תאריך לידה (לפחות שנה):י"א שבא התשנ"א.
איזה מזל אתה? דלי
באיזו עיר נולדת (לפחות איזור) ? קרית אונו
מה הצבע שאתה הכי אוהב? ירוק-זית
מהי המריבה הכי גדולה שהייתה לך עם חבר? אממ.. בעיקרון אין דבר שאני יתור שונאת מלריב!!! לכן אני מעדיפה לוותר מהר לפני שזה יקרה... אבל ברור שהיו כמה מריבות בתור ילדה...
איך השלמתם? עבר בדר"כ ביום שלמחרת...
איזו תוכנית הכי אהבת כשהיית קטן? בנני ובנוני... חחח...
איך נראה חדר הילדים שלך? לבן רגיל. עם מלאאאאןןן פאזלים ומשחקי קופסא...
מה היו התחביבים שלך כשהיית ילד? לשחק בגומי וחבל, לדבר עם חברות בטלפון...
מהם התחביבים שלך היום? לדבר בטלפון שעוווות... לרבוץ מול המחשב... אוספי ילדות – יש? מכתביות (אבדו מן העולם באחד ממעברי הדירות שלנו...), מדבקות (חושבת שאצל אחותי הקטנה...)
מי היו החברים הכי טובים שלך? היו לי 2... חובה להגיד שמות???
ואיפה הם היום?אחת לומדת איתי עד עכשיו (כיתה א- יב!!!) בכיתה, השניה הלכה לאולפנא אחרת... (מנסות לשמור על קשר...)
איזה משחק הכי אהבת לשחק?7 חבל.
איזה מקצוע הכי שנאת בבית-הספר? לשון! תמיד הציון הכי נמוך בתעודה מכיתה ו'... ועכשיו נוסף לו חבר- אזרחות!!! איייכס!!!
מה היה הציון הכי גבוה בתעודה ובאיזה מקצוע? תעודת סוף שנה כיתה י"א, התעודה האחרונה שקיבלתי... 10 - תורה, נביא, הלכה, הסטוריה, ספורט, אמונה, ספרות.
מה היה הציון הכי נמוך בתעודה ובאיזה מקצוע? תעודת סוף י"א- 8/9 באנגלית. בכללי- בכיתה ו' (כשהציונים עוד עם מילים...

) קיבלתי בלשון "טעון שיפור".
מה אתה חולם לעשות? שירות לאומי במקום שאני רוצה...
יש לך מודל לחיקוי? לכל עניין יש את הבאדם שאני מחזיקה ממנו...
איזה חלק בגוף אתה הכי אוהב? יש לי חולשה לעיניים!!! מראה על הפנימיות של האדם...
מה אתה מעדיף - שירים חסידיים, ישראליים או לועזיים? אמממ... בעיה... עכשיו יש לי קריזה של לועזי... בעיקרון אני ממש אוהבת גם ישראלי. לא כ"כ חסידי (אם כי יש שירים יפים גם שמה...)
איזה זמר את הכי אוהב? אמממ... הרבה... בלועזי- אבריל לוין.
מה את הכי אוהב לאכול? אממ.. פיצה!!! הייתי יכולה 3 ארוחות ביום אם לא הייתי שולטת בעצמי...
באיזה אוכל לעולם לא תגע? דגים!!! וכל דבר שאיכשהו קשור אליהם!!!
איזה סוג פיצוחים אתה הכי אוהב? פיסטוקים או קשיו קלוי...
איזה ממתק אתה הכי אוהב? חטיפים.
איזה תוספות אתה מוסיף לפיצה? זיתים ובצל.
איזו מנה חמה הכי טעימה? פסטה ברוטב פיצה, קוסקוס עם עגבניות.
יש בגד שמביא לך מזל? אממ... לא...
למה אתה אלרגי? לאנשים שכותבים הודעות פה בפורומים ולא מעיפים מבט לבדוק שאין שגיאות נוראיות...
מה עדיף, כלבים או חתולים? כלבים!!! הלוואי והיה לנו... רק אבא ואמא...
יש לך חיית מחמד? יש לנו דגים בחדר של אחשלי, אוגרים אצל אחותי... אה, ובגינה יש צבים, דגים (בבריכת נוי) וצפרדעים (ג"כ בבריכה...)
ממה אתה הכי פוחד? מהמורה לאנגלית... סתם... מה'!!!
מה הכי מעצבן אותך אצל אנשים? דוסיות יתר (לחפור ולמצו בעיה מכל דבר שהוא פסדר... להתעמק בפרטים לא חשובים במקום ברעיון הכללי), שקרים, ראש מרובע... יש עוד הרבה...
כמה שעות ביום אתה מדבר בסלולרי? לא הרבה!!! אמא לא מסכימה לי כי זה עושה סרטן במוח!!! וחוצמזה, אני ממש לא מתכוונת לפרנס את אורנג'...
מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לדרוש מהמורה לאנגלית העלאה במגן... ופעם גם העפתי סטירה לבחור ערבי שגדול ממני בכמה שנים כי הוא קילל אותי! המזל שלי היה שהוא פשוט היה בשוק ואני הספקתי להתחפף...
ספורט – אוהב או שונא? אוהבת כדורסל!!!
מה אתה עושה כשאתה לא מצליח להירדם? קוראת או שומעת אמפי...
איזה שחקן אתה הכי אוהב? פרד וג'ורג'.
כשהייתה קטן מה רצית להיות כשתגדל? רופאה מנתחת... עבר לי כשראיתי כמה צריך לזה בפסיכומטרי... ואולי עוד לפני...
מה הכי מצחיק אותך? מערכונים כאלה... וגם שכנים שלי...
ספר על הטיול הכי מגניב שלך. הליכה ברגל מגוש עציון לים המלח בליל ירח מלא!!! אין! אין! סוף הדרך!!! במיוחד שאבא שלי המדריך...

ואמא באה לקחת אותנו ב-5 בבוקר ישר מנק' הסיום...
איזה סרט הכי אהבת בילדות? מלך האריות
איזה סרט אתה אוהבת עכשיו? סיפור אהבה בלתי נשכח, מה שבחורה רוצה... מתה על קיטשיים!!!
האם אתה אשה של בוקר או של לילה? לילה!!! רק חבל שתמיד יש בוקר אח"כ...
מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? שוכבת במיטה שעווות ובוהה בתקרה...
איפה אתה הכי שונאת להיות? בכל מקום שמשעמם לי בו!
האם יש ספר שהשפיע על חייך? הארי פוטר... סתם... יש הרבה שאהבתי... שינה לי ת'חיים- לא...
5 עובדות שלא ידעתם עלי:
1. עברתי בחיי 8 דירות (אני בת 18 עוד מעט...)
2. אני בכורה.
3. פעם נגחה אותי עז...

4. אני לא יודעת איך מרימים גבות!!! שנים אני מתאמנת ולא מצליח לי... ;(
5. ביסודי הייתי מחזור א' בבית ספר...