ב"ה ציור חדש!! "אין יאוש" - אקריליק על קרטון ביצועאבי הכהן
יפהמתואמת
צבעוני וחי ממש.
הסירה מצוירת ברמה קצת פחותה משאר הציור.
ומפריע לי שהתמונה לא חתוכה. (אם אתה רוצה הדרכה איך לחתוך בצייר, מוזמן לפנות).
ולא אמרת שאתה עובר דירה וכול הציוד שלך ארוז?
יפה מאד!שמיים מהממים..ג'ינג'ית מנמשת
מס' הארות :
המים לדעתי (וציירתי וראיתי הרבה ציורי מים) צריכים להיות צבועים בצורה אחידה ויותר חלקה . יש אפשרות להביע סערה (אם זה מה שניסית לעשות,ואני לא כ"כ זוכרת איך (אם אני לא טועה על ידי צביעה קצת של תנועות סיבוביות עדינות בחלק מהמים ושיש טשטוש וחיבור בין הצבעים) ,פה זה צבוע בקווים שממש רואים כל קו.
בקשר לסירה- א. המפרש- כדאי שיהיה יותר לגובה וגם כדאי לעשות אותו יותר אמיתי (ניתן לעשות זאת ע"י ציור המפרש בצורה עגולה כך שזה נראה שהוא מתעגל מהרוח. או לעשות את המפרש ישר ומתוח, ולהוסיף חוטים.
ב. הסולם- לא חושבת שמשהו היה רוצה לעלות על סולם חבלים רעוע ומתנדנד שכזה (בלי לפגוע אבל הוא נראה הממש לא בטיחותי!)
בהצלחה !
הוי, השמיים...
מישהי=)
אכן, צוייר בין הארגזים בבית החדש
אבי הכהן
במחשב שאני משתמש בו עכשיו אין מייקוסופט אופיס,
ולכן אין לי אפשרות לחתוך. אל תדאגי, אני לא צריך הסבר איך לחתוך..
המים היו לגמרי במוזה -ככה שזה מה שזרם לי..
לגבי המפרש את צודקת במאה אחוז..
אבל הסולם אמור להיות כך. הוא מתיישר מהמשקל של מי שמטפס בו.
רוב תודות על ההערות המחכימות
השמיים..הווו השמייים O.Oבדמייך חיי
השמים מספרים כבוד אל
|מפזם|אבי הכהן
מדהיםיוסלה קמצן (קדוש?)
כישרון!
וואו, איזה צבעים!דינה ל.אחרונה
איתן, אני מבינה שאתה אוהב ציורים מהירים וזורמים, אבל אתה צריך ללטש את הטכניקה הזאת. וזה אומר- קודם כל לצייר לאט, ומושקע, ואז ללמוד לצייר ככה מהר ומינימליסטי יותר. כי כרגע הציורים שלך (בצבע) חפוזים נורא, וניראים בהתאם.
העמוד/תורן/מה שזה לא יהיה- לא מחובר לגוף הסירה. המפרש- לא כל כך נראה מפרס. ויש רווח בין הסירה למים. היה כדאי להוסיף עוד שכבת צבע, כרגע העסק נראה יבש מדי.
חבל. כי יש לך את זה, רק שאתה מחפף.
קח לתשומת לבך את ההערה שלי 
מחכה לראות עוד.
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך