אני פשוט לא מרגישה שאני אוהבת את ההורים שלי! את אבא שלי אולי כן אבל את אמא שלי ממש לא! ממש לא אכפת לי מה יקרה לה, לא אכפת לי שבועות לא לדבר איתה, אפילו אני מעדיפה ככה! אני לומדת בפנימיה אז יש מצב ששבוע שלם אני לא אדבר איתה (אפילו אם לא יותר) אני צריכה אותה רק בשביל כסף או דברים כאלה אבל כדי שיחות או משו כזה, ממש לא.!! אחותי התחתנה ממש לא מזמן וחשבתי על זה מלא שממש לא מזיז לי שלא אלך איתה לחופה...! לא כ"כ אכפת לי עם מי. אבל בשביל כל מה שקונים לפני כן, אני כן צריכה. לא בשביל הקשר של אמא ובת שמתעצם לפני החתונה בעיקר... לא בא לי לראות אותה! בכלל לא רציתי לחזור הביתה לחופשת סוכות! לא רציתי לראות אותה! בכלל לא בא לי להיות איתם! בכלל לא רציתי לחזור! לאחים כן, לא להורים, לא לאמא שלי!!
אני מרגישה שההורים שלי ילדו אותי רק כדי לממש את היכולת שלהם להביא ילדים, לא באמת כי ל-י הם חיכו. אני לא מרגישה שום קשר אליהם... לא מרגישה שהם אוהבים אותי, אני ממש לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הם אמרו לי-אנחנו אוהבים אותך, מתי הם הביעו את אהבתם אלי. גם כשקנו לי דברים שאני חייבת אז זה היה מלווה ב- עכשיו קנינו מספיק חולצות אז תהיה בשקט?! אפעם זה לא היה ברור אהבה, את הילדה שלנו וסתם ככה אנחנו רוצים לפנק אותך, סתם כי אנחנו אוהבים אותך. וגם כשאמא שלי קונה לי מתנות פיציות כאלה שאמורה להראות לי כמה היא אוהבת אותי, זה בחיוך מאולץ ממש ואני רואה מה עובר לה בראש-העיקר שתהיה בשקט, שלא תגידי עוד דברים עלינו, אז קנינו לך, עכשיו תשתקי!
כן! אני יודעת שאני מתבגרת! לא צריך להגיד לי את זה על כל דבר שאני עושה!...
זהו... אני יודעת שיש מצב שיש פה כאלה שממש לא יבינו על מה אני מדברת כי הקשר שלהם עם ההורים שלהם מהמם, הלוואי עלי
ויש גם כאלה שההורה שלהם נפטר ואז הם יזדעזעו בטירוף אבל זה מה שאני מרגישה! בבקשה תעזרו לי! תבינו אותי באמת ותנסו כמה שיותר לעזור לי! אל תגידו לי שזה הכי גרוע לחשוב ככה והקשר עם אמא זה קשר הכי טוב שיש ועוד כל מיני כאלה... הדבר היחיד שמנחם אותי זה כשקורה משו אני אומרת ככה אני לא אעשה לילדים שלי. ככה אני לא אתנהג. אבל ממש קשה לי לחשוב ככה! ההורים שלי באמת יודעים איך לעזור ומלא אנשים שמחפשים מחוץ למסגרת שלהם אנשים שיעזרו להם, הם מוצאים בהורים שלי את העזרה הזו. ואני הבת שלהם הולכת ומחפשת ובורחת מהעזרה הזו שכולם מחפשים אותה!!
פשוט תבינו וגם תגיבו...
...סופריקה...
אז היא לא תקרא לי בשם חיבה... היא יכולה לחבק את אחיות שלי כשהיא נפגשת אתן אבל איתי היא מדברת כמו זוג דוסים שנפגש בדייט...
). המאורעות היומיומיות פתוחים לחברות שלי יותר