היי חבר'ה, אשמח לקבל פידבקים והארות..נפשי שמתני
משהים!!חנהלה החבדנקית
ביקשת ביקורת? אז ככה
אלעד
ציור נועד כדי שיהנו מצפיה בו.
הוא לא נועד לקריאה דקדקנית ולכן עומס יתר בפרטים (כאשר הם לא מתחברים לכלל יצירה אחת הומוגנית) מקשה מאוד בעיני הצופה-סוקר, ומעיב על הציור, מעשה אומנות יפה ומרשים ככל שיהיה.
לגופו של ציור, יש לך יד עדינה ומדוייקת, ועין שאוהבת סימטריה, וראש שמתרחב בקדושה-
אבל משום שהכנסת פנימה המון מוטיבים יהודיים, [שמעמיסים על העין ומוליכים אותם לכאן ולשם למרות שהיא מאוד רוצה להתמקד במרכז, בחלק הפנימי והאינטימי יותר של הציור, עם האנשים העטופים בטלית.]
ומשום שגם צרפת טקסט [שעוד נוטה בכל מיני זוויות משונות ומכריח את הצופה לעקוב בכיוונים שונים אחר מהלכו]
ומשום שהצבעים בהירים, לא משקפים עומק ותלת-מימדיות ואינם מגיבים איש לרעהו [צבעי פסטל בגוונים מנוגדים]
הציור הזה לוקה בחסר מיסודו.
החלק הפנימי לעומת זאת, נשגב וטהור בעיניי, וניכר ששם התמקדת ולא נתת להסחות לערבב אותך, ותיארת בדיוק מה מתרחש שם. המון חום ורוח וחיבה גדולה. וקפלי הטלית מסביב רק מעצימים את הרגש החזק והשוטף הזה.
אשרייך.
עלה והצלח ונשמח לראות עוד יצירות שלך 
קיבלתי בהחלט ובשמחה, ממש תודה רבה!נפשי שמתני
יפה מאוד.נריה11
גם לי קצת הפריע העומס, אבל סכ"ה זו יצרה יפה, ורואים שיש לך כשרון, נשמח שתמשיך להעלות לכאן עוד יצירות שלך.
יפה מאודאור כחול
מזכיר את הציורים של הרב רכל
יפה מאוד. במה צויר?מתואמת
תודה רבה לכולם!!
צבעי שמן..נפשי שמתני
איזה מהמם!!!
מישהי=)
ממש יפה וכישרוניבת של ה' יתברך
יפהפה!דינה ל.
עבודה מושקעת וטובה.
רעיון מקורי מאוד. גוונים עדינים, עוצמתיים ועדינים יחד.
הטליתות המורמות מצוירות כל כך יפה...
הפינה הימנית העליונה, של המקדש והכהן, לא עומדת בסטנדרט שאר הציור. לא המבנה ולא הדמות.
בנוסף היה כדאי להקפיד יותר על אחידות ושלימות הקוים הלבנים שעל הפרוכת. ניכר שעברת עם המכחול רק פעם אחת, והצבע "גווע" לו.
הכיתוב מקסים. עיצוב וצביעה יפים מאוד!
לא היה כדאי לכתוב אתת "ויחונך" בשורה חדשה, ואז לחסוך לשורה את ה"גלישה" מטה?
עלה והצלח 
קודם כל- הצבעים נעימים לעין ממשנפשי ישובב
ומרגיעים. ואם בצבעי מים עסקינן- יש לך את זה ממש בגוונים הרבים שאתה מגיע אליהם בציור.
את האותיות- הייתי מחזקת יותר ומכהה בצבע- בייחוד בצדדים שם הרקע כהה יותר.
מה הגודל של הציור? אם הוא גדול אז הפרטים הקטנים אולי קטנים מדי לגודל הציור, ובכל מקרה יש מקום לחדד אותם קצת- דרך הצביעה.
ובכללי- יפיפה.
רואים המון כשרון ותשוקהmanny100
בציורים, בצורת הציור בכלל ובצורת הציור שיש הרבה ציורים נפרדים, במבנה הקומפוזיציה, והבחירות היכן לשים כל אלמנט של ציור מאוד ברורות.
גם מזכיר לי קצת ציורים נאיביים של אמני ימי הביניים, במיוחד בבית המקדש ברקע על הר, ובשילוב הרבה אלמנטים ציוריים, בקונטקסט דתי, שהוא פה העיקר ביצירה, תקן אותי אם אני טועה.
או שאולי מצאת סוג של תירוץ כדי לצייר אבל מה שאתה באמת רוצה לעשות זה לצייר ולא להעביר מסר דתי.
הכל כמובן מקובל אני רק מציע או מצביע על דברים מסויימים שזה גרם לי לחשוב עליהם.
יישר כח.
אשרינו.
אהmanny100
סתם הצעה אם אפשר:
הייתי ממליץ או להשתמש בצבעים ומדיום איכותי יותר, או אפילו לנסות לערבב את הצבעים טיפה יותר.
יש מצב שזה יעשה לך קפיצה בציור או בהבנה של השפה הציורית.. (ויש כזאת..)

אשרינו
אז ככה:נפשי שמתני
באמת הרבה יותר נקימתואמתאחרונה
בכל אופן, ברור שיש כאן כישרון.
(ואני מאוד אוהבת את סוג הציורים הזה!)
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך