פורום ציור ורישום
בהנהלת:
מכתב פתיחה
ברוך ה' ה' נתן לי ציור טוב! אקריליק על קנווס50*50!אבי הכהן
וואו מאוד!דינה ל.
(פתאום חשבתי לעצמי על הגודל של הקנווס. זה ממש גדול! חתיכת ציור...)
הירוק והכחול העזים יפים ביחד.
לקח לי זמן להבין שמצד שמאל זאת פיסת יבשת ולא אולי עץ שמסתיר או משהו.
היה כדאי להשקיע בהרים הכהים שבאופק עוד טיפה תשומת לב ומשיחות מכחול. הכל מושקע כל כך- והם סתם עיגולים כהים...
לעומתם אני רוצה לציין לשבח את שרשרת ההרים מאחוריהם, המושלגים, שנהדרים בעיני. ציירת אותם יפה מאוד!
התמונה מועתקת או מראשך?
לטעמי הצמחיה שעל לשונית החוף שחוצה את התמונה לא מתאימה לאיזור, וההרים הכהים והאלה המושלגים ג״כ מתנגשים נורא...
ועדין, בסה״כ ביחד- ציור משובב עין
קינוח נהדר לפני חבישת ספסל הישיבה
בהצלחה!
הירוק והכחול העזים יפים ביחד.
לקח לי זמן להבין שמצד שמאל זאת פיסת יבשת ולא אולי עץ שמסתיר או משהו.
היה כדאי להשקיע בהרים הכהים שבאופק עוד טיפה תשומת לב ומשיחות מכחול. הכל מושקע כל כך- והם סתם עיגולים כהים...
לעומתם אני רוצה לציין לשבח את שרשרת ההרים מאחוריהם, המושלגים, שנהדרים בעיני. ציירת אותם יפה מאוד!
התמונה מועתקת או מראשך?
לטעמי הצמחיה שעל לשונית החוף שחוצה את התמונה לא מתאימה לאיזור, וההרים הכהים והאלה המושלגים ג״כ מתנגשים נורא...
ועדין, בסה״כ ביחד- ציור משובב עין

קינוח נהדר לפני חבישת ספסל הישיבה

בהצלחה!
הציור שלך ממש קורן מאושראלעד
צבעים עזים. אולי עזים מידי
למרות המאמץ שניכר לעין, המרחקים לא ברורים דיים, ולכן העין מתקשה להבין שמדובר בשטח מישורי, ומה עומד בדיוק לפני מה..
יפה וטובמתואמתאחרונה
נוף מעניין. צביעה יפה.
אולי כדאי לעלות תמונה בחדות גבוהה יותר. (אם יש לך זמן עכשיו, בכלל...)
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה אונליין!!!2אנציללואנטנך