שלטון הרשע מרגיש שסופו קרב, והוא משתולל. היום הם הכניסו לבית האסורים את ר' יעקב בן עטר - מראשי מפעילי ערוצי הקודש, לשבעה חודשי מאסר (!!!). זאת לאחר מעצר בית של למעלה משנה, וקנס כספי גבוה מאד, כאשר לו עשרה ילדים ואישה לפרנס. כל זאת גם גורלו של אחיו ר' שמואל בן עטר, שערער על גזר הדין, ובינתיים מתפללים לה' שיעזור.
כל עוונו של הרב בן עטר הוא הפצת דברי תורה ברבים, אך שלטון הרשע פה, כשלטון הרומאים, רואה זאת כעבירה חמורה.
יש לציין שכל זה נעשה בעזרת המוסר והמשת"פ הידוע אריאל אטיאס (ש"ס) השבבניק המוכר מהמפלגה העלובה הידועה לשמצה, ששנאתו לרב מרדכי אליהו ולארץ ישראל, ורצונו למצוא חן בעיני השמאל - מעבירים אותו על דעתו..
רבנים מכל החוגים יצאו כבר בעבר נגד הפשע הזה. הגאון הרב מרדכי אליהו שליט"א, הנחשב מראשי מנהיגיה הרוחניים של היהדות הספרדית, אמר בשידור בכל האמת: "שיידע לו כל מי שלא עוזר לכל האמת או כל מי שמפריע - שהוא מפסיק תורה. אין מחילה לעוון ביטול תורה". גם המחזיר בתשובה, הרב דניאל זר, ראש מוסדות "אור דוד" בבני-ברק ותומך שס נלהב, הגדיר את הסגירה כ"מעשה שטן" והרה"צ ר' שלום ארוש, ראש מוסדות חוט של חסד, הביע את תמיכתו בערוצי הקודש. כמו-כן אמר המקובל רבי דוד אבוחצירא שליט"א כי השלטון פה לא מסוגל 'לסבול' כ"כ הרבה הפצת תורה, ולכן עושה הכל ע"מ לפגוע בכך ח"ו (ציטוט חופשי מדבריו).
נתפלל כולנו ששלטון הרשע מהרה יעקר, ופדויי ה' ישובון ובאו ציון ברינה, ושמחת עולם על ראשם. אמן ואמן.



























