המסקנה: אחדות!!!!יהודי שמח

מאיר פרוש הפסיד בגלל חוסר האחדות בציבור החרדי.

ההוכחה הכי טובה לכך היא ש'יהדות התורה' זכתה ל-2 מנדטים יותר מסיעתו של ניר ברקת (=כ-14,000 קולות, כאשר ההפרש בין ברקת לפרוש עמד על כ-17,000 קולות, וחרדים רבים הצביעו לברקת)!!!

חסידות גור - החסידות הגדולה ביותר בארץ - התנגדה לפרוש ועשתה הכל כדי למנוע את בחירתו, מתוך מניעים שאינם דוקא אידיאולוגיים (משרות, שליטה וכו').. קבוצות נוספות גם הם פעלו נגדו, מאותם סיבות, פחות או יותר.

חבל שכך.

הדבר הנדרש ביותר עכשיו ליהדות החרדית הוא: אחדות!!!

בקלפי אחת בשכונת גאולה נספרו כ-250 קולות לברקתיהודי שמח
לעומת 30 לפרוש (כך ע"פ אחד האתרים). התקבלו גם דיווחים על הפרעות והתפרעויות של חסידים מגור כדי לחבל בהצבעה בעד פרוש. חבל שמי שהוביל את יהדות התורה לממשלת הגירוש (יעקב ליצמן, איש 'גור') - גרם לכך שפרוש לא יהיה ראש עיריית ירושלים, בגלל סכסוכים ועלבונות אישיים.
(אמנם נראה לי שברקת יהיה די טוב, אך היה עדיף בכל זאת את פרוש).

הלקקנות שלך למגזר החרדיסבא גפטו
מזכירה לי את ההתחנחנות של השמאלנים לערבים.
בשני המקרים הקבוצות בזות לאלו שמתבזים על-ידם.
החרדים בזים למסנחלים שעל קו התפר 'חסידי הרב גינזבורג' - עם כל מה שאותם חסידים ילבשו שחורים וינסו להידמות להם.
הערבים בזים (ובכל זאת - כיף להם להיעזר בשירותים של>) לשמאלנים - עם כל ההשתתפות ב'צערם' וב'נכבא' שהצבא הישראלי עושה לערבים...
הצחקתי אותי...יהודי שמח
מוזר בעיני שאתה אומר זאת דוקא לאדם הכמעט היחיד פה שדיבר בשבחו של ברקת ולא העדיף אוטומטית את פרוש רק כי הוא חרדי (למרות שלענ"ד טוב שיש אחדות וחיבור בין הציבור הדתי לחרדי)..
יותר מזה, בדיוק חשבתי לומר שציבור המתנחלים יכול להיות גאה על כך שאצלנו המחלוקות (מועצת יש"ע, 'ממלכתיים' וכו') הם על דברים עקרוניים ובעלי משמעות ממדרגה ראשונה, בעוד שששם מדובר על אינטרסים וסכסוכים שונים שאינם בדיוק 'לשם שמים'.

אינני חושב שאני 'מלקק לחרדים' כהגדרתך, אני חושב שיש לקחת את הטוב מכולם.
פרוש: היו גורמים במחנה שגרמו להפסדיהודי שמח
בראיון ראשון לאחר ההפסד, מסביר הערב (יום ד') מאיר פרוש את הגורמים למפלה שספג הלילה בבחירות המקומיות: "יש כל מיני גורמים בתוך המחנה (החרדי) ומחוץ לו שגרמו לכך. המחנה החרדי היה מאוחד, אבל חוג אחד ששינה את דעתו". הוא העדיף שלא להרחיב, אך כוונתו בעיקר לחסידי גור שהחליטו לא לתמוך בו. חלקם אף הגדילו לעשות והצביעו לניר ברקת.

פלייר שהפיצו חסידי גור בשכונות החילוניותואלאד
באמת?!מ.מ.י.ר
קשה לי להאמין שחסידי גור תלו את זה..
ואוו. מפליא.
זה ברור שחסידי גור חילקו את זה או שמועה?
ועוד שאלה: כל זה היה בהוראת האדמו"ר?מ.מ.י.ר
תפסו אותם על חם בירושליםואלאד
והם הפיצו את אותו הפלייר גם בבית שמש עם שינויים קטנים בשם "צעירי הליכוד".
זה הוזכר גם בערוץ הראשון בליל הבחירות וגם היום בכתבה של אבישי בן חיים במעריב.

לא יודע אם זה היה בהוראת האדמו"ר, אבל שום דבר לא נעשה בגור ללא הוראת רב. בל נשכח שהם נתפסו בשקר כשאמרו בפומבי שההוראה היא לשים פתק צהוב, בזמן שלאנ"ש הם הורו להצביע ברקת. ועובדה שמספר הפתקים הצהובים הכללי בבחירות הללו היה נמוך יותר מאשר בבחירות הקודמות.
הפלייר מבית שמשואלאד
תראו תראו מה מחלוקת יכולה לעשות..אלעד
בר מינן
בבי"ש זה לא נראה לי שגור עשו את זה....ימין אמיתי
מה זה בי"ש?אנונימי (פותח)
בית שמשאלעד
ח"כ ליצמן הותקף בבית כנסת בירושליםיהודי שמח
ח"כ יעקב ליצמן (יהדות התורה), הותקף בשבת בבית כנסת של חסידי סלונים. ליצמן ספג קללות והכובע לראשו הועף. הרקע: תמיכת גור בניר ברקת.

מבלי להתייחס לשאלה הם היה זה ראוי לנהוג כך או לא - יש לקוות שהנ"ל, שהיה שותף מלא לפשע הגירוש - תמורת שוחד כספי לישיבות - ילמד סוף סוף את הלקח, ויפסיק לחשוב שמותר לו להתעלל בכ"כ הרבה אנשים מבלי שיגיבו.
משפט יפה ששמעתי: "קשים גורים לישראל כספחת"....יהודי שמחאחרונה
לא יאמן לאיזה שפל התדרדרה החסידות הזו, מאז פטירתו של מרן בעל ה"פני מנחם זצ"ל (האדמו"ר מגור הקודם, שהיה מגדולי מנהיגיה של חסידות גור בפרט, ושל היהדות החרדית בכלל. היה אדם משכמו ומעלה, הנהיג את היהדות החרדית ביד רמה, והיה תקיף מאד בהתנגדותו למסירת שטחים לערבים ימ"ש, בין היתר ביקר בישוב בית אל. הסיפורים על הנהגותיו ונפלאותיו רבים, ואכמ"ל).

כמו תנועת ש"ס - הם מוכנים למכור הכל למען בצע כסף, וגורמים חילול שם שמים אדיר. הפעם לאנשים כבר נמאס מכך, ואולי משהו יתחיל להשתנות.
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה