אני רוצה לשאול את כל מי שמחשיב את עצמו יהודיאנונימי (פותח)
מה אתם חושבים על הדברים שאמרו מספר אנשים מקריית ארבע על חיילי צה"ל וכוחות הביטחון?
בשם כל מי שמחשיב את עצמו יהודיחנניה בן עקשיא
אני חושב שדבריהם היו מתונים מדי ולא נחרצים מספיק
יהודי טהור שכמותךאנונימי (פותח)
פתח את ספר ההיסטוריה, חפש שם מה קרה באירופה לפני 70 שנים, כשכל מגיני ישראל היו "גלעד שליט", כן הם נשחטו... ועוד איך נשחטו...
אני מכיר את הציבור הדתי שיושב באיזור חברון, הגנתי עליהם שנתיים שלמות, רובם אנשים טובים וישרים, בעלי כוונות קדושות.

אבל אתם, אתכם צריך לזרוק לכלבים. מי אתם בכלל? בכל מדינה נורמאלית האנשים שאמרו את הדברים האלה היו נמצאים בבידוד בלי לראות את אור השמש.
אתם מחלה שצריכים לרפא אותה מעמנו. אתם כתם שחור.

בלי החיילים האמיצים האלה לא הייתם מקיימים חיים שם. בכל מאבק מדיני יש גבול להתבטאויות. גם אם אתם צודקים וגם אם לא.
אתה טועה ובגדול.האדמו"ר מסאטמר
מי שנותן ידו לעקירת ישובים וכדומה,יותר טוב לו שלא נברא משנברא.
אני אשאל אותך שאלה פשוטהאנונימי (פותח)
האם אתה מאחל לחיילי צה"ל וכוחות הביטחון המוצבים באיזור חברון להישחט? להיחטף?

יהודי שמח, יש לך תגובה עניינית או שאתה אימבציל?אנונימי (פותח)
אתה רק מוכיח אתה הנקודה שלי על הפאנטים, תודה.
אנחנו מאחלים את זה לכל מי שמבצע פרעות ביהודיםחנניה בן עקשיא
בלי הבדלי דת וגזע ומין
בין אם הם פורעים אוקראינים בין אם הם פורעים מהחמאס ובין אם הם פורעים מהיס"ם

סליחה שאנחנו לא גזענים כמו המדינה האנטישמית שלך

כמו כן חשוב להזכיר שהצבא שלך הוא צבא עלוב של פחדנים עלובים.

* הפסדתם מול החמאס בעזה
* הפסדתם מול החיזבאללה בלבנון
* האנרכיסטים בבילעין מפליאים בכם מכות ואתם מקבלים את המכות באהבה

רק מול יהודים רחמנים בגוש קטיף ובעמונה הייתם חזקים ואמיצים
וגם אז כשילד בן 12 שבר אצבע למג"ד גברתן הלכתם להתבכיין לתקשורת בעליבות יתרה

ואני אומר לך: יגיע היום בו המדינה הרקובה והחולנית הזו תתפרק.
וכשבמקומה תקום מדינה יהודית אתה תוציא את כרטיסי הצ'רטר מהמגרה ותברח
כמו שפנפן חילוני קטן חזרה לאירופה. ואנחנו נברך "ברוך שפטרנו"...
מענייןאנונימי (פותח)
אתה יודע מה מצחיק? התגובה שלך נשמעת ממש כמו נאום של נסראללה.
אתה קיצוני, אתה אדם חולה, אני מרחם עליך, אני מרחם על אנשים מהסוג שלך, צריכים לגדוע אותך מעמנו, לירוק אותך החוצה.

מדינת ישראל נמצאת בסכנות רבות, אנחנו עם חזק, בסוף ננצח את אויבנו, אין לי ספק בזה. אבל אם נהיה חכמים נעשה את זה ללא אנשים כמוך. לא כמוך ולא כמו החרדים אוכלי החינם, ובוודאי שלא כמו הערבים "אזרחי" המדינה.

כולכם גורמים קיצוניים עויינים שחייבים להכותם. וזה יקרה, אני מבטיח לך.

זה שאין שילטון אמיתי בישראל, זה שאין שליט חזק שמסוגל להוביל את המדינה לניצחונות צבאיים ומדיניים לא נותן לאף אחד זכות לדבר כך על כוחות הצבא שלנו.
הלוואי שתעמוד לבד מול אוייבך, ואז נראה איזה גיבור אתה.
האהבת חינם פשוט רצה פה...אנונימי (פותח)
אני אדם ימניאנונימי (פותח)
דעותיי ימניות. אני מאמין ביישוב יהודים ופיזורם על פני הארץ. אני לא מאמין שתבוסתנות מול אוייבנו. אני יהודי וישראלי. אבל אני לא מוכן לקבל בשום פנים ואופן דיבור שכזה על כוחות הביטחון שעושים ימים ולילות.
הדיבור הזה הוא הדרך לאבדון, לא פינוי ישובים.

שלא תהיה אי הבנה, איני מדבר כנגד המתיישבים היהודים ככלל, אלא על הקיצוניים שביניהם.
אתה פאשיסט ימני לאומני. בן דמותו של יורג היידרחנניה בן עקשיא
אתה שונא זרים. ערבים, חרדים ומתנחלים בגלל שאתה פשוט פאשיסט אירופי אנטישמי

שלא תהיה טעות: אנחנו לא ימין! אנחנו יהודים הנאמנים לבורא עולם.
אין לנו חלק בלאומנות החילונית הפאשיסטית המבוססת על סגידה לשלטון החוק ולדמוקרטיה

אין הצדקה לקיומך במזרח התיכון אם כל מהותך היא ימניות לאומנות חילונית.
מקומך באירופה. לערבים יש יותר זכויות ממך על הארץ ואני מעדיף אותם על פניך.

כרגע צחקתי בקול גדול ורםחנניה בן עקשיא
אני לא מתרגש מאיומים של בריון מקלדת. אני צוחק עליך ועל המדינה שלך

מאז שהתנתקתם מיהדותכם והפכתם ל"ישראלים" מתיוונים הדרך היחידה שהיתה
סלולה לפניכם היא הדרך לאבדון ולגיהנום. עכשיו כשהובסתם שוק על ירך על ידי חבורה
של לוחמי גרילה בלבנון והושפלתם על ידי החמאס בעזה, לא נותר לכם אלא להתנכל
ליהודים באישון ליל

אנחנו נשאר כאן.

דתיים לאומיים, חרדים וכל מי שבוטח בבורא עולם ולא בדת הציונות הפוקרת
אתם, החילונאצים הארורים - תעופו מהארץ הזו שאין לכם חלק בה. תחזרו לאירופה - שם המקום הראוי למי שכל אורחות חייו הם כשל פרזיט אירופי אנטישמי ממוצע

הארץ הזו תקיא אתכם בקרוב.
ואנחנו נעמוד מהצד ונצחק בקול גדול על אבדנכם, שנאמר "באבוד רשעים רינה"
אתה מעורר גיחוךאנונימי (פותח)
אתה מייצג מיעוט שולי, שלא מתייחסים אליו, לא סופרים אותו... עד כדי כך לא סופרים אותו שאפילו לא מטפלים בו כמו שצריך, ופה הטעות גם לפי דעתי... אבל נעזוב את זה כרגע.

אין לי אפילו תגובה לדברים שלך... אני חושב שגם אנשי הפורום שחיים בהתנחלויות וביישובים ביהודה ושומרון מחסירים פעימה רק מלקרוא את הדברים האלה.

אני אגיד לך רק דברים אחד, ההיסטוריה הוכיחה שאנשים כמוך הם לא פונקצייה על המפה, חוץ ממעשים בודדים קיצוניים אתם לא שווים את האדמה שאתם דורכים עליה.

אתה וחבריך בדיחה מהלכת, שיום יבוא ועוד באמת תלך... תלך לבית הכנסת ותבכה ותתנצל לפני אלוהים על איך שדיברתם ואיך שהתנהגתם למגינים שלכם.
אם "לא סופרים אותנו", מדוע אתם מפחדים?חנניה בן עקשיא
למה ראש ממשלתך הלץ הפתטי אולמרט יצא מגדרו לגנות אותנו בישיבת הממשלה כמה מילים שנאמרו על ידי אדם מן השורה, אם לא סופרים אותנו?
למה כל התשקורת שלכם כמרקחה, אם לא סופרים אותנו?
למה באת לפורום בעווית של זעם ובהעלאת קצף על השפתיים ודרשת שנגנה את דברי האמת הללו, אם לא סופרים אותנו?

למה אתה דורש שיכניסו אותנו לכלא ומה לא, אם לא סופרים אותנו?

אתם סופרים ועוד איך. אתם מפחדים - ובצדק.

אמנם אנחנו מועטים (לא בודדים) אבל ליהודים כבר יש היסטוריה של נצחונות של מעטים מול רבים, ולכם יש היסטוריה של תבוסה והשפלה של רבים מול מעטים.

כפי שנפלתם מול החמאס ומול החיזבאללה כך תפלו תחת רגלי היהודים כעפרא דארעא ולא ישאר מכם זכר.
זו לא משאלה. זו עובדה.
או הנה דבר אחד שאנחנו מסכימיםאנונימי (פותח)
התקשורת אשמה. התקשורת משמיעה אתכם, דברי הזוועה שלכם מושמעים בכל רדיו (כביכול מסיבות של חופש ביטוי וכו) ואז אין ברירה ומישהו צריך להגיב, זה למה.
אז מגיבים כי חייבים, וכי זה נדרש, כי בכל זאת זה עדיין עניין של יהודים כנגד יהודים, וזה קצת שונה מכל נושא אחר, אז שוב- מגיבים. לגיטימי.

הגעתי לפורום כי זו זכותי להתבטא ולהגיד מה אני חושב. לא באתי לפה כדי שתגנו, לא ביקשתי ולא דרשתי, אלא שאלתי את דעת חברי הפורום.

אנשים מפחדים מהרעיון שקיצוניים כמוכם יוכלו להתבטא ולדבר- כי יש חוק, ויש גבולות- בכל וויכוח ובעיה, וכמו שאמרתי, אנשים בודדים קיצוניים כמותכם יכולים לבצע מעשים בודדים איומים, ואת זה מנסים למנוע.

כל זה לא אומר שמפחדים ממכם... הרי זה ברור לכולנו שכבר מחר בבוקר ישכחו מכל מה שהיה, מכל מה שאמרתם אח"כ... פשוט מכל העניין... אז אולי בטווח המידי קופצים עליכם ואומרים ככה וככה ואולי זה מראה לך ולבני מינך שמישהו מפחד ממכם, אבל בטווח הארוך זה יישכח עד לפינוי, מעצר, מעשה אלימות הבא... כמו גלגל- לא סופרים אתכם, כמו שאמרתי.
ושלא תבין לא נכון, אני חושב שזו טעות... אני חושב שכמו שאתה אומר, נאצים? פאשיסטים? אולי באמת צריך להנהיג בכם שילטון כזה. צריך לחשוב טוב על מה שאתה אומר.

אף אחד לא מפחד מכם, אם היו מפחדים- לא היו באים לפנות.. זו עובדה בשטח...

כשפינו את גוש קטיף, הטעות של המתיישבים הייתה שהם השתמשו בליצנים כמוך כדי להלחם בפינוי וברעיון, זאת במקום להציג את עצמם ואת הרעיון האמיתי שמאחורי ההתיישבות- וזה לא סוד, הציבור הדתי אומר זאת בקול...

אבל זה בסדר, אני בטוח שיום יבוא ויעשו איתך את הדין, אני רק מקווה שביום שזה יקרה, כמו שאתה אומר- לא יהיה זה שילטון דמוקרטי שיעמוד מולך, אלא שילטון אחר, תפעיל את הדימיון.
אל תשכח שהם ("כוהב"ט") הכריזו על שטח צבאי סגורסבא גפטו
ולא איפשרו לעיתונאים לצלם....
מה אמרוו לא שמעתי??יקירה
אשריהם! מחזק את ידיהם! ואם לא הייתי עצור הייתי שם!מתנחל גאה.
אפשר לשאול- מה חושבים על מה שנעשה שם?גלוק17
תגובה לYOS999 ולחנניה בן עקשיא באותה מידה...אנונימי (פותח)
מה נסגר איתך בן אדם,
"ליהודים כבר יש..... ו-לכם"
?!
מז"א לכם?.. yos999 , הוא חלק ממך אם תרצה או לא תרצה.
וגם אם הוא ממש ירצה, הוא לא יצליח לגדע אותך מהעם שלו.
אני שונאת את הפלצנות הזו של לחבק את עמ"י והכל זה אהבת ישראל, כמה שזה אמת- יש רגעים שזה פשוט לא.
אבל כזו שנאה נוטפת משניכם אחד לשני..
ואנחנו שוכחים... שוכחים שכולנו עם אותם אינטרסים.
אז שלטון מושחת ורקוב. אז הצבא שוכח לפעמים את המטרה שלו.
אז.
זה נורא וזה כואב וצריך לטפל בזה, לא רק במוח.
אבל עדיין, כל אחד, בין עם מדים, בין עם פיאות, שפועלו זו הגנה על ארץ ישראל- עם ישראל, הוא אדם צדיק, קדוש וטהור.
חייל שעכשיו שומר באמצע מוצב שכוח ומתגעגע הביתה, ומוכן בכל רגע להפקיר את נשמתו בשבילי, הוא אדם צדיק. כ"כ מצטערת על הדברים הנוראיים האלו, אבל זו דעתי, וכמו שאתם מתיימרים להבין כ"כ טוב את ריבונו של עולם, כך גם אני, וחכמים ממני טוענים ברב עזותם - המציל נפש אחת מישראל...
"ולכם יש היסטוריה של תבוסה והשפלה של רבים מול מעטים. "
אה, וואלה? ראה מלחמות צה"ל, ממש לא מזמן. אז במי אתה נלחמת? ביסמניקים? מצווה לא פחות. עדיין, גם חייל שנכנס ללבנון בהוראה טיפשית ולא מאורגנת, והפקיר את נשמתו בשביל מדינה שמכילה מיליוני יהודים, ביניהם אתה- וואלה, דפוק הוא אה? מה הוא ממלא הוראות מי ביקש ממנו..
נראה אותך..

ועם זאת, ולא למרות- נוער שהולך במסירות נפש ליישב את אדמת הקודש, שמבין שזו הגנה על עמ"י - קדוש לא פחות. משפחות שהולכות לגור בשכנות עם אחמד ופאטימה, על אפם וחמתם של הממשלה, שבכל רגע יכולה חלילה להיפגע. יש המון אנשים שיקראו לזה התאבדות ומי בקש מהם- ואני קוראת לזה מסירות נפש בשביל כל אחד מהם. צדיקים ושה' ישמור עליהם, ושיעזור להם לשמור עלינו.

אז זה העניין, אותם אינטרסים!! דרכים שונות מנוגדות, די די די.
אז יש מלא טעויות, גם בך, שטוען שאתה לא ימני אלא עם בורא עולם, והרי ישראל וקודשא בריך הוא- אחד!!! ובטח לא אתה תחליט מי ישראל ומי לא.
ותרגיעו עם הטרנד לקרוא לכל חייל מסכן נאצי. נאצים הם שוחטי ישראל, אנשים שהרגו וטבחו ושרפו את עמ"י והשכינה. לא ילד בן 18 שמתרגש שהוא לוחם ושם מדי זית בגאווה, ובאמת, באמת מגן עלינו, ואמא י-ה-ו-ד-י-ה בבית דואגת, ולפעמים חלקם, באמת לא אחוז ענקי כמו שאתם טורחים לומר, מקבלים פקודות אכזריות, ובתמימותם לא מבינים, באמת שלא, אז עושים.

ויי, יצא לי ארוך מדי. ובמילא לא בטוח מישהו יקרא, העיקר שהוצאתי את זה. כאב לי לקרוא את השרשור הזה. כאב.

נו ה', שלח את המשיח כבר, שילחם בכח האהבה ותגאל אותנו כבר.
צה"ל ר"ת:צוררים הם לכםבלפן
("צרור את המדיינים והכיתם אותם כי צוררים הם לכם")
צרה היא ליעקביאירו
ליושבת בגבעות-קראתיךאחרונה
אשרייך על המכתב באורך הגלות....
קראתי........
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה