שלום לכולם, אני חדשה כאן,צרפתי ציור ראשון שלי-דוקטורית
ברוכה הבאה! והעיקר שאת נהנית!בלדרית
הציור- אולי תנסי להיות כמה שיותר ריאליסטית (דומה למציאות)? הפרחים יצאו מהממים אבל בכל המסביב נראה שכבר נגמר לך הכוח.
ותנסי לעבוד בשכבות! ככה לא תהיה לך מסגרת לבנה מסביב לאובייקטים. ועל הפס הירוק מסביב הייתי מוותרת.
בתחתי הציור עדיף לא להצמיד את הארגטל לשוליים אלא שיהיה מרווח או שיחתך ולא יראו את כולו.
הצבע הסגול יצא מאד יפה!
בכללי אני צריכה טיפים,דוקטורית
אשמח לעצות ותובנות בציור, מה ההבדל בין אקריליק,צבעי מים,פסטל ושמן?
חסרת ידע שכמוני...
ואיך כדאי לעבוד עם אקריליק?לשים על צחלתו לערבב או ישירות מהקופסה?תודה!
מקפיצה!דוקטורית
הדרך הכי טובה ללמוד מה ההבדל ואיך כדאי היא להתנסותריבוזום
אבל קצת ממה שידוע לי:
אקריליק - צבע אטום, קל לשלוט בו. מתייבש מהר (זה מצד אחד יתרון ומצד שני חסרון).
מים - קשים יותר לשליטה (אבל מאפשרים לכן אפקטים שאי אפשר להשיג עם אקריליק), לא כל-כך אטומים, אי אפשר לצבוע בשכבות (ולכן גם לתקן שגיאות), כי לא אטומים וכי ברגע שמרטיבים שוב זה מרטיב את השכבה שכבר התייבשה והצבע שכבר היה על הדף מתפשט גם הוא במים.
פסטל ושמן אני פחות מכירה. לפי מה שידוע לי לשמן לוקח הרבה זמן להתיבש.
עם אקריליק מן הסתם נוח לעבוד עם צלחת \ פלטה בשביל לערבב.
יש לך משיחות מכחול ייחודיותמתואמת
וגם גוונים יפים.
מצטרפת לדברים שריבוזום כתבה. רק לפי מה שזכור לי מחוג ציור שהייתי - אפשר לצייר בשכבות בצבעי מים. רק אי אפשר כמובן לתקן את מה שצויר בשכבה הראשונה.
יפה!!יסכה בראליאחרונה
שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.
אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?
רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe
עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך