מתכון מהספר של אביגיל מייזליק (והערות שלי...)
כ 30 לביבות
רכיבים:
30 גר חמאה
1/2 כוס חלב
1\2 כוס קמח (אני פעם שמתי קמח מלא- היה בסדר)
2 ביצים
2 כפות גבינה לבנה (אני עושה כף גדושה- טעים יותר)
50 גר גבינה צהובה
1\2 כפית חרדל
4 כפות זיתים קצוצים (קצוץ גס- כמו הפתעות, קצוץ דק- נותן טעם)
מלח, פלפל
שמן לטיגון
בסיר מרתיחים חמאה וחלב, מורידים מהאש ומכניסים קמח, מערבבים. מעמידים להתקרר.
תוך כדי עירבוב מוסיפים ביצה-ביצה
מכניסים גבינות, זיתים ותבלינים
מחממים שמן במחבת -עם כף\שתי כפות עושים לביבות ומטגנים עד שמזהיב
כדאי לאכול חם (פעם חיממתי שוב- היה בסדר)
טעים
מוקדש - לך
![]()

)
)
