אמונה בה'-יש..טוב לי ככה

אבל לפעמים בא לי לצרוח- "למממממהההה????"

זה נראה כאילו ה' עושה לי דווקא.

דווקא כשהכל מתחיל להסתדר-הכל מתהפך.

קשה לי, נמאס לי, אני לא יכולה יותר.

למה דווקא לי בחייאת?!

כל צרה שלא תרצו קרתה לי, ודי חלאס! נשבר לי כבר!

היו שבועות שלמים שהלכתי לישון כל לילה בוכה,שכל דקה פנויה הייתי עם אוזניות כדי להתנתק מהעולם. וכל דקה שלא הייתי, הדמעות יצאו.

אז זה קל לומר לאנשים אחרים "יהיה טוב, הכל בסדר" אבל כאפילו אמא לא מבינה אותך, אפילו לחברה את לא יכולה לספר.

אז נשבר כבר..

אמונה האמונה בה' נמדדת שלא קל...געגוע..

אמנם זה נשמע כמו כל הדברים שכולם אומרי... אבל יש נסיון ותמודדי איתו בכבוד בעז"ה והוא גם כואב וקשה... העיקר זה להשתמש בו כמנוף להצלחה בעז"ה בהצלחה!!

כן..רותם333

אני יודעת שזה קשה..בואי אני אספר לך קצת מ'הצרות' שלי.המשפחה שלי וכמעט כל המשפחה המורחבת כל הזמן כמעט צוחקים עלי,מעבירים עלי דאחקות שהתחזקתי ואם אני אתחיל לספר לך איך הם הגיבו לכל התחזקות,אני אישאר ערה אולי עד 4 לפנות בוקר..וואלה הרבה יותר טוב לי ואיכשהו כל פעם מכל דבר קשה אני שמחה כי זו בעצם מתנה!'יסוריים/בזיונות/תפילה אלו בעצם המתנות שה' מביא לנו כדי להתחזק.ייסורים זה יכול להיות הדבר הכי רגיל בעולם,כמו למשל ללבוש בטעות את החולצה הפוך.אבל ברצינות כמו שאמרת שזה קל לומר יהיה בסדר,אבל בסופו של דבר אני אומרת יהיה בסדר ויהיה טוב ואני ממשיכה לשמוח גם אחרי מיליון ואחד קשיים!ועזבי אותך שאין לי אמא לספר לה(הרי היא כלולה לפעמים בתוך הבזיונות עלי)ואפילו לחברה אני לא יכולה לספר(קצת קשה כשיש חברות אבל לא תמיד הן 'מתאימות' מה שנקרא לשמוע ולהבין אותי..)אבל תראי אותי גם אחרי כל הדברים האלה אני ממשיכה להאמין ולהתחזק כל פעם מחדש ואני לא נשברת,והעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה להתפלל.כן,להתפלל אל מי שנותן לך את כל הדברים..גם רעים וגם טובים..וכל הזמן תנסי למצוא את הטוב,נתקעת בשפיץ של השולחן עם הזרת?זה מסר מה' שתתעוררי נגיד עשית משהו לא בסדר..חברה כועסת עלייך?הגיע הזמן לבדוק מה דורש תיקון בחברות..וזה ממשיך ככה וכל הזמן תנסי למצוא את הטוב,ומנסיוני זה לא הולך בקלות,למשל תמיד כשהייתי מקבלת יסורים ודברים מעצבנים,מאיפה עכשיו אני אקבל את זה באהבה?אני הייתי הבן אדם האחרון שיקבל יסורים באהבה.ועכשיו אני מגלה,שגם אם אני מצליחה לקבל אולי רבע באהבה וכל השאר בכעס ועצב,אני בכל זאת רואה את השיפור העצום שעשיתי!ואני ממשיכה לשמוח ותאמיני לי אני יכולה כבר למלא את הכינרת בדמעות שהיו לי..אבל עדיין אני רצינית איתך-באמת בסוף תתגברי על הכאב ועל העצב,ותראי שאפילו בדברים הכי קטנים "הכל לטובה".!!

את לא רוצה להתחיל להשוות...טוב לי ככה
המטרה שלה זה לא לעשות תחרות מי יותר מסכנהלולית10אחרונה

כל אחד והקשיים שלו..

לכל אחד יש את הקשיים וההתמודדויות שלו בחיים.

היא רק באה לעודד אותך שאם רק רוצים אפשר להתמודד ולהתחזק...

(נראה לי, רותם, אם אני טועה תקני אותי)

אני לא יתחיל  לספר לך את כל ההתמודדויות שלי..

כי זאת ממש לא המטרה פה..

המטרה היא לנסות להתחזק כמה שאפשר ולראות את הטוב ולא להתמסכן, שזה בעצם הדבר שהכי קל  לעשות...

אשמח מאוד לדבר איתך ולנסות לעזור (בואי לאישי...)

אני בטוחה שאת גדולה מהחיים ותצליחי להתגבר על הכל בסופו של דבר...

בהצלחה נשמה, תהיי חזקה!!

למה דווקא לך?ענבל

בס"ד

כי זה מה שיוביל אותך לדרך הכי נכונה...

זה מה שיחזק בך וייתן לך את הכלים שאת צריכה..

והם שונים ממה שאני צריכה ולכן אני מקבלת התמודדויות שונות...

הקשיים נועדו לחזק אותנו, להצמיח בנו משהו...

ובכל אחד צריכים לצמוח דברים אחרים ולכן לך יש התמודדויות מסוג מסוים ואת מקבלת אותם בצורה מסוימת ולי יש הכל בצורה אחרת...

וב"הצלחה! בהכל...

וואו רותם.. תודהאור'
משהו חשובקוקניקית לעד!
לעתים מותר גם לפנות אליו ולומר לו "קשה לי" נכון שהוא כביכול אוהב לזרוק אותנו על הסלעים, אבל כל זה נועד בשביל למשוך מאיתנו כוחות שלא יצאו לפועל בכל מצב אחר. למשל, לעולם לא הייתי דוסה אם הוא לא היה מכריח אותי לאבד אחיזה במציאות ולהתלות בו בלבד. ואם משהו מפריע לנו אז יכול להיות שהוא מאותת לנו לפעמים.. שניזכר בו גם
גם עליי צוחקים, אז מה? זה רק מוכיח לי כמה ייחודיות קיימת בכל בן אדם! זה רק מוכיח כמה את גדולה להבין עניין שאחרים לא אשרייך, חזקי ואמצי וזכרי שהכל לשמו!
אמונה יש?חרותיק

האמונה האמיתית היא להאמין שזה מיועד דווקא לך,

ודווקא זה היה צריך לקרות, לטובתך!!

אז טיפה לשנות את המבט...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך