ישר כוח על ההקלדה
, רק שתדע שניתן למצוא באינטרנט קבצי וורד ו PDF של כתבי הרב קוק. אני יכול לשלוח לך באישי אם אתה רוצה.
הבהרות:
לא אמרתי שאתה מבזה ת"חים ח"ו, רק אמרתי שזה עילה לכתיבה לא מכובדת בתגובה, יחד עם בזיון עמ"י.
הצד השני של הסקאלה זה אנשים שחושבים שכל רב שלא מסכים עם משנתם הוא לא רב, במיוחד בסוגיות יחס למדינה וד"ל.
אני חושב, שאתה [עוד
] לא קיבלת הסמכה לרבנות. אין לך סמכות לפסוק מי יהודי ומי לא... וקצת קשה לי שיהודי יכול להפוך לערב רב וכך לגוי- הרי אם יחזור בתשובה הוא יהפוך ליהודי- וגוי צריך גיור! אין כאן פסיקה שכל מי שעושה לפי ההגדרות ההלו הוא גוי. אולי גוי מטאפורי.
רוב השמאלנים באמת רוצים לטובת עם ישראל. מה שהם עושים זה דברים נוראיים בהחלט- אבל הם חושבים שירדנו לשפל מוסרי בגלל שכבשנו עם אחר ומתנהגים אליו (לדבריהם) כמו נאצים או במדינת אפרטהייד.
הם באמת חושבים שצריך שלום ע"י פינוי יו"ש. מה לעשות, הם סוגשל מטומטמים בקטע הזה. אבל אם היו "אם יחזו לישראל בדוחקא מתרפין מינייהו" אז הם היו יורדים מהארץ מזמן....
למה לגור במקום כזה? כבר אין אנטישמיות ברוב העולם המערבי, יש שם יותר כסף, בקושי יש פיגועים, יש פחות שחיתות, אין "קיצוניים" שכופים עליהם לא לאכול חמץ בפסח או לאכול חזיר, יש תחבורה ציבורית בשבת, ועוד היד נטויה..
אבל הם בכנות חושבים שצריך לתקן ת'עולם ונשארים כאן.
מה שהם עושים זה ממש לא בסדר, לתמוך בשונאי ישראל ולגרום לחרמות שונים על ישראל. לגרום לפינוי יישובים ולפנות לבגץ על כל מיני שטויות.
אבל רובם בכנות חושבים שזה לטובתינו.
אין בהם אהבת ארץ ישראל, אין בהם דת, וזה סוג של דין תינוק שנשבה. כמו שאנו לא מופתעים ששמאלני מחלל שבת, אין זו הפתעה שהם מוכנים למכור את ארצינו תמורת הסכם שיותר זול מהזבל שדבוק לי בתחתית של הנעל.
הכי קל זה לזרוק את כל החילונים והשמאלנים ולהפוך אותם לערב רב, גויים, או לא יודע מה. אבל תפקידינו הוא להחזיר אותם בתשובה ולקרב אותם, הם אחים שלנו. כמו שיש צדיקים שמחלקים נרות שבת (אהם אהם
) ומניחים תפילין לחילונים, ככה צריך צדיקים שיסבירו להם שהם טועים. צריך לארגן סדנאות אהבת ארץ ישראל, דוכנים שיסבירו שהריסת יישובים זה אסון, וכו'. כתוב לך בחתימה : "אהבת ישראל זה שאני שומע שיהודי בצרה, ואני לא יכול לישון בלילה עד שאני עוזר לו". צרה רוחנית זה גם נחשב.
בנוסף, ניתן להוכיח שהם בעד עמ"י ע"י שרותם הצבאי. הרי גם ללא כוונה, הם השתתפו במאמץ להגן עלי ועליך.
גם אריק שרון, השתתף בקרב בלטרון במלחמת העצמאות. מכיוון שאני מניח שאתה לא מחזיק את הספר 'לטרון', אכתוב תקציר של הסיפור של שרון: הוא היה מ"מ צעיר. היה אז חום גיהנום בלטרון. אני טיילתי שם פעם (ש"י עובר שם, עשיתי חלק). חם שם בקיץ כמו לא יודע מה. אתה גר בבית שאן, אז אתה בטח מבין על מה אני מדבר. אני רוצה לראות אותך עושה ספרינטים בחום הצהריים. היה חום אימים ביום הקרב, הירדנים הפגיזו אותם, רוב המחלקה נהרגה. אריק חטף כדור בבטן. הוא וחבר שלו בשאריות כוחותיהם גררו את עצמם חזרה לשטח בשליטת היהודים. הם היו צריכים לשתות שלולית עם דם בשביל להישאר בחיים. אריק אושפז בבית החולים, במצב קשה מאוד. כשהרופא לא שם לב, הוא ברח וחזר לקרבות.
כך ניתן להוכיח שהוא בעד ישראל. הרי הוא היה יכול פשוט לא להתגייס.. או לא לההפך לקצין (זה היה לפני שהמציאו את הקורס קצינים..). או להישאר בבי"ח. וזאת בלי להיכנס לסוגיית היהדות.
והגירוש הנורא מגוש קטיף לא נעשה מתוך שנאת ישראל. הוא חשב שזה יעזור להתיישבות ביו"ש. וגם אם הוא ירצה לפנות את יו"ש ח"ו, הוא עושה את זה למען בטחונינו.
יתר על כן, עם כל הבדיחות על ההנדסה, מג"ב, מוד"ש (כן, הרבה בדיחות מוד"ש
), כפיר, גולני, נח"ל, וגבעתי (על כולם יש בדיחות חוץ מהצנחנים
), מי שנמצא שם הוא גיבור גדול. ק"ו מישהו שיוצא למלחמה. צריך להעריך את האנשים ששומרים עלינו. ויש שם כמות לא קטנה של שמאלנים (טוב, אולי לא בגולני). יש המון המון טייסים שמאלנים. כדאי לך להתחיל להעריך את האנשים האלה. כל מי שהיה בצבא- אפשר ללמד עליו זכות שהוא לא ערב רב, גם אם השירות הצבאי שלו.
תראה את הסוף של המאמר ותראה כמה נכנסים להגדרה הזו.
גם אם מישהו לא היה בצבא, הוא עשה זאת כי הוא חושב שיש בעיה מוסרית ב-בלה בלה בלה.
אנחנו צריכים ללמד עליהם זכות, ולהחזיר אותם בתשובה. שנאה והרחקה לא תעזור.
נכון, יש מיעוטים שההגדרות כן מתאימות להם, והם פועלים מתוך שנאת ישראל נטו. אבל הם כ"כ זניחים שלא צריך להתייחס אליהם כלל. דוגמאות: אילן הלוי, שמת לפני איזה שבוע. הוא הצטרף לשורות ארגון אש"ף.
נדירים השמאלנים שיעשו מעשה שכזה.
אפילו אלה מ'בצלם', שעושים מעשים מגעילים, חושבים שהם פועלים למען העלאת הרמה המוסרית של עם ישראל. "ויברא א-לוהים את האדם בצלמו בצלם א-לוהים ברא אותו"
אתה חושב שאני מסכים עם הגואל נפש שלהם?
וארגון 'שלום עכשיו'? יישובים שלמים פונו בעקבות עתירות שלהם לבג"ץ.
הארגון החל כמכתב קבוצתי של כ300 קצינים אאל"ט לרה"מ לא לפספס את ההזדמנות לשלום (בשנות ה80)
ארגון מסריח, גורם לחורבן ישראל.
אבל הם חושבים שהם פועלים למען השלום. הם רוצים לצמצם את הפיגועים והמלחמות.