צריכה תמיכה 
הוא נמוך ממני!בלדרית
לא נורא.. תשבו ולא תרגישו כ"כ בהבדל..יעל מהדרום
אשרי יושבי ביתך?בלדרית
נו אז...?פתוח אליכם
תלכי יחפה ?יוניאל
גיסתי גבוהה מאחי אבל מסתדרים .... בכל זאת הוא עושה מה שהוא רוצה היא לא תופסת "גובה .......
שישים נעלי עקב?בלדרית
אני צריכה תמיכה כי זה לא מה שדמיינתי, אבל מכל שאר הבחינות הוא סבבה..
בנתיים אנחנו ממשיכים ואני מקווה שזה יפסיק להפריע לי. אבל יצאתי מהפגישה עם כאב גב והוא נמוך רק ב3 סמטימטרים ממני, אין לי מושג איך זה קרה!
תלכי על הכביש והוא על המידרכהקיים כבר
נמוך קומהמנחם חפץ
הנה לך קטע מספר שכתבתי. ומקוה שתמצאי בו מענה גם לשאילתך
למה תחומי עניין שונים יוצרים כימיה בין אנשים ומדוע אנשים נמשכים למה שאין בהם?
התשובה לכך היא- אנו נמשכים לאנשים בעלי תחומי עניין שונים משום שבדרך מסוימת הם גורמים לנו להרגיש שלמים, הם מאזנים את החיים שלנו, הם מבטאים היבט מסוים שלנו שעדיין לא פיתחנו בתוך עצמנו. אנו נמשכים לאנשים שונים מאיתנו כדי לספק את הערגה העמוקה של הנפש שלנו, וכדי להקיף ולגעת במה שמעבר לעצמנו, ועל ידי כך אנו מתפתחים להיות יותר ממה שחשבנו שאנו יכולים להיות.
במובן מסוים מערכת יחסים עוזרת ותומכת עם אנשים השונים מאיתנו, נותנת לנו את האפשרות להיות כל מה שאנו יכולים להיות באמת.
כשאנו פוגשים באנשים בעלי תחומי עניין שונים, משהו בתוכנו מתגרה ומסתקרן. אנו מתעוררים. אם אנחנו רוצים להישאר עם עצמנו איננו זקוקים לאף אחד. דווקא ההתנסות בדברים חדשים מכניסה בנו אנרגיה. יש משהו מיוחד ב"שונה מאיתנו" שגורם לנו להימשך אליו. השוני בשבילנו הוא מיוחדות.
התובנה והידיעה הזאת מביאה אותנו להבנה שלא תמיד כדאי לנו להינעל רק על שידוך שעונה על כל רשימת הדרישות שלנו. לפעמים בחור עשוי לחשוב "אם יש לי תכונה של שר החוץ, עסקן, פעיל, נמרץ, מחדש, מקדם פרויקטים וכו', אז הבחורה שתתאים לי צריכה להיות בדיוק כזאת." ייתכן שההיפך הוא הנכון, הוא יהיה עשוי למצוא עניין רב דווקא בבחורה ביתית שאוהבת יציבות, שלא מתחברת מהר לחידושים ותנועתיות מתמדת וכו'- וזאת בשונה ממנו ממש.
כלומר, ודאי שאפשרי למצוא בן זוג שיהיה עם אותם תחומי התעניינות שלנו, אך אפשרי באותה מידה למצוא בן זוג בעל תחומי התעניינות שונים לחלוטין שאנו כלל לא התעניינו בהם.
לפעמים, אפילו כאשר אנו מרגישים משיכה ונטיית הלב עם מישהו שיש לו תחומי התעניינות שונים, אנו יכולים לשגות בקלות ולהניח שאנו שונים מדי מכדי שמערכת היחסים בינינו תצליח. יכול להתגנב לליבנו חשש שמא הבדלים אלו יעיקו ויחבלו בהרמוניה שצריכה להיות בין בני זוג.
אך בשעה שיודעים שלכל זוג ישנם תחומי עניין שונים רבים, ובני זוג במובנים רבים שונים אחד מהשני, ועם כל זאת לא רק שהבדלים אלו לא העיבו על הקשר ביניהם, אלא אדרבה הם היוו מקור של תמיכה וסיפוק, זה נותן להתגבר על החששות שיכולות לצוץ כתוצאה מתחומי עניין שונים בשידוכים.
לפעמים גם כשההבדלים והשוני מהווים לכאורה מכשול בחיי הנישואין, ויוצרים פער בין בני הזוג- בעזרת כישורי תקשורת טובים ונכונים הבדלים אלו לא יהוו מקור לעימות או בעיה כל שהיא.
ברוב המוחלט של המקרים שבהם שלא הייתה התאמה (לכאורה) בין בני זוג, מקורן לא היה בשוני, אלא בחוסר היכולת של בני הזוג לבנות תקשורת נכונה והבנה הדדית. אם למשל אישה מתלוננת שבעלה מעורב יותר מדאי בנעשה בקהילה, והתעניינותו (לדעתה) עוברת את גבול הטעם הטוב- צריך לדעת שזה לא הבעיה האמיתית, זה רק כיסוי לבעיה האמיתית ביניהם. הבעיה היא חוסר היכולת שלהם לטפח זה את צרכיו של זה. אין בעיה בעצם ההתעניינות וההתערבות בענייני הקהילה, מעורבות יתר לא היא המשפיעה על המערכת הזוגית ביניהם, יתכן והבעיה נעוצה בחוסר התעניינות אישית של הבעל באשתו, או אי קבלת האישה את צרכיו של הבעל במעורבות פעילה בחיי הקהילה.
בנוסף לכך, חשוב לדעת שכאשר ישנם העניינים העיקריים שמביאים לסגירת השידוך, ובני הזוג ממלאים אחד לשני צרכי ליבה- צרכים מרכזיים בחייהם, תחומי העניין השונים הופכים להיות השוליים והדבר הטפל בזוגיות שלהם. שוני זה לא תופס מקום כלל וכלל.
יותר מכך, כאשר ישנה אהבה, הבנה וסלחנות בין בני זוג, תחומי העניין השונים מהווים מקור לחיבור ואיחוד, משום שהאהבה גורמת להתעניינות אמיתית בכל ההיבטים השונים של החיים, כך שבני זוג מתחילים לחלוק יותר ויותר תחומי עניין ביניהם עד שלפעמים הם פתאום מגלים עניין בזה, הם לפתע מבינים את המיוחדות, המורכבות והייחודיות שיש הן בתחום העניין והן במתעניין.
שגיאה בקטע המצורף..ריבוזום
מהותית,ד.
זה כמובן לא משנה.
אבל את צריכה לראות עם הזמן כמה זה באמת מפריע לך. ואולי כבר "לא תראי" את זה.
אני מכיר כאלה, עם הפרש גדול יותר - שמההתאמה והחיבה, כבר "לא הרגישו" אח"כ את ההבדל.
הרצון של בחורה לבחור "מעליה", מוביל, הוא מובן. אבל לפעמים היא מרגישה כך מכח אישיותו - והמראה כבר לא מפריע.
כדאי אולי לנסות עוד - ולראות אם זה ממש מפריע, או כבר לא.
אני בעד ש..אני והוא
גברים יתחילו ללכת עם פלטפורמות ![]()
או שייצרו לבנות עקביםעוגי פלצת
באורך מינוס 
גם אפשרי
אני והוא
משהו שממסיס את המרצפות כשאנחנו דורכות עליהן!בלדרית
״דברים טובים באים באריזות קטנות״...דניאל55
^^^עוגי פלצת
בעלי נמוך ממני ב- 2 ס"מכבכב
אני ממש יכולה להבין למה זה מפריע לך. גם לי בהתחלה זה מאוד הפריע- למשך כמה חודשים טובים- כי רציתי שהוא שיהיה יותר גבוה ממני. חוץ מזה, מההתחלה ברוב שאר הדברים הוא היה יותר טוב ממה שדמיינתי שיהיה בבעלי.
באיזשהוא שלב (עוד לפני החתונה) זה באמת כבר הפסיק להפריע. וכשניסיתי אז, וגם היום, כשאני מנסה לדמיין אותו יותר גבוה זה ממש מוזר ומצחיק אותי לדמיין אותו ככה- נראה לי לא קשור כזה אליו להיות גבוה יותר.
שמחה מאוד שהוא כמו שהוא.
נ.ב- יכול להיות שכאב לך הגב כי ניסית כאילו להנמיך את עצמך- מן אוטומט כזה
יכול להיות.. תודה על התמיכה ממש עזרתם!בלדרית
נראה לי שבעיקר לא רציתי שהוא ירגיש רע.. ובשיחה הוא בכלל לא הזכיר את זה. נראה לי שזה לא משנה לו.
זה גם נראה לי מוזר כי אימא שלי נמוכה בהרבה מאבא שלי, לילדים לא מפריע שאימא יותר גבוהה מאבא?!
לילדים זה לא משנה כלום.ד.
הם רגילים למה שרגילים, ומזהים מי "מוביל" לא לפי הגובה.
לא נראה לי שלילדים משנה מי יותר גבוהכבכב
לא נראה לי שהם מתעסקים בזה יותר מידי. כי אם ככה ההורים שלהם אז הם גדלים לתוך זה, וזה הדבר הכי טבעי בעיניהם.
בשביל הילדים מה שעושה את ההורים לדמויות משמעותיות זה לא איך שהם נראים חיצונית אלא האישיות, האווירה בבית והיחס אליהם.
להבדיל אלפי הבדלות- יש ילדים שגדלים באופן טבעי ונורמלי במציאות שאחד ההורים: עיוור/ נכה (אני מכירה)- כתבתי את זה רק כדי לנסות להסביר שילדים לא מקובעים בנורמות שלנו המבוגרים.
לילדים זה בכלל לא מפריעהכל ממנו
עד שהם בכלל קולטים...
ואם ההורים בסדר עם זה, לילדים אין בעיה עם זה.
זזה כל כך רדודמיסטר דום
שמעו אני מטר שישים הכל כך הרבה פעמים שאנשים מסתכלים עד הגבוה החיצוני ולא על מה שאתה יכול לתת פנימית בעיקר שאחרי שאתה מתחתן אתה כבר לא מסתכל אחרי כמה חודשים על המראה שלו\שלה ואתה פשוט מתאהב בפנימיות של הבן בת זוג שלך מה זה משנה אז הוא נמוך ממך הוא טוב אליך הוא בחור איכותי גבוהה באופי מצחיק שנון חברותי בריא מה זה משנה הגבוה ?! למה זה מפחית ממנו בתור בן אדם ?!
חס ושלום! לא מפחית בשום אופן!בלדרית
מישהו פה רמז משהו כזה? דווקא אמרו שדברים טובים באים באריזות קטנות.
השאלה הייתה אם הגובה משנה.. מבחינה אסטטית יותר. ורגשית.
אוף לא יודעת... בטח הכל עניין של תרבות ומוסכמות של החברה.
זה מעניין שפה אף אחד לא תומך במוסכמות האלה 
פעם אחתריבוזום
נפגשתי עם מישהו שהיה נמוך ממני בטיפ-טיפה. זה לא היה קשור, כך שנגמר מהר, אבל זה אכן הפריע לי קצת כשעמדנו בסמוך בתחילת הפגישה (אח"כ ישבנו). אני לא יודעת עד כמה זה היה ממשיך להפריע אם בכלל, אם כן היה קשור. רק רציתי לומר, שזה נורמלי לגמרי לדעתי שדבר כזה יפריע. כמובן יש לבחון לאור כל שאר הנתונים, כמה זה חזק, האם ייחלש וכו'.
אגב, מישהי כתבה בסוף השירשור - שהיא מכירה מי שנשואה עם בחור נמוך ממנה. אז היא לא נועלת נעלי עקב, וחוץ מזה זה לא אכפת לה. אם היא לא נועלת נעלי עקב, משמעות הדבר שאכן מפריע לה עקרונית פער גובה לטובת האשה, אחרת מה אכפת לה להגדיל את הפער? אלא שלפער הטבעי היא התרגלה. עניין שעקרונית מפריע - יש כאן.
גם חשבתי שלו זה יפריע, זה הפתיע אותיבלדרית
גברים- לא היה מפריע לכם להיות הנמוכים?
נולדנו ככה והיה לי 20+ שנים להתרגלמיסטר דום

חח גם אני רגילה להיות גבוהה.. ובכ"זבלדרית
זה עניןד.
של תחושה שלך, לא של "מוסכמות".
באמת לפעמים זה יכול להפריע לבנות. זה לא "לא-יכול-להיות"..
אבל צריך לראות האם אפשר לגמרי להתעלם מזה, או שזה נעלם מעצמו - לאור הנתונים של הבחור , וה"גובה" האישיותי שלו.
אז מה?הכל ממנו
אני מכירה כמה זוגות שהגבר נמוך מהאישה.
אז האישה לא הולכת עם עקבים וחוץ מזה לא ממש אכפת לה.
נמוך קומה מלא עורמהיוסלה קמצן (קדוש?)
כמעט כל נמוך שהכרתי הוא סבבה של בנאדם
וגם כמעט כל גבוה שהכרתי הוא סבב"ה של בנאדם..אהבת חינם
המ"ה
זה לא נראה לי באמת קשור לגובה 
צודקת אבליוסלה קמצן (קדוש?)
הנסיון היה לנחם ווימבר?
בחיים האמיתיים חשוב השיתוף פעולה הרגש והתמיכהzmil
וההבנה ולא הגובה
אני יגיד לך את האמת !נעמי23
אם זה מפריע לך מנסיוני- אל תמשיכי איתו .
אבל אם את מרגישה שאת לא מסוגלת רגשית ונפשית - תמשיכי איתו כי הוא שלך !
אני אישית - נפגשתי עם בחור שהיה נמוך ממני , ופשוט לא יכלתי להתמודד עם זה שבעלי יהיה נמוך ממני, אפילו בסנטימטר ...רציתי שיהיה גבוה ממני .
ואכן זה מה שקבלתי ב"ה.
ואני חושבת לעצמי עד היום איזה מזל שלא התחתנתי עם הנמוך ממני כי לא הייתי מסתדרת איתו לעולם !
ואני מכירה מישהי גבוהה שתמיד רצתה מישהו גבוה יותריעל מהדרום
לק"י
ממנה.
בסופו של דבר, היא התחתנה עם אדם שנמוך ממנה בכמה ס"מ (היא פשוט לא שמה לב..).
מסתבר שלפעמים לקב"ה יש תוכניות אחרות בשבילנו!
(למען האמת, יכול להיות שבשלב ההוא של חייה זה כבר פחות הפריע לה, ובכל זאת).
זה מוסכמה מוזרה שהגבר צריך להיות יותר גבוה..יעל מהדרום
לק"י
לי לא מפריע שיהיה נמוך יותר, ואם הייתי נועלת נעלי עקב- לא הייתי עושה חשבון לגובה שלו!
מה זה משנה ?batsheva100
![]()
זוג שכנים שלנו - הוא די נמוך והיא ממש גבוההאורין
תמיד זכו להערכתי כי ראו שהדבר הכל כך חיצוני הזה ממש לא מפריע להם. יש להם 3 בנות מקסימות. כולן גבוהות כמו האמא. מזל שהאבא לא גבוה עוד יותר..
את לא צריכה תמיכה,את צריכה בחירה או להיות כמומה אני ומה חיי
זוגות שכן מתחתנים ומתגברים או שזה מפריע לך ובאמת לא בר שינוי,ולחתוך לפני שישברו הלבבות.רק בסדום היו פתרונות לדברים האלה....;) אני חושבת שחש כאן עוד עניין שיכול להפריע,האם העובדה שהוא נמוך ממך גורמת לך להרגיש שהוא פחות גבר,מגן ומסוכך ואת מעליו תרי משמע או שזה הגובה ותו לא.יש נמוכים שהם גבריים ויש גבוהים שאינם...אז יש כמה רבדים ליחס לגובה....בכל אופן שיהיה לך בהצלחה ובחירות נכונות ללא לבבות שבורים...!
כשתמצאי פתרון לבעיהפייגליניזית
צרי איתי קשר![]()
כשאמצא פתרון אני אוציא עליו פטנט..בלדרית
אין לזה פתרון, זה מה שמתסכל.
השאלה היא באמת כמה זה מפריע לנו.
לא משמעותי כל כך, אפשר לאמר.פייגליניזית
לעיתים זה כן, לעיתים זה לא.
אבל תמיד זה נמצא.
שמעי ותחי נפשךצדיק יסוד עולם
בס"ד
קודם לכל, אל תאמרי נמוך אלא קצר. כי נמוך וגבוה זה ברוחניות...וד"ל ואכמ"ל.
ועכשיו יש לי משהו חשוב ליידע אותך: סבא שלי ז"ל היה קצר מסבתא שלי שתחיה ותאריך ימים, אבא שלי קצר מאמא שלי (בשבוע הבא נחגוג להם בעזרת ה' 40(!!!) שנות נישואי אושר.
וכן יש לי כמה אחים שנשותיהם ארוכות מהם...
אז נא לפקוח עין על האישיות והפנימיות ולא על זוטות שכאלו!
ברכה והצלחה והחלטות טובות
חחח.. זה מצחיק להגיד קצר וארוך
אבל אתה צודק!!מחפשתותו
מה שאומר שחלק נכבד מהענייןאורין
הוא הנורמה שהתרגלת אליה. אהבתי..
אני חושב שזה יכול להיות יפה, מכיר כאלהישקו
זה בסדר גם באסטריקס זה ככה
טנגענסאחרונה
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון
אבל בעיקרון היא צודקת, לא?
הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה..
יש סיפור על הרב אליהואחד איש
פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות
הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)
אז הנה משהו הפוךנחלת
אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל
את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,
הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת.
ולא הוסיף יותר.
למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender
אני בעד,
לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:
לענ"דנחלת
1. היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.
2. זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.
3 הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!
אתם רוצים לפרגן?advfb
תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.
דוגמא -
תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך 
אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
הוא @חתול זמני.
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר
פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום
אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר
עם שטויות
למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר
פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃
מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb
זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"
ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"
למה בעצם?ריבוזום
אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)
למה עדיף להמנע?advfb
את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.
אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה.
והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".
כחתול זמני,חתול זמני
רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.
אסבירריבוזום
המשךריבוזום
יש עוד מחקרים דומים.
הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?
ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.
זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים.
אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
הוא כמובן לא קשור לכאן
יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234
שלום
האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?
קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים
היי לכולם,
בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)
כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין
הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת
ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.
אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?
מה שאר החיילים הנשואים עושים?
אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.
הראשונים.
לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.
מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.
לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת
רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....
חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.
נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?
הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר
בקרוב אצל כולם בע"ה!
מזל טובאריק מהדרום
מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
מזל טוב!חושבת בקופסא
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני
איזה מרגש
שתבנו בית קדוש ושמח ביחד
מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממש
ארץ השוקולד
מזל טוב,
שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות
תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן
איזה יופי!
שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!
איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת
המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!
וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה
איזו בשורה משמחת ומרגשת
בשעה טובה ומבורכת ממש
שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳