שלום הרב,
אני מחפש אשה כשרה ויראת שמיים וצנועה שאוכל להקים איתה בית נאמן בישראל,
כיוון שכבר מספר שנים אני מקדיש את עצמי ליישב את ארצנו הקדושה |(או לפחות משתדל) ואני מאמין "שארץ ישראל היא הנקודה העיקרית וממנה נובע הכל",אז אני מחפש אשה שתסכים לגור איתי במאחז,
כיוון ששמעתי שהרב סובר שאין זה מן הצניעות שבנות רווקות יהיו במאחז ואני מחפש אשה צנועה אז חיפשתי אשה שלא גרה במאחז אבל כל הבנות שאיתם נפגשתי אמרו שזה חשוב מאד להיות בגבעה אבל הם צריכים מים זורמים (ואפילו שבת אחת הם לא יכולים בלי ברז צמוד) וחשמל,ולכבס בבור כמו שסבתא של סבתא שלהם עשתה לא מתאים להם,
ולכן לצערי נשארתי רווק....
נכן זה לא צנוע שבנות יריבו עם ציונים ועדיף שהם ימנעו מזה כמה שצריך,
ואולי באמת זה פוגע ב"בעדינות ובצניעות של האישה"
אבל אולי זה שאין קהילה של אנשים שארץ ישראל חשובה להם באמת מוסרים עליה את הנפש פוגע בארץ ישראל יותר?
אני לא נוקט עמדה אני באמת לא יודע,
אבל דבר אחד ברור לי שעד שלא ניהיה רציניים לא יקרה פה כלום!
ביצהר לדוגמא יש כמה אנשים רציינים שבאמת משקיעים מעצמם כבר שנים והצטרפו אליהם הרבה בטלנים סטלנים,
עד שלא יהיה אנשים שיהיו מוכנים לוותר מעצמם למען ארץ ישראל אז ארץ ישראל תלך,
הציבור הדתי לאומי התייאש מארץ ישראל ברובו אחרי גוש קטיף ויפנה וילך אחרי הגריענים תורניים.
אחרי זה כל מיני מ"נוער הגבעות" פנו והלכו אחרי תינזום הערבים ועכשיו היצהרניקים הולכים על "דרך חיים"
לי ברור שמה שנכון זה ארץ ישראל!
למה?ככה!
ומה שאנחנו צריכים זה ציבור (גם אם הוא יהיה קטן מאד ויכולל 20 משפחות) וציבור כולל משפחות ומשפחות זה כולל בנות,
ציבור שיאהב את ארץ ישראל דרך האדמה הבוץ האבנים הקוצים והשינה "במקום פרוץ" מתחת כיפת השמיים ארי פינוי.
וכמו שאמר פישי הגדול:"מי שלא היה אף פעם לא יוכל להבין..."
חזק חזק ונתחזק בעד עמינו וערי אלוקינו.