ליהודים בארץ ישראל אין זכות לחיות כנראהאנונימי (פותח)

יהודים באו ליישב את עיר האבות חברון, במסירות נפש של ממש, למען התורה, העם והארץ.

באים אנשים, שאני לא יודע כיצד לכנותם, והורסים את הבית של המשפחה עד היסוד, תוך אלימות קשה.

לאחר כל זה, כמובן שלמותר לציין שאלו מעשים שבכל יום, בא מישהו והגיב מתוך כעס ב'עידנא דריתחא', מרוב זעזוע מהמעשה הקשה והנורא.

עכשיו, כיצד מגיבים?

טוב, אז אני לא מדבר כרגע על אנשי השמאל, דעותיהם ושנאתם למפעל התיישבות כולו ולמתנחלים בכללם ידועות ואין צורך להרחיב. אך באים כל ראשי הציבור ויש"ע, וחברי כנסת מה'ימין', ובמקום לדבר על הטראומה והאירוע הקשה שהיה, מדברים בצורה החריפה ביותר שיכולה להיות נגד אותו יהודי, שאמר את שאמר מתוך זעזוע קשה.

המסקנה מכאן, ומתוך כל ארועי הזמן האחרון (העליהום על המתנחלים לאחר פרשת שטרנהל, העליהום לאחר שריפת הבית ביצהר וכו' וכו') - שישנה מגמה להפוך את ציבור המתנחלים ל'חיות',  'מטורפים', 'הזויים', 'בריונים', 'אלימים' (כאילו לא היה הרס של בית יהודי ללא שום סיבה, ותוך אלימות קשה ביותר,  וכאילו כל מה שעשו המתנחלים לא בא בתגובה לרציחות נגדם ע"י הערבים וכו') - ובכך להכשיר את דעת הקהל לגירושם בקרוב מכל מרחבי יהודה ושומרון.

הרי לגרש סתם כך בני אדם, הגם שהם יהודים ואולי ככאלו הם אינם בעלי זכויות שוות לבני אדם, זה בכל זאת נשמע קצת  לא ממש מוסרי והוגן.

אז מה עושים?

מראים לציבור בת"א ובירושלים שאינו מתמצא כ"כ בעניינים, שהאנשים היושבים ביהודה ושומרון הם מטורפים, בריונים, פושעים ומסוכנים, כדי שהוא בעצמו כבר ירצה לראות אותם מפונים מבתיהם.

ונקודה אחרונה לסיום:

רק תארו לכם מה היה קורה, אילו לא היה מגיב כפי שהגיב אותו יהודי?

ובכן, התשובה פשוטה: התקשורת היתה מתעלמת לחלוטין מהפינוי האלים שהתבצע, והיתה עוסקת בנושאי הבחירות, הקואליציה וכו'.

על התבטאות של יהודי - קשה ככל שתהיה - ראו כיצד ישר מתייחסים רה"מ וכל התקשורת, ובעקבותיה דורשים לפנות את כל 'המתנחלים האלימים ביהודה ושומרון' (רק נסו לחשוב על דרישה לפנות את נתניה, בעקבות כך שמישהו שם דיבר נגד שוטרים שבאו לעוצרו) , ואילו על הריסת בית שלם של יהודים רק עקב היותם יהודים, שבירת ידה של ילדה ואלימות כה קשה - את זאת איש אינו מגנה ואין בכלל שום מחשבה על כך שנעשה פה משהו בלתי הוגן.

הוא שאמרתי - כנראה שיהודים המתנהגים כיהודים בארץ ישראל אינם בעלי זכויות, כי אינם בני אדם.

נקווה ונתפלל לימים טובים יותר. 

אכן כן, מתנחלים אינם בני אדם, ע"פ ראשי השלטון כאןנעם הנשמות
לפנות ערבים הטובחים בנו ללא רחם - זהו מעשה נאלח ואנטי מוסרי ע"פ שיטתם.

ואולם, לעשות זאת ליהודים - זהו מעשה נאצל, מעשה גבורה הראוי לתפארה ולשבחים אינסוף.

כשערבים מציתים בית יהודי - אין פוצה פה.

כשיהודים מגיבים על כך - זהו פוגרום (במקרה הטוב).

כשהורסים בית של מתנחלים ללא שום סיבה הנראית לעין - זהו מעשה חוקי ודמוקרטי למהדרין.

כשמתנחל מגיב על כך בזעם כבוש - זוהי עילה לפנות מיידית את כל הישובים ביהודה ושומרון.

מתנחלים אינם בני אדם, נקווה שיגיעו לדרגה של חיות.
(וזכורה הדאגה לחיות בעת הגירוש מגוש קטיף|).
תפסיקו להתבכייןאנונימי (פותח)
במקום להתבכיין שהתקשורת לא בסדר ולהגיד דברים שכולנו יודעים ממזן (התקשורת פועת עושים לנו דה-לגיטמציה וכו') תפעלו בקשר למה שצריך לשנות עיין אשכול "גם אנחנו לא בסדר"
יהודים, אל תקהו את הרגש שלכם לנוכח אטימות זואנונימי (פותח)
תבכו, תתבכיינו, תתפללו, ואל תשימו לב לכל המקטרגים והמשטינים.
זכרו: נצח ישראל לא ישקר. עם כל הכאב, הרשע, והשנאה שיש כעת - עם ישראל ינצח בסוף.
אין כמו קצת הלקאה עצמית, הא?ואלאד
יש כאן כמה פורומים העוסקים בפסיכולוגיה, כדאי שתיגש לשם - ואולי וימצאו תרופה לסטיה החברתית שלך.
יש לנו גם בעיה! חייבים להתמודד לפני שהיא תגדל!אנונימי (פותח)
אסור לנו לפחד להתמודד איתה זה נכון שאנחנו הציבור הנורמלי ביותר בארץ, אבל יש לנו מה לתקן ! צריך להתמודד ולא לברוח!!!
יש לך גם תעודת נורמליות?ואלאד
אתה מזכיר לי את הבדיחה עם אחד שהשתחרר מאברבאנל, ומכריז בגאון לכל עובר ושב שהוא יותר נורמלי ממנו - מכיון שלו יש תעודה רשמית שהוא נורמלי...

בקיצור - גש לטיפול, מתוקי. זה שאתה שונא את עצמך ואת הסובבים אותך, לא אומר שכולם צריכים להשתתף בטקסי הלקאה עצמית, או בציד מכשפות בסגנון הסזון.
זה לא צריך טיפול?!?!אנונימי (פותח)
מישהו מוכן להגיד שלקרוא ליהודי נאצי זה לא בעיה?
מישהו מוכן להגיד שלקוות שיהודי יחטף זה לא בעיה?
מישהו מוכן להגיד שלקוות שיהודי ימות זה לא בעיה?
מישהו מוכן להגיד שלשמוח שמגרשים את אנשי נצרים זה לא בעיה?
מישהו מוכן להגיד שאי-חשש מפילוג בעם זה לא בעיה?
מישהו מוכן להגיד שלומר לרב אליקים "אני לא מוכן לקבל עזרה משמאלני
" זה לא בעיה?

עם בעיות צריך התמודד!!!!!!!
ממש לא. יהודי יכול להיות נאציואלאד
מי שאומר אחרת הינו בור בהיסטוריה ומדיף ממנו ריח של גזענות.

היהדות אומרת שיש יהודים שמותר לייחל למותם, יש יהודים שיש לשמוח שמחה גדולה כשהם מתים, ויש יהודים שלפי ההלכה מותר להרוג על המקום ללא בית דין.

אבל כמובן שיהדות אינה הדת שלך, כי אם הנצרות היא דתך.
כפי שהלקאה עצמית היא מנהג נוצרי קדום, כך הגשת הלחי השניה היא מנהג נוצרי.

כבר אמרו לפני וגם לפניך:א"ר יצהראחרונה
"אל תדון אדם בשעת כעסו,ואל תנחמהו בשעה שמתו מוטל לפניו."
אני לא שמעתי כל אחת מהאמירות והציתותים שהבאת פה אבל משום מה ברור לי לחלוטין ששום דבר מהדברים הללו לא נאמר בשעה של ישיבת חברים רגועה ושקטה אלא בשעות של בלגאנים.
אם צדקתי,אז קח מה שציתתי למעלה ותיישם.
אם לא,אז ככה:לקרוא נאצי,מישהו מוכר לי שעבר את השואה קרא להם ככה. מספק אותך?-אותי כן. הוא עבר את זה והוא השווה לכן ארשה לעצמי גם להשוות.(בפועל מעולם לא צעקתי ככה על מגרש מסיבות שלי.)
2 הבאים,יש בהם בעיה אבל כאן אנחנו עולים לציתות שלמעלה. זה יכול להחשב לפי 2 ההגדרות.(כעס,מוות.)
אנשי נצרים,ממה שאני הבנתי בכל השירשורים עד עכשיו,אף אחד לא שמח בתור נקמנות אלא בתור רצון שעמ"י ילמד לעתיד וגם זו לא היתה שמחה במובן הפשוט של המילה. אם זו הדרך היחידה שבה הם לומדים(וזו הדרך היחידה) אז גם אני אשמח כיוון שעדיף שיתפקחו עכשיו ולא רק אחרי הניסיון הבא לגרש.אם הם יתפקחו עכשיו אז הניסיון הבא יעמוד בעזר ה' רק במקום של "ניסיון חסר הצלחה לפינוי."
העם כבר מפולג! לא צריך לפחד מזה אלא ללמוד א:איך לחיות בלי להיבלע בתוך זה. ב:איך להביא את כולם לראות את יופי הדרך שלנו וממילא להצטרפות אלינו.
על הרב אליקים לבנון,אין לי מושג על מה אתה מדבר אז כדי לא לקשקש בשכל,אשתוק.
יומוצלח נבנה את היכל ה' יבנה המקדש!
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה