שבת בכיבושלא מתלהם

"שבוע טוב"

העברתי שלא באשמתי שבת בהתנחלות, היה נחמד למדי, אנשים נחמדים,מסבירי פנים וחמים.

אבל אתם לא מרגישים שזה עובר קצת את הגבול ? 

אני מדבר על העובדה שאתם חיים בין זיתים בני מאות שנים,ליד כפרים ערביים עם דורות רבים של חיים

ואתם ? אתם לא אכפת לכם מכל זה- העיקר שיש לי גדר-נכון,באמצע הטרסה של מוחמד,אבל גדר!ישראלית-יהודית בארץ הקודש..

ואתם? מה כואב לכם שמוסטפא אינו יכול לעבד את עצי הזית שלו (שעברו דורות במשפחה..) כי הארץ שלנו....

תגובות בבקשה בלי התלהמות ועקיצות 

תשובה לא מתלהמת לדבריךיהודה סעדה

הערבים היו פה מאה שנה,  מאה חמישים שנה לכל היותר.

אבל עם ישראל קשור לארץ הזאת קשר בל יינתק, עוד מאברהם אבינו.

לי לא הייתה כל בעיה אם הערבי היה מגדל את זיתיו בשקט, ומקבל על עצמו את עול עם ישראל.

אך לא כך הוא מתנהג, בעזרת עצי הזית הוא מנסה לכבוש את הארץ, ולהוכיח בעלות.

לכן, גם אני לא אתן לו לשבת בשקט, כי הוא לא נותן לי(פיגועים, רציחות, חטיפות וכולי).

אני מקווה שעכשיו תראה את המציאות יותר טוב, לא הערבים הם המסכנים(הם חיים פה טוב יותר מכל מדינה מוסלמית אחרת, ראה סוריה ומצרים).

נו באמת!!!???לא מתלהם

תלמד מעט היסטוריה !

אין ספק שזוהי הארץ המובטחת לנו !!

אבל ,וזוהי עובדה , הערבים שכנו בארץ הזו הרבה יותר מכמה עשרות שנים!

וגם אבותינו ישבו פה לפני אלפי שניםמרדכי

בס"ד

לך תראה בשילה את החפירות ותראה את הסימנים היהודיים שיש שם, בפסגות (העיי) בבית אל שיש לך שם דברים שממחישים לך בוודאות ששם הייתה היסטוריה יהודית. וכמובן שיש את ספר הספרים שמוכיח איפה היה נוכחות יהודית, מה נקנה על ידי מי ובכמה (חברון, שכם, הר הבית)

סבבה! נגיד ש... הערבים חיים פה כבר 2000 שנהי"ל

והם היו בארץ הזאת ואז הגיע השטן הציוני וכבש אותם וכ'ו

אז מה???  זאת הארץ שלנו!! ה' נתן אותה לנו !לערבי אין זכות על הארץ הזאת! במיוחד שהם לא כאלה תמימים אלא רוצחים!  וכן כואב לי אם מוחמד יעבד את העצים שלו.זה לא מריבה על הפרנסה של מוחמד זה הרבה יותר מזה.זה למי שייכת הארץ הזאת והאם יש לערביםזכות בכלל של לנטוע עץ

תכלס, אנחנו לא אובייקטיביים.ה' מלכנו

זה ארצנו ע"פ התורה ולא מעניין אותי שום חקלאי "מסכן" שטוען שגזלתי את אדמתו.

זה אינו נכון,מרביתם,כמעט כולם הגרו לכאן בתקופת זמןשואף לאור

בתקופת זמן כזאת.

שלום,אצרף דברים שכתבתי בהזדמנות אחרת בסוגיה:

ההגירה הערבית לא"י הייתה בערך במאה לאחר מחצית המאה 19 אם לא תחילת המאה עשרים מחצי האי ערב,שזה מקור מוצאם.אלו הם עיקריה של האוכלוסיה הערבית כאן.

מה שצריך לחפש זו את האמת האובייקטיבית,אחרת אתה בעצם מי שמגדיר מהו הקריטריון העליון לפיו נקבעת השייכות של הארץ.. ובזה אין דבר אובייקטיבי.(במציאות שלנו הטענה שיש להם רציפות היסטורית ארוכת שנים לא נכונה לגביהם כאומה,ולכן הטענה חלושה מזה,הגירתם הרבה שמהווה את רוב אוכלוסייתם התרחשה בסה"כ במאה האחרונה ולכן גם ניתן להראות שצד הקשר בין א"י לבין עם ישראל חזק בהרבה,ואילו הם בסה"כ מהגרים שהגיעו לכאן ללא קשר היסטורי לארץ)

מקריאת המציאות הדבר האובייקטיבי היחידי שניתן להגדיר הוא שהקשר של עם ישראל לא"י מבין כל האומות הוא הקשר החזק ביותר,וזה כן נמדד לפי מדדים הגיוניים אובייקטיבים.ועל כן ניתן גם להוכיח מהצד הפשוט הזה שא"י שייכת לעם ישראל.

אולם אף באופן בלעדי,ובצורה הרלוונטית והחזקה ביותר הזכות שלנו על א"י היא משום שריבונו של עולם,שברא את העולם וכל הארץ שלו הבטיח ארץ זו לעמ"י, ולאומות נתן שטחים אחרים.

גם מבחינה חוקית הגדרתית, לפי מה שהוגדר בין האומות לגבי מהו "לאום" ,אותם אלו שאתה מכנה פלסטינים אינם אלא ערבים לפי הגדרות הלאום ומימלא לא מגיעה להם מדינה.

כך שגם מבחינת האמת האובייקטיבית (וזו רלוונטיות הבלעדית) א"י שייכת לעם ישראל וניתנה לו ע"י מי שברא את כל הארץ,ריבונו של עולם.וכתוספת אפילו לגבי מה שנקבע באומות אכן לא מגיעה להם מדינה כי הם לא לאום נפרד מהאומה הערבית.אך הצביעות ושנאת ישראל ההיסטורית,גם אם באה במעטפת מודרנית, גוברת על הכל.פתאום גם ההגדרות לגבי מהו ומיהו לאום לא רלוונטיות שמדובר באוייבי ישראל.

(ואגב מנהיגיהם מודעים היטב לכך שהם שייכים לאומה הערבית וגאים בהיותם כחלק מהאומה הערבית.באמירות פנימיות הם נמצאו מודים שאין בעיניהם כלל אומה "פלסטינית" אלא זו באה לנשל את היהודים מא"י.כאמור אלו התבטאויות שלהם,לא נגעתי ולא ערכתי ואין לי טעם בזה משום שכוחנו וביטחוננו בכך שא"י שייכת לנו לא באים מהם,אולם אף הם מודים שאינם אומה נפרדת והדברים ידועים).

היה פה שממה לפני, על מה אתה מדבר??דתי לאומי
שבתלא מתלהם

נכון שחזרנו לארצנו, אבל האם ה' ציווה אותנו לעשוק את הגר הגר בארץ הזו?

אפשר לחיות כאן מבלי להתעלל ,ולקיים מצוות ישוב א"י מבלי לאבד את ערכי היהדות .

א.אי אפשר לחיות פה אם ערבים כי הם מסכניםי"ל

אותנו.יש כללים מאד מסוימים לגוי רוצה לחיות כאן.הערבים לכו"ע יצאו מהקטגוריה הזאת.

הגר זה ביטוי לגוי שהפך ליהודי לא למחבל גוי שנמצא לך בארץ

גר זה לא רק גוי שהפך ליהודייוני
גר תושב הוא גוי ששומר 7 מצוות בני נח ומאמין בזה שארץ ישראל שייכת לעם ישראל.
תלמד שולחן ערוך ורמב"ם ותראה מתי יש גר תושב.המצב חסה

לפני שאתה ממציא הלכות תלמד אותם.

ממציא הלכות?! אתה עף על עצמך..יוני

א. תראה למי הגבתי ומה הוא כתב..

ב. מתי יש גר תושב? לא דיברתי על זה, רק עניתי על זה: "הגר זה ביטוי לגוי שהפך ליהודי לא למחבל גוי שנמצא לך בארץ"

"לפני שאתה ממציא הלכות תלמד אותם" אם אני ממציא את ההלכות אני מאמין שאני לומד את מה שאני ממציא <צ> 

תחשוב שנייה כל פעם לפני שאתה לוחץ על "שלח" טוב? 

תרגיש טוב 

עוד לא הכרת את האויב?יהודה סעדה

הערבים הם אויב, אחרי כל הפיגועים לא הבנת?

סליחה. לעשוק?? ישמעו אוזנך מה שפיך מדבר!!מישהי=)

הן אמרת בעצמך שהארץ מובטחת לנו.

לעשוק?

אנחנו עושקים מה ששיך לנו?

היגיון בבקשה.

ה' הבטיח לנו את זה. מכיון שה' הוא השופט,אני77

כל זה שלנו...

"...ה' אלוקיך מביאך אֶל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַאֲבֹתֶיךָ לְאַבְרָהָם לְיִצְחָק וּלְיַעֲקֹב לָתֶת לָךְ  עָרִים גְּדֹלֹת וְטֹבֹת אֲשֶׁר לֹא-בָנִיתָ. וּבָתִּים מְלֵאִים כָּל-טוּב אֲשֶׁר לֹא-מִלֵּאתָ וּבֹרֹת חֲצוּבִים אֲשֶׁר לֹא-חָצַבְתָּ כְּרָמִים וְזֵיתִים אֲשֶׁר לֹא-נָטָעְתָּ וְאָכַלְתָּ וְשָׂבָעְתָּ"

לכן לא אכפת לי מזה,] כי כל זה שלי. אא"כ הם יקבלו עליהם שבע מצוות בני נח, ומלכות ישראל, שאז יש להם זכות קיום, ועדיין גם אז, יש לנו זכות מלאה לשעבד אותם (זה חלק מהשלום הכלל עולמי שיהיה כשה' יחזיר לעמו את כוחו וישקם את הברית עם ישראל), ממילא אנחנו יכולים לדרוש מהם את הזיתים האלה. רק שאם נתעלל בהם יותר מדי, זה אמנם מותר בעבד כנעני, אבל  לא ראוי לנהוג כך כי זו מידה רעה (כמובן, בתנאי שהם מקיימים 7 מצוות, ומקבלים את שלטון ישראל).

אהבתי. זה שלנו ולא אכפת!! נכון מאודמישהי=)
שאלה אמיתית - היית מוכן להתחלק עם גבר אחר באהובתך?אלירזאחרונה
חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה
כנסו >> החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל (חל"פ הגבעות)נ א

בשם ה' נעשה ונצליח

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל ומציבים בהם דגל ישראל לגובה רם

החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל בקריאה לכל מי שיכול, לצאת ביוזמה להקמת גבעה חדשה באזור מגוריכם, להציב דגל ישראל לגובה רם כדי שידעו כולם למי שייכת ארץ ישראל וכן, להביא ולרתום משפחות ואנשים למשימה החשובה הזאת.

להקים גבעה חדשה בזמן זה - זאת מטרה חשובה ביותר.

שלחו תמונות מהגבעה החדשה שהקמתם למייל של חל"פ הגבעות chalaphagvaot@gmail.com

חשוב!! להעביר הודעה זאת בכל קבוצה

🏡 החברה לפיתוח גבעות ארץ ישראל

בונים. מיישבים. גואלים.

מקימים גבעות חדשות בארץ ישראל!!!נ אאחרונה
סבתא לחיילת שאמורה לשמור בהגנשMalkaa

האם המקום מגודר. יש תנאי מגורים ומזון טוב לחיילים?

פשוט. מודאגת

באיזה מקום?משהאחרונה
איך אפשר לבדוק מתי תהיה העלייה הבאה לחומש ?דור ל

אשמח לעזרה

מה זאת אומרת 'עליה'?יו0י

יש שם ישיבה 24/7..

עליות מאורגנות המוניות, זה בדר"כ רק כשיש איזו סכנה גדולה שמסתמנת... 

הגיוני שתהיה ביום השנה ליהודה דימנטמן הי"ד.אריאל יוסףאחרונה

יש קבוצה בווצאפ..החיים מאושרים

שנים שאני חולם להקים מיזם כזה..יו0י

אולי יעניין אותך