בין עוז ציון לרמת מגרון?
תודה צדיקים!
בין עוז ציון לרמת מגרון?
תודה צדיקים!
הבדל באיזה מובן?
מקום.. הבדל מבחינת השקפה, סגנון, דרכי פעולה וכו..
המשותף שיש גרעין שיושב במקום.
יש גרעין בנים די מצומצם בשניהם.
בעוז ציון יש גרעין בנות קבוע וברמת מגרון הן באות פעם בשבוע.
יש הבדלי גישות אבל אנחנו חברים טובים ומשתפים פעולה בדברים הטכניים.
עוד משהו?
הצבא יהדוף קצת את הערבים ויוריד את היהודים מהגבעה ובערב יהיה פינוי. ברמת מגרון או שהיהודים יברחו כי יש מלא ערבים או שיהודים וערבים יפצעו ויעלה מגב לגבעה.(אולי לא תמיד אבל בעקרון) יש בכלל נים ברמה עכשיו?
תפסיק להכליל ולקבוע עובדות.
"יצהרניקים רק רוצים להרוג ערבים, עוז ציון עושים איתם הסכמים ורמת מגרון סוטלים.."
מה אתה מבלבל תשכל??? אתה מכיר בכלל את החבר'ה האלה??
כל הבניצביקים האלה שהולכים עם גז פלפל ולדרמן ובטוחים שהם מצילים את העולם... כאילו מה?? מילא היית נוקט עמדה אידיאולוגית כל שהיא, אבל אתה סתם משמיץ את כולם בכל מיני בלבולי שכל חסרי תוכן.
זה די ההבדל ואני ידע מה הולך שם ויש לי עמדה אידאולוגית אבל הדיון הזה הוא לא ויכוח על עמדות אידאולוגיות אלא על מה הולך בגבעה ולכן זה מה שכתבתי
תאמין לי שגם עוז ציון יודעים לטפל בערבים, וגם ברמה לא כל פעם שיש ערבים על השביל הלבן ישר יש 80 בקתב"ים, בסופו של דבר האידיאולגיה היא מאוד דומה, מאוד קרובה ואם טיפה מחלוקות, אין צורך לנסות ללבות את העסק.
ולא הגבתי ספיצפית לתגובה הזאת, אלא באופן כללי על הזלזול שלך...
ואם שאלת- אני לא כל כך מאושר שאני לא בניצביק, אני דיי מחבב את הישיבה הזאת, מה לעשות שיש דברים חשובים יותר?
אני עניתי על האחוז שבמחלוקת
תשתף אותנו מה כל כך חשוב?
ולא מתוך צורך להקניט.
ובכל אופן- אם אתה סבור שבאמת ענית על ה% שבמחלוקת, אני חושב שהיה ראוי לציין את זה, כי מדברייך זה נשמע כאילו יש מלחמה בין שני הצדדים...
אם הכמות של הערבים שעולים לגבעה - היא ענקית ובלתי אפשרי לעמוד מולה, מתחפפים מהשטח, אבל זה יבוא להם בהפוכה בסופו של דבר.
ואם הכמות קטנה - הערבים חוטפים!
במציאות בשטח כבר קרה שהחברה חטפו.
אבל אין מה לעשות, במלחמה לפעמים אתה מפסיד במערכה, אבל מנצח במלחמה.
שהגבעה הוקמה אליה.אם מטרה היא ליישב את הארץ בלגן עם ערבים יפריע לזה אבל אם המטרה היא להוריש אז יהיה פחות ישוב הארץ
זה אולי בא די צמוד, אבל קודם כל אתה חייב להעביר מסר - שהאיזור נכבש.
חלקי.
ומה שאריאל אמר נכון כמעט לגמרי
ראיתי שהורשת אף אחד..
וגם אתה כדי שתתחיל יותר לעשות ופחות לכתוב פה.
מה השטות הזו?
אנחנו נבחנים רק במדד ההצלחה?
אצל ה' נבחנים במדד הכוונה וההשתדלות.
ותזכירו לי לפי מי "מנפנפים" במצוות א"י?*
*התשובה הזאת מיועדת לבלבלני הפורום לדיון הלכתי מומלץ לפנות לבית המדרש הקרוב!
על משהו חרטא בלי להגיד מה כן קורה
אלירזהסגנון של האנשים שונה
..

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)