בס"ד
קודם כל גם אני כהורה מאוד שמח על הדיון החשוב הזה, ועוד יותר מזה בתור הורה שעומד כנראה בקרוב בעזרת ה' לקנות אוטו...
אז רק רציתי להזכיר לכולם ענין נוסף שקשור כאן.
בדיוק הערב אמרתי לאשתי(והיא הסכימה איתי...)שאולי המקרים הנוראיים האלה יביאו אלינו בשעה טובה(ומבחינת חלקינו בשעה קצת מידי מאוחרת...), את סופה המיוחל של תרבות החפיפיזם וה"סמוך על סחבק" ו"יאללה כבר נסתדר" ו"יהיה בסדר". אולי סוף סוף נזכה לכניסתה של תרבות של יסודיות, של תשומת לב לפרטים שאולי קטנים אבל יסודיים!!!
אני מדבר גם על התנהלות קלוקלת עם ילדים בעת נסיעה באוטו. היו לי פעם שכנים שהערתי להם רבות על שכשהם נוסעים בתוך היישוב, כולם לא חגורים ואפילו כמעט תמיד הם היו נוסעים ונוהגים כשילד יושב על הברכיים...
ברוך ה' שביחס אליהם אני(כביכול)לא צודק, אבל בעיני להשאיר ילד לבד באוטו לוהט זה מעשה שנובע מאותה צורת התנהלות חפיפניקית שלא בודקת ולא מבררת ולא לגמרי אכפתית ושמה לב.
רק עוד אספר לכם על עצמי, ואני ממליץ לכל ההורים בעולם כולו לנהוג כמוני:
בכל לילה, טרם עלותי על יצועי, אני מוודא שדלת הבית נעולה, כל התריסים מוגפים, אשתי והילדים כל אחד במיטתו - כן, אני גם קצת מזיז לכל אחד את הרגל בשביל לראות שהוא מגיב.......ואז אני מכסה אותם(כמובן לא את הראש...), ורק אז אני הולך לישון!!! חשבו עלי מה שאתם רוצים, אני בעד יקא-פוצים!!! לילה טוב!