יש הערות?טרומפלדורה
ממש ממש יפה! אהבתי ת'מבע שלך הילדשולמית=]
אחרי שאמרת שהוא נראה כמו הילד מהספר זה כן קצת הזכיר לי, אבל סתם כי יש שם תמונה שלו בדיוק בפוזה הזאת (ככה נראה לי לפחות)
אני לא יודעת להגיד מה בפרצוף קצת מעוות אותו (את זה גדולים וחכמים ממני יאמרו לך כשיתפנו אליך..
)
ולא נראלי צריך להגדיל תכיפה..
והנה תגובתי הצנועהאבי הכהן
1. ה' הוא המלך זו בעצם הנקודה בציור שלך (גילוי נאות, כמעט ציירתי ציור של ילד עם חולצת ה' הוא המלך לתחרות
)
אז אני הייתי כן לפחות הייתי קורא לציור בשם הזה, מה גם שדרכי ציון נשמע יבש מדי לטעמי האישי.
2. זה שיש שם ציורים טובים, לא אומר שלך אסור, קבלי את זה כמחמאה.
3.
א. כיפה גדולה זה תמיד טוב..
ב. צריך לסדר אותה, לאו לדדקא להגדיל, אלא שתשב נכון.
4. זה מתמונה מפורסמת?
5. כדאי להגדיל את האף.
6. הקרע בחולצה אמור לרדת עוד הרבה יותר ממה שציירת.
איזה כישרון - יפה מאוד! רעיון עמוק.
תודה: )טרומפלדורה
4. בעיקרון לקחתי את זה מ"אתנחתא"- של השבוע שעבר, הייתה שם כתבה, והיה תמונה של אבא ושני בנים. היה לי קשה לצייר אותו בעיניים סגורות, אז צילמתי את עיניו של אחי, ו"הלבשתי" אותם על התמונה.
הנה הציור המעודכן.טרומפלדורה
יפה. יש לו מבע טוב. מביע.מתואמת
יפה מאוד..מה לגבי הצללות בכיפה..?מירי ט.אחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך