האנימציה הראשונה שלי.רול קינמון

אני מעריץ את אומנות האנימציה. אין תחום כיום שאני מבין בו יותר טוב מאשר אנימציה. למרות שאני רק כמה שנים בתחום.

תמיד אהבתי לצייר, אבל לאנימציה מעולם לא נמשכתי מי יודע מה.

רק בכיתה ח' כשרב מחוץ לישיבה בא והעביר לנו שיעור על תשובה דרך מלך האריות, גיליתי את האנימציה.

מאז התמכרתי לתחום. גומע בצמא כל פריט מידע.

כשסיימתי את כיתה י' היה לי חופש גדול שלם ללמוד על אנימציה. גיליתי מאמר של אנימטור (אנימטור- כינוי למי שמציירים את הדמויות בסרטים), שסיפר שבילדותו הוא נהג לעשות חוברות קטנות של אנימציה. רק בכיתה יא' נזכרתי במשפט הזה, וחשבתי לעצמי - מדוע אני לא מנסה ליצור אנימציה?

ואז תודות לרב המשעמם שלימד אותנו, זכיתי להכיר שימוש נוסף שאפשר לעשות במחברת. וזה אנימציה.

אז כן, זה אומנם שיעור משעמם ולא מובן, אבל האנימציה יצאה מעולה בתור אנימציה ראשונה.

20 ציורים = 5 שניות.

זה נראה טובמתואמת

כמובן, בתור התחלה.

טוב, אני רגילה לתוכנת אנימציה אמיתית (FLASH), ולכן גם לרמה אחרת של ציור והנפשה.

אם זה באמת מעניין אותך, לדעתי שווה לך להוריד תוכנה אמיתית לאנימציה. אני ממליצה על פלאש של אדובי גרסת CS2, שאת הגרסה הזו הם מפיצים בחינם. אבל אולי יש תוכנות חינמיות מקבילות שנמצאות באינטרנט. בטח בפורום מעצבים ברשת יוכלו לעזור לך יותר.

בכל אופן, עלה והצלח! (אם תרצה הדרכה בפלאש - אשמח לעזור. לי יש גרסת CS3, ש"קיבלתי" בזמנו בתקופת הלימודים. אולי באמת הגיע הזמן לעבור לגרסת CS2 החינמית והלא פרוצה...)

אני פחות אוהב פלאש.רול קינמון

אומנם, אני מודה שמעולם לא יצא לי להשתמש בפלאש. אבל כשיוצא לי לראות ברשת סרטונים בפלאש, נראה שמשהו מתפספס. לדעתי זה העניין שבפלאש האנימטורים קצת מתקמצנים בציורים ולכן הדמיות בדך כלל לא מי יודע מה זזות, וכשהם כן אז זה נראה כאילו הם יותר מחליקות מאשר הולכות. נכון שהתוצאה הסופית יוצאת נורא חלקה ולא רועדת מבלי צורך בעבודות נקיון. אבל זה עדין מפריע לי החוסר תזוזה/ תזוזה חלקה מדי.

אבל כמובן, מי שמשקיע מסוגל להגיע לרמת הנפשה ממש לא רעה בפלאש (ראי לדוגמא את הפתיח של קונג פו פנדה. הוא לפי מה שידוע לי נעשה בפלאש, אבל עם רמת תזוזה מצויינת).

אבל אולי באמת יהיה נחמד קצת להתנסות בתוכנות פלאש. אולי באזור חנוכה כאשר יהיה לי פחות לחץ מהלימודים.

נ.ב. זה הסרטון הראשון, מאז השתפרתי. אני יעלה עוד בהמשך.

זה נכון שבפלאש משתמשים בדרך כללמתואמת

לפרסומות כתובות, ופחות לציורים. אבל כשאני למדתי את התוכנה הזו, הדבר שהכי רציתי לעשות זה סרטונים עם דמויות וציורים.

אולי אעלה לפה בהזדמנות סרטון שעשיתי בעבודת הסמינריונית שלי, כדוגמה.

לא התכוונתי דווקא לפרסומות.רול קינמון

דיברתי באופן כללי על סירטוני הפלאש, פרסומות או סרטונים עלילתיים כאחד. בשניהם בדרך כלל יש הרגשה שהאנימטור מתקמצן לצייר יותר מציור אחד שתים, כאילו הוא חושב 'למה לצייר עוד אם אפשר להזיז את אותו הציור כדי ליצור תזוזה '.

אבל כמובן כמו שכבר אמרתי, מי שמשקיע יכול להגיע לתוצאות טובות ואמינות גם בפלאש.

כי זה כל הרעיון של פלאשמתואמת

למה באמת לצייר את אותו ציור פעמיים אם אפשר בתוכנה להזיז את אותו ציור?

מסכים איתך כשמדובר שהדמות לא צריכה לזוז.רול קינמון

אבל הדמות לא יכולה כל הזמן להישאר באותו מקום עם אותם תנוחות. זה ממש לא אמין. ולכן אנימטורים בפלאש בדרך כלל לא מזיזים את הדמויות שלהם. ואני פחות אוהב לצפות בדמויות קפואות ללא תזוזה חיה ואמינה.

פלאש לדעתי מאבד את החיות של אנימציה ידנית רגילה.

וזה בקובץ תמונהטנגענס
אהבתי ממש!!אש להבהאחרונה

פשוט חמוד ויפה!

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך