני לא שומר שבת לשמה ולכן חלילה לא ישמור - ודי למבין.
גם נער גבעותקשקשן
וכנראה שלא ברור מה עוזרת השינה הזאת מול ביתו של האלוף... אשמח לקבל תשובות. [עדיין אף אחד לא התיחס לעצם השאלה אל רק ענו מסביב...]
אתה מזלזל בכל עשייה שהיא.סבא גפטו
אבל אי-אפשר ולא נכון להתעלם, ובוודאי שלבטל במחי הודעה באינטרנט שכל הפעולות ה'יבשות' (לינה מול האלוף, שאני ממש לא מבין למה הזכירו את זה כאן בפורום. כאילו כל אחד/ת רוצה להראות שהו/יא יודע/ת? ואתה לא הראשון שכותב את זה) הן חסרות ערך ומי שעושה את זה אלו 'נערי גבעות משועממים' וכו'...
בראש ובראשונה הפעולות הנ"ל מביאות לתודעה של האנשים את העובדה שקיימים חיים יהודיים גם מחוץ למטרופולין התל-אביבי. ויותר מזה: שלא הערבים הם הבעיה הבטחונית, המכשלה העיקרית והקיומית של היהודים במקום, אלא הממשלה וזרועות ה'בטחון' שלה - הם הם הבעיה.
כשמישהו משתין מול האלוף כי זה מזכיר לו את בית הכסא, וכשעוצרים אותו מזכירים ש"לפני כך וכך ימים אהפקמ"ז חתם על צווי הרחקה... ולפני יומיים המתנחלים התפרעו כששוטרי יס"מ ומג"ב הגיעו בלווית פלסטינאים שביקשו למסוק את אדמותיהם סמוך לישוב יהודי" וכו'... זה חלק מהמלחמה.
אפשר להאריך אך אין כל טעם לזקק בדבר נקי שכזה. רוב מוחלט של הפעולות נעשות לשם שמים (וכידוע יש לשמו (-הקב"ה) ויש לשמה (-..)) בלי קשר לאפקטיביות שלהן.
והאפקטיביות שלהן מביאה אותנו לפסקה הזאת, הפסקה הבאה. אין טעם לדבר סרה בפעולות הנ"ל כל עוד לא מציעים אלטרנטיבה.
מהפכה או משאל עם. - אלו הברירות שלנו. במוקדם או במאוחר זה יקרה. תמיד יש את האנשים שמעוררים את הנרדמים ואת כל ה'עמך הפשוטים'. תמיד הראשונים נדפקים. התהילה תבוא לאחרונים. וההישג יהיה של כולנו. - היהודים.
במוקדם או במאוחר,
רצוי במוקדם.
אינני מזלזלקשקשן
וכבר כולם תקפו אותי שאני מזלזל, שלא אכפת לי וכו' [והדגשתי שאני רוצה לדעת ואינני מקנטר סתם!]
תשאל ככל העולה על רוחך..האדמו"ר מסאטמר
סוכות זה השם משפחה שלו?חסידת בן זמרה
כן.. חחאוריין
השינה היא בדיוק כמו ההפגנה מול הביתיהודי שמח
א. לצאת ידי חובת מחאה על עוול או פשע שנעשים.
ב. לנסות דרך זה לעצור או לפחות למעיט ברוע הגזירות.
צודק לחלוטין.שלא ניתבע שלא מחינו..האדמו"ר מסאטמר
קשקשן-הוא מרחיק את החבר'ה שלנו מהבית אנחנו נגרוםחילא דמשכנא
נכון מאוד..שמני יחשוב פעמיים על כל צו שירצה לתת..האדמו"ר מסאטמר
כל הכבוד לידידינו פעיל הימין..האדמו"ר מסאטמראחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה

כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת
קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א
אשמח למידע
איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.
אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת
יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?