אוף, איזה מתסכל!!!שולמית=]
עבר עריכה על ידי שולמית=] בתאריך י' באב תשע"ג 13:49
עבר עריכה על ידי שולמית=] בתאריך י' באב תשע"ג 13:48

לקחתי לי איזה ציור חמוד לצייר לרגל סיום תשעת הימים.. (סתם, אני יכולתי לצייר גם אז אבל לא משנה..)

עד כאן הכל טוב ויפה... התחלתי לצייר והדמות שם פשוט לא יוצאת דומה לדמות המקורית!!! אני מעלה את התמונה ובקשה תעזרו לי- מה אני צריכה לעשות שיצא נורמאלי?!?!?!

תודה!

מה אוף?!פייגליניזית

זה מדהים...

רואים לגמרי שזה הוא.

אני הייתי מורידה את סוף עין שמאל (שמאל שלי, כלומר מול מסך המחשב, כן?)

נקודות ההתחלה של הגבות- צריכות להתחיל יותר גבוהה, כלומר לא יותר גבוהה, אבל לא מהעומק ללמלעלה, אלא בצורה ישרה...(מקווה שהובנתי)

לשפה התחתונה צריך להוסיף קו מיתאר לדעתי.

באף יש להדגיש יותר את ההצללות, או את העצם שבאמצע. היא ממש מאפיינת. (מאפיינת אומר שאם תדגישי אותה זה יוסיף ויווצר תמונה ברהבה יותר זהה)

השיער- הקו מיתאר מיותר לדעתי.

העפעפיים מתחת לעיניים צריכות להיות! (ומודגשות) זה גם מאפיין ברור שלו.

אבל למה "אוף"?!

א-תודה רבה!! ממש הסברת יפה ומובן!שולמית=]

רק דבר אחד לא הבנתי- על איזה קו מתאר בשער את מדברת?!

ובשפה- בתמונה זה דווקא נראלי שלא צריך שם קו, בכ"ז לשים?

חחחחחח את באמת חושבת שהציורים פה יוצאים דומיםבדמייך חיי

בס"ד

למקור?!

את יודעת כמה ציורים שלי כל כךךךךך לא דומים?! את האמת כאב לי מאוד..אבל אמרו לי להמשיך,לא נורא-ישלי אחלה ציור! תסתכלי!!איזהה ציוווווווווווררר!!מדהים!!!ברמת קלאסה!אני ממש אהבתי תמשיייכיי חובה להמשיך

לפחות הציורים שלי אמורים לצאת דומים למקור..שולמית=]

אני שונאת שזה לא יוצא דומה! ואחותי תעלב שזה לא דומה ושל אחים שלי יצא יותר דומה מזהלשון אדומה

אוף, ציור- אני מאוכזבת ממך..ביאסת אותי.. אפאטי

עוד משהו בקשר לעינייםריבוזום

לדעתי אין צורך בהדגשה למטה, שימי לב שהריסים שלו למטה כמעט לא נראים - העיניים תחומות למטה בצבע העור הרגיל, שהוא בהיר. כך שהן נראות בתמונה גדולות יותר ממה שבציור.

הציור ממש יפה! וגם שאר הציורים שהעלית בשירשורים קודמים.

מהמעט שניסיתי (ממש מזמן....) לצייר בני-אדם ושייצא דומה - זה קשה! הסוד להצלחה בציור (כמו בעוד תחומים) - לנסות, לנסות ולנסות. כך תלמדי לשכלל את המבט שלך על פנים, לקלוט נכון את התווים המאפיינים, וליצור אותם מחדש על הנייר. אז אל ייאוש! והציורים שלך יפים מאוד!

עיצה שאולי יכולה לעזור באופן כלליריבוזום

אולי יכול לעזור לך למקד את תשומת הלב לאיזורים בעייתיים (שדורשים תיקון), ע"י כיסוי של חלק מהפנים ובדיקה אם חלק הפנים שאת רואה עכשיו נראה דומה...

|חסרת נסיון|

^^^^מירי ט.

הקטע של הפס הכהה מתחת לעין ממש בלט לי כשהסתכלתי והשוויתי בין הציור לתמונה..

עוד משהוריבוזום

אני חושבת שהסנטר קצת מדיי בולט לכיוון שמאלה - בהסתכלות שלנו (ימינה של החתן).

תסתכלי איפה שהסנטר פוגש את הצווארון (איזור מפגש מאוד צר. את מבינה למה אני מתכוונת?) - ותשווי את עיקול הסנטר כלפי מעלה בציור ובתמונה.

למטה הכוונה לעפעפייםפייגליניזית

לא לאיפה ששמים עיפרון

הבנתי אותך, ואת צודקת. ואני התכוונתי לזהריבוזום

שהיא קצת כן שמה לו עיפרון ושכדאי למחוק אותו...

צודקת.>>>>>>>>>פייגליניזית

אני חושבת שיהא מסובך למחוק אותו, 

כדאי להכהות את כל שאר הפנים. שממילא דורשים יותר הצללות.

התחלת השיער,פייגליניזית

יצרת לה קו מיתאר שלדעתי לא נראה כך בתמונה.

לגבי השפתיים, קו מיתאר הכוונה... כלומר עכשיו כשאני מסתכלת ההגדרה "קו מתאר" לא ממש מתאימה,

כי את צריכה להוסיף פשוט צל מתחת לשפה התחתונה או קו מיתאר קטנטן רק איפה שכהה. את רואה על מה אני מדברת?

טוב, תודה רבה על כל ההערות!!!! אתם ממש עוזרים לי!!שולמית=]

פייגל- בשפתיים הבנתי ותיקנתי (נראלי) בשער- עדיין, לא ממש הבנתי..מת

אחרי כמה שיפורים קטנים.. רואים קצת הבדל?

תסתכלי על התמונה הזאת,תסתכלי על הבדלי העובי בשיער.בדמייך חיי
ואיייייי זה מדהים!!!!הודיה =)

שולמית- ברור שמזהים!!!

אני מכירה ממש את הבעיה הזאת שלא מצליחים לצייר כ"כ מדוייק

אבל אני לא חושבת שיש לך את הבעיה הזאת!!

יצא לך ציור מהמם!!

אל תפסיקי לצייר!!!! חצי חיוך

חח, הודיה, לא חשבתי להפסיק לצייר...שולמית=]

ובדמייך חיי- למחוק קצת מהשער- להגביהה לו את המצח?

בעיני זה ממש דומהשונמית
לגבי השיערפייגליניזית

שימי לב, בקרחות של ה"מיקי מאוס" (צורת גדילה (יפה) של שיער, כשהקצוות ימין ושמאל- קירחות.

עביצעת אותם טוב, אבל עשית אותם מידי מצוירות, כלומר כאילו היה לו שם שיער, אבל הוא פשוט לקח מכונה ו"הסיר" משולש... כלומר שימי לב שפינה של המשולש בצד ימין (שלי), יש שם שערות "ביבי" כאלו, שלא ממש מציירים כשהן עבות ומלאות....

כלומר תני לשיער מראה יותר אוטנטי,  ולא מדויק כל כך. 

בדיוק... ציירת את קצוות השיער, בתוך קו מיתאר מדויק, מה שלא כך במציאות. יש שם צל מתחת קצוות השיער שאולי הן נתנו לך את ההשראה לצייר קו מיתאר מושלם שכזה.

שימי לב שאת צריכה למחוק גם חלק מהשיער, בתמונה יש לו ממש חלקיק קטן של שטח שיער, שלא כמו בציור (הכוונה לחלק הקדמי שמלפני הכיפה)

או בעצם, להגדיל את הכיפה, גם הכיפה בציור קטנה יותר מאשר בתמונה. אולי הבעיה היא בכיפה.

הצל מעולהפייגליניזית

(מתחת לשפה( הייתי ממשיכה אותו יותר שמאלה (שמאלה שלי, של מול המחשב, כן?..)

לגבי הכפלים בקצוות הפה- הייתי מדיגשה את הסוף שלהם יותר, את רואה למה אני מתכוונת?. 

ועדיין חסר הדגשה בעפעפים שממש יוצרות לו את המראה, שאוטומטית (לדעתי) מאפיין אותו. לא?

תודה רבה!שולמית=]

כן באמת ההצללות בעיניים זה אחד ה-מאפיינים שלו..

אני אנסה לתקן.. מקווה שישתפר.. תודה רבה!

אולי תעלי את זה גמור?פייגליניזיתאחרונה

מענין לראות

חתיכת ציור דינה ל.

(זוג מקסים למראה! בל )

איזה כיף לצייר כזה דבר!

ועשית חתיכת עבודה טובה. מרשים מאוד מאוד מאוד.

נקודות שיעמיקו את הדמיון בין הציור לתמונה:

תתעמקי בשיער שלו. שימי לב שיש איזורים דלילים ויותר מעובים. בציור השיער נראה מקשה אחת ואחידה בעובי שלה.

הגדלת לו את עיגולי העין (במיוחד הימנית) וצבעת אותן בגוון בהיר מאשר המקור (אם תכהי קצת זה יוסיף לדמיון)

בנוסף תחמת מאוד את עין ימין מלמטה.

שימי לב שציירת לו רווח בין שורות השיניים שלא קיים.

את יכולה גם להכהות את גוון השיער שלו.

מענין איך אפשר לצייר מרקם עור קצת יותר "מחוספס" באיזור הלסת התחתונה, זכר לזיפים, כמו שרואים בתמונה.

השפה התחתונה-

מתחת אותה מדי לצדדים. שימי לב היכן ההתעגלות פוגשת את הקו הישר בצילום, ואיפה את סיימת אותה.

יוסיף מאוד אם תעשירי את גווני ההצללה שלך בציור. יותר גוונים כהים, ככה הכל יראה יותר משודרג.

גוון כהה יותר נחוץ: בסביבות העיניים (שמאל בעיקר) במצח, בקפלי האוזן, הצל שמתחת לאף.

שמעי,

ציור יפהפה! אני מחכה לראות אותו גמור, ו- הי! אל תשכחי להראות את הכלה   (חתיכת פרויקט! כל הלבן האוורירי הזה...)

מסכימה לגמרי לגבי עיגולי העיניים - הם באמת גדוליםריבוזום

מבתמונה

וואוו..ציור מהמממם ..(אני הייתי מחקת את העניבה...)מיכל =>
ליפי דעתי זה דומהטוב לי ככה

אבל משהו בפה לא מסתדר לי..כאילו, הוא מהמם, אבל משהו בו לא ממש תואם..

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך