אחרי הדין וחשבון קראדי מודה ! ! ! חשוב לקרוא להפיץמעוז אסתר

אחרי הדין וחשבון קראדי מודה ! ! ! חשוב לקרוא ולהפיץ את הפשע של יש"ע!

'העקירה גם בזכות מנהיגי המתנחלים'

משה קראדי, מפכ"ל המשטרה בתקופת ההתנתקות, מאשר כי אי אפשר היה להצליח בהתנתקות בלי לפתח יחסים עם מנהיגי המתיישבים.

משה קראדי, מפכ"ל המשטרה בתקופת ההתנתקות, אמר בראיון חג למקומון "זמן מקומי", 
כי אי אפשר היה להצליח בהתנתקות בלי לפתח יחסים עם מנהיגי המתנחלים. "אי אפשר היה להגיע לתוצאות אלו (סיום מלאכת הגירוש תוך שישה ימים) מבלי לפתח מערכת יחסים בין המנהיגות שלנו לשלהם," אמר קראדי.

"אני חושב שמגיעה הערכה רבה למנהיגי המתנחלים. מעבר לדיונים הרשמיים שהתקיימו בין צמרת כוחות הביטחון לראשי המתיישבים, היו מפגשים לא פורמליים ביני ובין המנהיגות המקומית. במקרים מסויימים הרשינו להם לעשות פעולות כמו חסימת כביש, זאת מתוך הבנה שהם צריכים להביע מחאה."

לדברי קראדי, ההתנתקות היא הסיבה שאין טיפול בבעיית הפשע כי בכך הושקעו משאבי המדינה. הוא יוצא נגד התחושה הרווחת שההתנתקות תפסה "רק שישה ימים" בלו"ז המשטרתי. "אנחנו עבדנו על זה שנה שלמה. ההתנתקות זו התשובה שלי לכל אלו ששואלים איך המשטרה לא מצליחה למגר את הפשע המאורגן".

בתקופת קראדי, התנהלו החקירות כנגד אריאל שרון. "זה לא הכי נעים לבוא לישיבת ממשלה ולשבת לצד ראש הממשלה שנגדו מנהלת המשטרה חקירה", אמר קראדי.

"מעולם לא קיבלה משטרה משימה, לפנות אזרחים שהם מבני עמה, שהממשלה שלחה אותם לגור שם", סיכם קראדי את תקופת ההתנתקות. 

דברים אלה עולים בקנה אחד עם דו"ח של מחלקת המחקר של הכנסת, שפורסמה סמוך לגירוש, שגם הוא מצא, שאין כל תקדים לגירוש גוש קטיף במדינה דמוקרטית כלשהי בעולם - למעט תקדים גירוש ימית שגם היא בוצעה במדינת ישראל דווקא.
זה לא חדש...זה כבר היה ידוע מההתחלה..בת-אליי
עיתון מעריב מהימים ההם...מתנחלוס
נכון גם לי זה היה ידוע אבל יש כאלה שזה לא היה ידועמעוז אסתר
נכון גם לי זה היה ידוע אבל יש כאלה שזה לא היה ידוע להם

וגם עכשיו הוא מודה שזה ככה עד עכשיו הם המציאו תרוצים עכשיו הם מודים!
צריך להבחין.מ.מ.י.ר
אם אדם לא מצליח להתעורר בבוקר בזמן לתפילה - לא יעזור שנתחיל לתת לו הרצאות על כמה חשובה התפילה וכו' וכו'. אנחנו צריכים לתת לו שעון מעורר! הוא יודע כמה חשובה התפילה, אבל קשה לו להתעורר בבוקר. הפתרון: שעון מעורר.

אבל אם אדם לא מאמין בתפילה, לא מאמין בה' ח"ו, אז לא יעזור שניתן לו שעון מעורר. הוא קם כל יום ב-5 בבוקר בשביל לעשות גמילות חסדים, כי הוא מאמין בגמילות חסדים. אבל בתפילה הוא לא מאמין, אז למרות שהוא קם מוקדם הוא לא מתפלל.
הפתרון יהיה להזריק בו אמונה, אמונה בה', אמונה בתפילה וכו'.

לכל דבר יש שורש ויש ענפים. כשיש לאדם מחלה פנימית בגוף, לרוב יש סימפטומים שונים שמעידים על זה - דלקות באיברים שונים, מיחושים וכו'. כשמדובר במחלה חיצונית - מספיק לקחת כדור, ונגמר הסיפור. אבל כשמדובר במחלה פנימית ל"ע - אם תרפא את האיבר הפרטי הזה, זה לא יעשה כלום! זה רק סימפטום! יש לגוף מחלה פנימית ועמוקה יותר!

גם פה, יש לנו שורש ויש ענפים.
הרי כל הכוח של הממשלה, כל הכוח של המדינה - הכל בא מהעם. אם רובו של עם ישראל יחליט שצריך לעשות מעשה מסויים - הוא ייעשה. ראש ממשלה לא יכול ללכת נגד העם, וכבמקרים המועטים שזה קרה (ממשלת מיעוט) - הממשלה נפלה תוך כמה חודשים.

אם רובו של עם ישראל היה מאמין באמונה שלימה שגוש קטיף הוא שלנו, וצריך עליו מסירות נפש - לא הייתה ההתנתקות!
כמו שאין התנתקות מתל אביב, כי לרוב (כל) העם ברור שתל אביב שייכת לנו ולא לערבים.

אם כן, מה שורש הבעיה? (הבעיה נמצאת כבר הרבה שנים!! במלחמת ששת הימים כבשנו את כל השטחים הללו, ועדיין מדינת ישראל לא הכריזה עליהם כשטחים ריבוניים!!)
שורש הבעיה שעם ישראל לא חדור באמונה שזה שלו.
אם כן, מה יהיה הפתרון??
הפתרון יהיה להרביץ לשוטרים ולחיילים? זה מה שיפתור את הבעיה?
ברור שלא! גוש קטיף זה רק סימפטום של מחלה! כמו ימית!

הפתרון הוא לשכנע את רובו של העם שגוש קטיף זה שלנו. שיו"ש זה שלנו. שעבר הירדן היא שלנו.
אין פתרון אחר. אין פתרון קסמים.

עכשיו: אלימות עוזרת?אם נהיה אלימים לשוטרים ולחיילים, זה יעזור?

הרי אנחנו אומרים שהשורש הוא שהעם לא מאמין בזה באמת. תארו לכם מקרה כזה:
בא סוכן למכירת יחידות דיור.
- אתה רוצה לקנות את יחידת הדיור הזו?
- לא.
- אתה חייב לקנות! היא מאוד נוחה, ויש לה מזגן, ומרפסת סוכה וכו'!
- אני לא רוצה!!
- אתה מוכרח! אם אתה לא קונה - אני מביא לך מכות! תקנה!
- אם תביא לי מכות, אני אחזיר לך מכות ואתה בעצמך תצטרך יחידת דיור לאשפוז!

מה הכוונה? לא משכנעים אנשים עם מכות. זה לא משכנע. ברגע שמשתמשים באלימות נגד מישהו, הוא נהיה באופן אוטומטי נגדך.

אלימות זה לא מה שיעזור בשביל שעם ישראל יאמין ויהיה חדור באמונה הזו, שארץ ישראל היא שלו.

שוב: צריך לבחון מהו השורש של הבעיה, ולא רק הסימפטומים. כך גם אפשר להביא תרופה שבאמת תרפא מהשורש ותועיל.
תפסיק לקדוח ולשחק אותה טיפשקטיף שנית
שורש הבעייה שאנשי מועצת יש"ו, הרבנים ועוד כל מיני אנשים הם אלו שלא מאמינים באמונה שלימה שא"י שלנו.
כן גם הרב הזה שיתחבק עםבר -לבמעוז אסתר
אני לא חושב שזה נכון.מ.מ.י.ר
כל הרבנים, הממלכתיים ביותר, חדורים בהכרה עמוקה שארץ ישראל שייכת לעם ישראל. זו הוצאת שם רע גמורה לומר כך.

הם פשוט חושבים שנקודת המאבק היא לא אלימות, ולא זה מה שבאמת יעזור. הם חושבים שנקודת המאבק היא שונה.
ועכשיו: למה את חושבת שמה שכתבתי הוא לא נכון?

למעוז אסתר: בואי נדבר על הרבנים הגדולים שמובילים את הזרם הממלכתי, כגון ראשי ישיבת הר המור. את ראית אותם מתחבקים? לא.

לא צריך עיוורות פנאטית. לחשוב בהיגיון, ולדעת שלא כל הצדק נמצא איתך, אלו דברים חשובים.
הרב אבינר! התחבק עם ניצב בר לבמעוז אסתר
בואי ניגש לנושא מנקודה שונה.מ.מ.י.ר
כיוון שאני לא תלמיד של הרב אבינר, אני לא יכול לדבר בשמו. ניסית לשאול אותו מדוע הוא עשה את זה? (אגב, סתם כך, הארה: יכול להיות שלא מסכימים בנוגע למשהו, ובכל זאת לא אומרים מייד "ימח שמו"...)

בדיוק בגלל זה הבאתי כדוג' את ראשי ישיבת הר המור ורבניה, וישיבות הקו (יש שמחשיבים את עטרת כהנים כישיבת קו, אבל היא די עצמאית).

אם את חושבת שמה שכתבתי לפני זה הוא לא נכון, אז אני רוצה לדעת למה. אבל אם זה בגלל רבנים שהתחבקו עם האנשים שהיו אחראים על הגירוש, אז אני יכול להביא דוגמות של רבנים ממלכתיים מאוד שלא התחבקו ולא מסכימים לזה.

ההערה שכתבתי לא מופנית אלייך אישית,אלא באופן כללי.מ.מ.י.ר
יש לך תמונה?סבא גפטו
אבינר משוחח בידידות עם מפקד כוחות הגירוש ניצב אוריקוקו
כשאני נאבק על מקוםקשקשן
אינני בא לשכנע אף אחד לתמוך בי, אני מנסה להציל אתה המקום ומקומות אחרים שרוצים לפנות אותם, אני בא להראות למשטרה והמדינה שהם לא מעניינים אותי וגם לא החוקים שלהם, אני ימשיך לעשות את מה שהתורה מצווה אותי בכל מחיר, והם ישלמו מחיר על כל נסיון..
אתה צודק וצריך לעשות טיפול שורשי לכל המצב (כפי שמו"ר הרב גינזבורג מדגיש כל הזמן שצריך להקים הנהגה יהודית מתוקנת!), אך כל זה לא סותר התנגדות קשה של פינוי כל מקום!
וחוץ מזה שהעם רואה איך מרביצים לאנשים ויש פצועים העם מתעורר ומבין שהמדינה והממשלה זה לא מה שהוא חשב (ואני יודע על אנשים ספציפים שלא בחרו קדימה אחרי עמונה בגלל מה שאולמרט עשה!)
נ.ב הנך מוזמן ליום עיון בכ"ד תשרי ב'גל עיני' בנושאים אלו, פרטים בהמשך!
רק אמרתי מהי נקודת המחלוקת.מ.מ.י.ר
לא אמרתי מי צודק ומי לא, אלא בסך הכל על מה חולקים.

תראו ותגיבומעוז אסתר
תודהסבא גפטו
(...)
הקפצהמעוז אסתראחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך