אני קצת הרבה מפחדת!!!ateretfa

הלכתי ברחוב עם גיסתי וראינו בנות הולכות עם מסכות אבק (לא יודעת איך קוראים לזה מה שלובשים כשיש מלחמה!) קיצר היא אמרה לי שגם הם קיבלו בדואר לקנות כאלה..

ועכשיו עם השחרור מחבלים! הצילו אני לא עומדת בלחץ הזה!!!!!!!!!

עומדת לפרוץ חס וחלילה מלחמה?!?!?!?עצובבוכהמבולבל

אני מפחדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אם ראית נשים ברחוב עם מסכות אב"כ, ככל הנראה הןResiste

ברחו מאיזה שהוא מוסד.

104 מחבלים מלפני אוסלו מדאיגים אותך?

כאילו חסרים מחבלים...

ללא שחרור המחבלים, לא היה משא ומתן.

ואז היו לך המון סיבות לפחד.

מה הקשר של זה שהם מלפני אוסלו??חסויה12

תכלס לא משנה כמה ניתן להם הערבים תמיד ירצו עוד ותמיד ירצו להרוג אותנו "עשיו שונא לישראל" אז בשביל מה לתת לרוצחים האלה חופש?!?! כדי שיצאו ויחזרו לטרור ויהרגו עוד יהודים חפים מפשע??????????????????

לפני אוסלו, כמה זמן כבר נשאר להם בכלא?Resiste

אם את יוצאת מנקודת הנחה שתמיד ירצו להרוג אותך,

את חייבת להבין שכדור הארץ לא סובב סביבך. ולא סביב היהודים או ישראל.

רק 10% ממשוחררי עסקת שליט מהווים סכנה,

אז אלה? מאוסלו? ורק 104? נו באמת כאילו חסרים מחבלים...

אם היו כמה עשרות או מאות אז בסדר,

אבל במצב הנוכחי? חמאס ממש מפרסם מודעות דרושים!

(לא שאני אוהב לשחרר מחבלים, הם רוצחים ומגיע להם העונש שהם קיבלו, אבל אני פשוט מבין שזה צעד הכרחי ונכון)

זאת טעות גם מבחינה סטטיסטיתשואף לאור

כל העולם כולו עוסק בישראל ויהודים,זה היה נכון בעבר ובהווה,סטטיסטית ראה את כמות האמירות והתעסקות באומה הישראלית בכלל,דבר היכול להתבטא דרך אנטישמיות קנאית מרושעת,מאידך הערכה פליאה והשתוממות ע"י אנשים גבוהים יותר כנראה, ואנטי ישראליות אובססיבית בהווה.

מהיכן הנתון שרק 10 % מהווים סכנה ? והאם רק כאלו שיפגעו בידיהם ח"ו זו סכנה,מה עם התומכים לדבר ? מה עם סיפוק המורל הלאומי הנתעב שלהם ?

גם לגבי אותם רוצחים,יש כאלו שנגזר עליהם כמה וכמה מאסרי עולם,ולא ירצו אותם עד סוף חייהם.

אתה טועה...Resiste

אתה באמת חושב שהשמש זורחת מישראל?

באירופה מתעסקים במשבר הכלכלי ובבעיותיהם הפנימיות,

אתה שומע רק על מה שקשור בישראל.

כמו שמתעסקים במה שקורה בסוריה או בבריטניה (נולד יורש עצר לממלכה שמזמן רק סמלית ועדיין בכל העולם דיברו ר-ק על זה במשך כמה ימים...) כך גם בישראל.

ולא בדיוק מתעסקים בישראל, בעולם לא מדברים על "מי ייבחר לראשות עיריית תל אביב? חלודאי או הורביץ?"

אלא מתעסקים בכיבוש.

המקור לנתון - http://www.mako.co.il/news-military/israel/Article-2297d8ecc842041004.htm

זה צורם ולא צודק, אתה צודק ב100%! אבל זה הצעד הנכון...

הנכון לא תמיד נוח, אבל זה עדיף על לטרפד את המשא ומתן וכמו שיעלון אמר "התיק יפול עלינו".

חידוש המשא ומתן הוא אינטרס ישראלי, ואינטרס קריטי!

תגובהשואף לאור
עבר עריכה על ידי שואף לאור בתאריך כ"א באב תשע"ג 21:58

א.אכן,עם ישראל הוא אור לאומות,אור לגוים.ויש לו מטרה להביא לתיקון עולם ולרומם אותו.אם כי אני לא יודע אם הביטוי שלך משקף יסודות אלו,מכל מקום על דברים אלו אני מדבר.

אגב ישנה תופעה מעניינית של גוים שמקבלים עליהם כפי מצוות התורה 7 מצוות בני נח ורוצים לשמוע את "דבר ה' היוצא מירושלים",כך שהתשובה היא כן מהבחינה המעשית ביותר.

גם אלו שעובדים עבודה זרה,או עובדים עבודות שקר מתעניינים ולא חודלים להפסיק ולדבר על העם היהודי וישראל,כאמור הן בעבר והן בהווה,הן בצורת קנאה אנטישמית מרושעת מאידך בהתפעלות והשתוממות ובצורה של אנטי ישראליות אובססיבית.

אלו אינם עניינים של דעה,אלו דברים שבאו לידי ביטוי וניתן למדוד אותם מבחינה עובדתית,היחס,תשומת הלב,והתעניינות המסבית הזאת לא פורפורציונלית לשום עם,ואין לזה אח ורעה כלפי שום אומה,כל שכן כשאנחנו אך 0.2% ~ מן העולם.

ב.קודם כל מי שמתעסק בזה הם מדורי הרכילות בארץ ואינני יודע אם יש לזה יחס טוטאלי בכל האומות בחו"ל ובכל אופן בריטניה היא מדינה גדולה בעלת חשיבות בין לאומית ומימלא הכל נראה בפוקוס גדול יותר מעצם מקומה.אולם הדברים אינם קשורים ליחס שעושים כלפי עם ישראל,הרי פעם זה הנסיך של בריטניה פעם זה משהו אחר בקשר לדבר אחר כדי למלא את הדפים,אך זה לא כל הזמן בריטניה,הלא כך ? איזו ידיעה גדולה שמענו פעם אחרונה שהעיתון עקב אחריה בקשר לבריטניה ? (ועוד צריך לזכור שזו אחת מהמעצמות הגדולות בעולם כולו) אנחנו לא שומעים בצורה תדירה במיוחד ידיעות שקשורות לממלכה הבריטית ?.ואילו אצל הגוים היחס כלפי יהודים הוא קודם כל שמוצאים אותם בכל פינה,ומתייחסים אליהם במגוון צורות שאת חלקם הרחבתי לכל אורך ההיסטוריה וגם בהווה לא ניתן לדחות את העובדה הזאת... היחס כלפי עם ישראל הוא חסר פורפורציה בכלל,וכלפי גודלו בפרט..

ג.הדוגמאות שהבאת אינן נכונות,אלו אינם סוגיות שמבטאות את הפרנציפ היהודי,אלו עניינים טכניים נקודתיים, ואילו אצל בריטניה מדובר באירוע תרבותי בולט,ולא מעשה טכני,מעבר לכך שגודלה יכול אפילו לתת לסוגיות טכניות חריפות במה כלשהי.אין כאן אמירה שהעם היהודי מושך תשומת לב באותו אופן שאומה גדולה מושכת ואף יותר מזה,אלא בצורה אחרת,בצורה מהותית הרבה יותר של הסתכלות שונה כלפי העם הזה ויחודו שמתבטא בכל כך הרבה דברים וחלק מהם זה ברכה,כפי שיודעים היטב הגוים כמו ביחס של היהודים מקבלי פרסי הנובל.

ד.האתר הנ"ל איננו מקור אובייקטיבי בלשון המעטה,זו אינה ראיה.

ה.למה קבעת שזה הצעד הנכון ? מה עוד שכל נסיון העבר מלמד שהוא לא מקדם שום טובה מלבד "טובת" (וזה מטריד שזו טובתו של הצד השני) הרצחנים.

אני ממש מזועזעת לקרוא את התג' שלך!!לולית10

אתה פשוט מבין "שזה צעד הכרחי ונכון"

בשביל מה זה הכרחי בדיוק?!?!

למה נכון?!??!

אתה מבין את המשמעות של זה בכלל?

בוא נגיד שהם לא יחזרו לטרור (והם כן, הם כבר הצהירו שהם יעשו אינתיפאדה...)

אתה מבין את המשמעות של זה בכלל?! מה זה אומר?!

זה אומר שהמדינה נותנת יד לטרור!! מגבה רוצחים!!! (ימ"ש!)

מעודדת אותם להמשיך לרצוח!!

למה לא בעצם?! על הכיפק!

רוצחים, נמצאים קצת בכלא וחוזרים הביתה להמשיך לתכנן ולרצוח!!

זוועה!

המדינה עברה כל קיו אדום!!

ובשביל מה משחררים אותם בדיוק?! בשביל לפתוח במשא ומתן, בשביל מה?! בשביל לדון באפשרות של חלוקת הארץ והקמת 2 מדינות... מזעזע!!

צריך משיח דחוף!!

אין צורך להיות בהלם Resiste
דווקא בניגוד לשאר דעותיי,
זוהי בכלל לא רדיקלית. היא לגמרי בקונצנזוס.

המינה משדרת נכונות לשלום,
שהיא מסכימה לעשות צעד כזה בשביל שלום.
זו עוד נקודה לישראל...

אני מסכים, יש כאן שאלה מוסרית של צדק.
מגיע להם לרצות את עונשם, זה מובן מאליו.
משום שאני תומך ברעיון שתי מדינות,
אני מבין שצריך לעשות צעד כזה.
סיבות לפחד ללא משא ומתן ? למה ?שואף לאור

הערבים השתדלו ומשתדלים ככל יכולתם לרצוח יהודים לערער ולחבל בקיומה של מדינת ישראל כך או אחרת,בעבר בהווה וח"ו מתכוונים גם לעתיד מבחינה אידיאולוגית דתית ואלי אף לאומית.כך שפחד ללא אותו מתן ומתן (ללא משא של הצד השני כמיטב המסורת) הוא בודאי לא נכון.

מה גם שמבחינה עקרונית ללא הקריטריון של בחינת האמת והמוסר לא ניתן להחליט מבחינה מוסרית האם מותר או נכון לשחרר רוצחים בסיטואציה כזאת או אחרת.

אך הדיון כאן לא על זה ולא נראה לי נכון לדבר על זה כאן.

כשמדינה/רשות/ישות...הסטלן הקטן
דורשת לשחרר רוצחים כתנאי למו״מ,זה מרגיע אותך?
אם מדובר במחבלים,לך דומיה תהילהאחרונה

אנשים מושחתים, רוצחים,

מה פתאום הרשות רוצה בטובתם?

זו תמיכה גלויה במבצעי הטרור.

תרגעי..חג'דומט

הערבים כבר ניסו כמה פעמים וקיבלו על הראש.

פעם אחת הם אפילו החטיאו מול שער ריק.

הכל יהיה בסדר בע"ה ובהשתדלותנו.

כרגע הם  עסוקים בינם לבין עצמם. בסוריה ובמצרים ובחיזבאללה לדוג'

"אלה ברכב ואלה בסוסים,ואנחנו בטקנים ומטוסים-ובשם ה' אלוהינו נזכיר"(הרב אבינר בעיבוד מחודש של הפסוק.)

אין קשר בין זה למסכות אב"כ...לך דומיה תהילה

אין להם נשק כימי.

נשק כימי יש רק למדינות. מחלקים את המסכות ליתר ביטחון, למקרה שיתפתח

עימות עם סוריה. כשאני הייתי קטן לכולם היו מסכות, זה לא אומר שהולכת להיפתח

מלחמה. פיקוד העורף מעדיף לחלק כמה שיותר מוקדם ולא לחכות לרגע שבטוח

תהיה מלחמה.

אין מה להיכנס לפאניקה.

גם בלי השחרור יש מספיק מחבלים מסוכנים לציבור שמסתובבים חופשי.

מה הקשר ל104 מחבלים למסכות אב"כ?בחורצ'יק

חסרים מחבלים?   המחבלים נאסרו על דקירות וכיוצ"ב,וזה לא קשור למסכות אב"כ שקשורות לגז רעיל וכ'ו..

נשמה-טוב לי ככה

זה ברור טבעי ומובן שתפחדי.

כולנו בני אדם, וכל אחד מפחד מדברים אחרים, קל וחומר ממלחמה ורוצחים.

אבל באמת באמת- אין לך ממה לפחד. ה' רוצה שנהיה בארץ שלנו, היא הארץ המובטחת, ואם ה' רוצה, אין שום דבר שיעצור את זה.

מלחמות יש, רוצחים ומוות יש, אבל אמונה שכאן מקומנו צריכה להיות על אף כל הקשיים.

אני מצטרפת לפחד מסוג קצת שונה...קוקניקית לעד!
אני מפוחדת מהממשלה. מה, שוב פעם עושים את אותה טעות?? מה קרה ל"מעתה לא ניכנע יותר"?? יום גוש קטיף היה לפני רגע!!! למה אנחנו ממשיכים ליפול לאותו הבור בו כבר ביקרנו??? מפחיד לחיות במדינה שלא קלטתי את האסטרטגיה שלה... אוי ה'.. על מי נסמוך מבלעדיך??
שמישהו יסביר לי איך שחרור רוצחים מקדם שלוםדתי לאומי

תרתי דסתרי. שלום לא יכול להתבסס על שחרור אנשים רוצחים.

יניב,מישהי=)

אני לא חושבת שמתן ומתן עם ערבים זה נכון והכרחי,

כבר ראינו הסכמים שלא עמדו בשום דרישה

עייפנו.

יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך