וואו, אחרי שנים..העוגב

בסיעתא דשמיא!!

אז ככה, ציור שציירתי ממזמן (רציתי לבדוק איך אני בגופים..) והוא נאבד לי, ככה שההצללות יישארו בהירות, וההערות יישמרו לפעם הבאה...

ובאמתי זה הרבה יותר כהה!! ולא רואים שהצל של הגבר לא אחיד (בכהות שלו)...

ונ.ב.

לא יודעת למה, אבל כבר למעלה מחודש שפשוט אין לי חשק לצייר...עצוב וכשאני מציירת, פתאום אין לי מושג מאיפה להתחיל או שלא יוצא משו', אלא אם כן זה שרבוט ששורטט בהיסח הדעת, ואתה מתבאס שהוא יצא עם כל הקשקושים מלפניו מאחוריו ומצדדיו.. (ובתוכו!!)

ואו! יפה!!!מירי ט.

הרגליים של 2 הדמויות קצרות מאוד, ויש קווי מתאר בולטים מאוד..

הצל מהמם!!

ציור נקי ויפה..

כן, קווי מתאר תמיד היו הבעיה שלי..העוגב

בסיעתא דשמיא!!

אבל בלעדיהם אני מאבדת את הצפון!!

ותודה על המחמאות!! =C

תסתכלי בשירשור הנעוץדינה ל.אחרונה

על פרופורציות גוף. כל ההערות לגבי הגבר- יימצאו לך שם.

לגבי מוזה:

לי עוזר להרהר ולחשוב על הפעמים שאני מציירת. המחשבה על העונג שבציור, הטוב שזה עושה, הרוגע, הסיפוק מהתוצאה- גורמים לי לרצות לצייר

בהצלחה!

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך