אמונה בה'-יש..טוב לי ככה

אבל לפעמים בא לי לצרוח- "למממממהההה????"

זה נראה כאילו ה' עושה לי דווקא.

דווקא כשהכל מתחיל להסתדר-הכל מתהפך.

קשה לי, נמאס לי, אני לא יכולה יותר.

למה דווקא לי בחייאת?!

כל צרה שלא תרצו קרתה לי, ודי חלאס! נשבר לי כבר!

היו שבועות שלמים שהלכתי לישון כל לילה בוכה,שכל דקה פנויה הייתי עם אוזניות כדי להתנתק מהעולם. וכל דקה שלא הייתי, הדמעות יצאו.

אז זה קל לומר לאנשים אחרים "יהיה טוב, הכל בסדר" אבל כאפילו אמא לא מבינה אותך, אפילו לחברה את לא יכולה לספר.

אז נשבר כבר..

אמונה האמונה בה' נמדדת שלא קל...געגוע..

אמנם זה נשמע כמו כל הדברים שכולם אומרי... אבל יש נסיון ותמודדי איתו בכבוד בעז"ה והוא גם כואב וקשה... העיקר זה להשתמש בו כמנוף להצלחה בעז"ה בהצלחה!!

כן..רותם333

אני יודעת שזה קשה..בואי אני אספר לך קצת מ'הצרות' שלי.המשפחה שלי וכמעט כל המשפחה המורחבת כל הזמן כמעט צוחקים עלי,מעבירים עלי דאחקות שהתחזקתי ואם אני אתחיל לספר לך איך הם הגיבו לכל התחזקות,אני אישאר ערה אולי עד 4 לפנות בוקר..וואלה הרבה יותר טוב לי ואיכשהו כל פעם מכל דבר קשה אני שמחה כי זו בעצם מתנה!'יסוריים/בזיונות/תפילה אלו בעצם המתנות שה' מביא לנו כדי להתחזק.ייסורים זה יכול להיות הדבר הכי רגיל בעולם,כמו למשל ללבוש בטעות את החולצה הפוך.אבל ברצינות כמו שאמרת שזה קל לומר יהיה בסדר,אבל בסופו של דבר אני אומרת יהיה בסדר ויהיה טוב ואני ממשיכה לשמוח גם אחרי מיליון ואחד קשיים!ועזבי אותך שאין לי אמא לספר לה(הרי היא כלולה לפעמים בתוך הבזיונות עלי)ואפילו לחברה אני לא יכולה לספר(קצת קשה כשיש חברות אבל לא תמיד הן 'מתאימות' מה שנקרא לשמוע ולהבין אותי..)אבל תראי אותי גם אחרי כל הדברים האלה אני ממשיכה להאמין ולהתחזק כל פעם מחדש ואני לא נשברת,והעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה להתפלל.כן,להתפלל אל מי שנותן לך את כל הדברים..גם רעים וגם טובים..וכל הזמן תנסי למצוא את הטוב,נתקעת בשפיץ של השולחן עם הזרת?זה מסר מה' שתתעוררי נגיד עשית משהו לא בסדר..חברה כועסת עלייך?הגיע הזמן לבדוק מה דורש תיקון בחברות..וזה ממשיך ככה וכל הזמן תנסי למצוא את הטוב,ומנסיוני זה לא הולך בקלות,למשל תמיד כשהייתי מקבלת יסורים ודברים מעצבנים,מאיפה עכשיו אני אקבל את זה באהבה?אני הייתי הבן אדם האחרון שיקבל יסורים באהבה.ועכשיו אני מגלה,שגם אם אני מצליחה לקבל אולי רבע באהבה וכל השאר בכעס ועצב,אני בכל זאת רואה את השיפור העצום שעשיתי!ואני ממשיכה לשמוח ותאמיני לי אני יכולה כבר למלא את הכינרת בדמעות שהיו לי..אבל עדיין אני רצינית איתך-באמת בסוף תתגברי על הכאב ועל העצב,ותראי שאפילו בדברים הכי קטנים "הכל לטובה".!!

את לא רוצה להתחיל להשוות...טוב לי ככה
המטרה שלה זה לא לעשות תחרות מי יותר מסכנהלולית10אחרונה

כל אחד והקשיים שלו..

לכל אחד יש את הקשיים וההתמודדויות שלו בחיים.

היא רק באה לעודד אותך שאם רק רוצים אפשר להתמודד ולהתחזק...

(נראה לי, רותם, אם אני טועה תקני אותי)

אני לא יתחיל  לספר לך את כל ההתמודדויות שלי..

כי זאת ממש לא המטרה פה..

המטרה היא לנסות להתחזק כמה שאפשר ולראות את הטוב ולא להתמסכן, שזה בעצם הדבר שהכי קל  לעשות...

אשמח מאוד לדבר איתך ולנסות לעזור (בואי לאישי...)

אני בטוחה שאת גדולה מהחיים ותצליחי להתגבר על הכל בסופו של דבר...

בהצלחה נשמה, תהיי חזקה!!

למה דווקא לך?ענבל

בס"ד

כי זה מה שיוביל אותך לדרך הכי נכונה...

זה מה שיחזק בך וייתן לך את הכלים שאת צריכה..

והם שונים ממה שאני צריכה ולכן אני מקבלת התמודדויות שונות...

הקשיים נועדו לחזק אותנו, להצמיח בנו משהו...

ובכל אחד צריכים לצמוח דברים אחרים ולכן לך יש התמודדויות מסוג מסוים ואת מקבלת אותם בצורה מסוימת ולי יש הכל בצורה אחרת...

וב"הצלחה! בהכל...

וואו רותם.. תודהאור'
משהו חשובקוקניקית לעד!
לעתים מותר גם לפנות אליו ולומר לו "קשה לי" נכון שהוא כביכול אוהב לזרוק אותנו על הסלעים, אבל כל זה נועד בשביל למשוך מאיתנו כוחות שלא יצאו לפועל בכל מצב אחר. למשל, לעולם לא הייתי דוסה אם הוא לא היה מכריח אותי לאבד אחיזה במציאות ולהתלות בו בלבד. ואם משהו מפריע לנו אז יכול להיות שהוא מאותת לנו לפעמים.. שניזכר בו גם
גם עליי צוחקים, אז מה? זה רק מוכיח לי כמה ייחודיות קיימת בכל בן אדם! זה רק מוכיח כמה את גדולה להבין עניין שאחרים לא אשרייך, חזקי ואמצי וזכרי שהכל לשמו!
אמונה יש?חרותיק

האמונה האמיתית היא להאמין שזה מיועד דווקא לך,

ודווקא זה היה צריך לקרות, לטובתך!!

אז טיפה לשנות את המבט...

יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך