מהו אמן?אלעד

"הכישרון של האמן בשרטוט, בציור ובצביעה הוא היכולת שלו לנתק את עצמו מהחיצוניות של החפץ שאותו הוא מצייר. האמן מוכרח להיות מסוגל להסתכל עמוק לתוך התוכן הפנימי של החפץ, מעבר לצורה החיצונית שלו, ולראות את הצד הפנימי ואת המהות הפנימית של החפץ. ואז הוא מוכרח להיות מסוגל להביע את אותה "מהות פנימית" בציור שלו, כך שכך מי שיתבונן בציור יראה שזה מגלה לו את הצד הפנימי של החפץ, "מהות" שיתכן שהוא, הצופה, מעולם לא גילה בחפץ עצמו משום שהיא הוסתרה ע"י צדדים לא-מהותיים וחיצוניים. אמן מגלה באמנות שלו את המהות והעצב של הנושא שלו; והצופה שבודק את התוצאה יכול עתה לראות את החפץ באור שונה לחלוטין ולגלות שההתרשמויות הקודמות שלו על החפץ היו מוטעות."

מי שינחש מהיכן הקטע המדהים הזה לקוח,

יקבל ממני פרס

אניטרנט?אש להבה
ממש לא..הוא כ"כ הפעים אותי שהקלדתי מילה מילהאלעד
מתוך כתבי הרב קוק? (סתם ניחוש פרוע)רול קינמון
מן הסתם.. יש לו דברים שקשורים להכל;)שולמית=]
לא ניחשתם..אלעד

תאמינו או לא-

הקטע לקוח מתוך מכתב של הרבי מלובביץ'!

יטבתה
דווקא זה ממש מתאים לחב"ד כל השיח על הפנימיות.
אכן קטע יפה...
אחרי שאמרת שמים לבהבעטליר החמישיאחרונה

ואני מסכים לכל מילה.

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך