הרבה זמן לא היה לי זמן להעלות, אז הנה הציור האחרון שלי.
צבעי אקריליק על קנבס 20X30

הרבה זמן לא היה לי זמן להעלות, אז הנה הציור האחרון שלי.
צבעי אקריליק על קנבס 20X30

-pnina- ניסיתי להמחיש בציור כאילו זה תוך כדי נסיעה, זה נראה?
איזה נפלא...דינה ל.חי! שמח! נעים!
נריה, ציור מרהיב ממש! 
תדפיס, ואקנה ממך. אני רוצה את זה על הקיר כאן! 
לשאלתך, כן, ניכר בציור שזה תמונה שנקלטה במהירות, או דרך חלון בנסיעה, בזכות הקווים הלבנים הנמרחים מצד ימין, מתחת לפרות, ולאורך גדר הבטיחות (שאגב, לקח לי המון זמן להבין שזה גדר בטיחות)
אהבתי את הגבעה הצפופה המאוכלסת. הצמחיה שם יפה בעיני. הייתי מוסיפה גם מגדל מים בראשה, להשלמת המראה המושבי.
הציור חי, רענן ויפהפה!
מושקע, מוקפד ומדוקדק- והתוצאה בהתאם 
בבקשה לשרשר נכון! להודעץ הפץיחה- אליה את רוצה להגיב.
הנורמלית האחרונהבעיקר השמים וגוש העצים-בתים. וגם כל השאר - מעולה. ציור יפה מאוד שפשוט כיף להסתכל עליו.
(אם לא היית מזכיר "נסיעה" בכותרת, לא בטוחה שהייתי מבינה מה מצוייר בתחתית הציור, וגם כך לקח לי קצת זמן להבין מה זה. אולי אם היה איזה רמז לחלון שמבעדו רואים את הנוף זה היה עוזר. אבל הציור מאוד יפה כך, ונראה לי שיהיה חבל לנסות להוסיף\לשנות דברים.)
בייחוד הפינה השמאלית העליונה,
שנדמה כאילו יכולה לעמוד גם בפני עצמה.
ההרים ירוקים מדי.
אהבתי את השמיים
מאוד מדויק, מאוד אמין.
הצבעים מאוד זורחים, צועקים, מן הסתם זה מה שניסית ליצור-0 מראה זוהר קייצי...
אהבתי את הדיוק הספציפי בכל הפרטים הקטנים.
התוצאה הכללית מרהיבה ממש.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173