האם מאיר פרוש איבד את הגולות, או סתם התחרפן?ואלאד
פרוש זכור לי כאדם שתרם לא מעט לבניה ביו"ש כשהיה סגן שר השיכון. גם קשריו עם הימין והמתנחלים אינם סוד כמוס. ככזה, לא היתה לי בעיה לתמוך בו אל מול חילוני חלקלק.

אבל לאחרונה משהו השתבש אצלו.

לאחר שהתהדר בגיוסו של אברום בורג, עכשיו הוא מפרסם לכולם על קבלת תמיכה מאיש מר"צ - תומך נלהב בחלוקת ירושלים. שמישהו יגיד לו שהצעדים הללו כנראה לא מרוויחים לו קולות של שמאל, אבל בוודאות מפסידים לו קולות של יהודים.
מתחילת המערכה הקמפיין שלו היה מוזר.סבא גפטו
תמיכתו של דובי וייסגלס בו תמשוך אליו אנשים? או אברהם בורג כפי שהזכרת? שני אלה שנואים ע"י ה'דתיים לאומיים' שהוא עדיין לא הצליח ליצור איתם קשר משמעותי (כיום, במערכת הבחירות).

ולפני מספר ימים שחרר הצהרה בראיון לרדיו אזורי, ואמר שהכי טוב ונכון שהשטח של היהודים - הכותל, יישאר בידיהם והשטח של הערבים - ההר למעלה - הר הבית יישאר בידיהם. ושום צד לא יזיק לשני. זה לא גולות זה גלותיות!

בעניין תמיכת חבר סיעת מר"צ (שכיהן בקדנציה האחרונה בעירייה) בפרוש, אין מה לדאוג מזה. לשום כיוון. מר"צ בירושלים מאוד מפולגת.
אני גם מאד התאכזבתי ממנו!ימין אמיתי
אז תצביעו לברקת הרשע שמחלל שבת ובועל נידות....האדמו"ר מסאטמר
יותר טוב לכם??!!
תגובה פאבלובית משהוואלאד
האדמו"ר מסאטמאר - אין תגובה גרועה מזו שהגבת עכשיו!יהודי שמח
ליהודי שמח - אין שום גרוע בתגובה שהוא כתב...ימין אמיתי
אז תקרא אותה שוב ותיראה שיש........קראתיך
אני לא בטוח שפרוש עדיף על ברקתיהודי שמח
ייתכן מאד שלהיפך. אל לנו למדוד אנשים לפי גודל הזקן והחליפה.
ראינו את אנשי ש"ס למשל (ואני ח"ו לא משווה, אבל העיקרון ברור).
על אותו משקל:סבא גפטו
אל לנו למדוד אנשים לפי רמת הסנוור הנובעת מהקרחת שלהם.

מספר לא מבוטל של אנשים חושב, שאדם כופר עדיף על שומר מצוות. זאת גישה המזכירה את סאטמר. כמה שיותר 'לא יהודי' = יותר טוב. ..
לא יודע אם כיוונת אלי:יהודי שמח
אך בכל אופן, ע"פ ההצהרות , כרגע נראה שברקת עדיף. ואני, בניגוד לכולם, מבחינה מסויימת מאמין להבטחות.

מה הכוונה?

נתניהו למשל, וכעת אולי גם פרוש, קורצים לשמאל בכדי לזכות בקולות.
מי שעושה זאת - ברור שאם כך הוא פועל לפני הבחירות, לאחריהן הוא יפעל גרוע בהרבה.
לעומת זאת, אנשים כגאידמק וברקת, לא זו בלבד שאינם 'קורצים' לשמאל, אלא להיפך: מצהירים הצהרות טובות, ודוקא בזמן בחירות, כאשר זה יכול לקלקל להם.
לכו הגיוני מאד שלאחר הבחירות הם יהיו די טובים.
אינני שם מבטחי באדם אלא בקב"ה, אך יש לפעול ע"פ ההגיון.

תראו ותבדקו: כל מועמדי הליכוד - הצהירו לפני הבחירות הצהרות שמאלניות, לא פעם ולא פעמיים. כולם - כולל שרון וגם נתניהו.
'ויתורים כואבים', 'שלום' וכו' וכו'.

היוצא מכל האמור: באופן כללי, עדיף את המצהיר הצהרות טובות על זה המצהיר הצהרות גרועות. נראה לי שאני היחיד שחושב כך - אך לענ"ד זוהי האמת.
אתה טועה ומטעה.סבא גפטו
שרון לא הצהיר הצהרות שמאלניות. הוא דבק בשיטה של רבין. הוא הכריז הצהרות הנוטות ל'ימין' בישראל, ואז, מעט אחרי שנבחר, הציג את התוכנית שלו (תוכנית ההצלה הפרטית שלו, שחברו אליו דובי וייסגלס, אותו אחד שעכשיו תומך בפרוש לראשות עיריית ירושלים). אותו הדבר עם רבין.

אישית אני לא משתתף בבחירות. עדיין, לו הייתי משתתף, אסור לי להצביע לאדם כופר. והוא כופר! וכל ניסיון ליפייף אותו ולעשות ממנו 'מסורתי' וכו'... נועד לכשלון.
נכון מאודהאדמו"ר מסאטמר
הוא כופר ואדם לא דתי,והירושלמים לא יצביעו עבורו.
נכון מאודהאדמו"ר מסאטמר
הוא כופר ואדם לא דתי,והירושלמים לא יצביעו עבורו.
אז זהוהכהניסט הנודד
שמאחורי הקלעים ברקת השקרן הבוגד והכופר נהנה מתמיכת מפלגת (מלשון פילוג) קדימה הבוגדנית
אולי...אוסנת
אפשר להשמיט את כל הכינויים הבזויים שמצורפים לשמו של ברקת?
לא משנאת ברקת, כי אם מאהבתי אותכם...

לא בריא לנפש.
תן לנו להסיק את המסקנות בעצמנו ממה שכתבת.
סליחה, לא התנסחתי נכון.אוסנת
אני גם נגד ברקת.
אבל חבל להוציא עצבים ושם רע.
לענ"ד בכלל לא בטוח שפרוש עדיףיהודי שמח
לא רק אתה לא בטוחזית שמן ודבש
סיעת המפד"ל- איחוד לאומי בי-ם לא החליטו, לפי ערוץ 7.
רק פורושהכהניסט הנודד
רק פורוש בירושלים!

בעוד פחות מחודש יתקיימו בחירות לראשות עיריית ירושלים. יש שלושה מועמדים: הרב מאיר פורוש, ניר ברקת וארקדי גידמק. כפי הנראה הציבור החרדי יצביע רובו ככולו לרב פורוש. לעומת זאת, הציבור החילוני יחלק את הצבעתו בין ברקת לגידמק (ולפי הסקרים ברקת מוביל מול גידמק).

מי שעשוי להכריע את הבחירות הוא הציבור הדתי-לאומי.

מה בין המועמדים המובילים מבחינתנו?

בעת הזאת כשפוליטיקאים חסרי אמונה וחסרי לב חושבים לחלק את ירושלים עיר הקודש ולתת את לב ליבה של האומה לאויב הערבי, חייבים להעמיד כראש העיר מנהיג אמוני שיבצר את מעמדה של ירושלים ויעבוד לחזק את האוכלוסייה היהודית בעיר.

הרב מאיר פורוש הוא איש אמוני, איש שפעל בעוצמה כדי לחזק את ההתיישבות ביהודה ושומרון כשכיהן כסגן שר הבינוי והשיכון. הוא ביקר פעמים רבות ביישובים ויש לו קשרים מעולים עם הציבור הדתי-לאומי. הרב פורוש שירת בצה"ל, כיהן כחבר מועצת ירושלים, כחבר כנסת וכסגן שר. יש לפורוש למי שיש שאלות לגביו מצאתי דף נחמד עם סרטונים קצרים שו"ת עם פורוש

לעומת זאת, ניר ברקת הוא חבר במפלגת קדימה (או לפחות היה לפני מעט זמן). מה זה אומר לכם "מפלגת קדימה"? מדובר בחבורת פושעים. הם גירשו 10,000 יהודים יקרים מבתיהם בגוש קטיף וצפון השומרון ומסר את שטחי המולדת לאויב הערבי. קדימה זה אומר התוכנית העכשיווית למסור 98% לפחות מיהודה ושומרון לאויב, לגרש את התושבים היהודים ולהפוך אותם לפליטים בקראחרטות. למרות כל זה ניר ברקת קשר את עצמו למפלגת קדימה. רק לאחרונה כשהתקרבו הבחירות לעיריית ירושלים הוא החליט לא לרוץ ביחד עם קדימה. אבל תחשבו מהן העמדות הבסיסיות שלו - קדימה!!

חשוב לבחור באדם שישמור על ירושלים מכל משמר ואף יחזק אותה (פורוש), ולא ליפול בתרגילי אחיזת עיניים של יחצ"נים כמו אייל ארד, מבכירי פורום החווה של אריאל שרון, ובין היועצים של יו"ר קדימה ציפי לבני.

ראיתי מכתבקשקשןאחרונה
של הרב ליאור שהוא תומך בפורוש
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה