הנה הגעתי לגשרדינה ל.
טוב. אז דיברתי באויר לא מעט כאן, עניתי לכם תמיד ״ברור שתבקשו כסף! זה הכשרון שלכם, ואתם מודעים אליו. הכי טבעי להרוויח מהסיפור!״
ופתאום, חבר של אבא ביקש ממני לצייר את בתו.

נעניתי בשמחה, בלי לחשוב פעמיים.

ואחרי שהסתיימה השיחה, חשבתי, סליחה... זמן אין לי בגרוש, זה עמל ויזע (גם אם הנאה גדולה!) וזה יקח ארבע שעות בערך. למה שלא אבקש כסף?
אמא שלי בהחלט בעד.

ומה אומרים חברי הפורום שלהם הטפתי בעבר?

כמה שווה ציור בסגנון שלי? (אפס עלות חומר)
אני לא חושב ששייך לעשות מחירון, אלא אם כן זה לגמרימפוספס
עסק בשבילך.
בדברים כאלה נראה לי שזה עניין סובייקטיבי-הדדי ופתוח למו"מ בכל יצירה לגופה, מצד המוכר ומצד הקונה.

אישית, לא הייתי אומר "אני רוצה כסף", אלא מסביר שאת משקיעה את הנשמה שלך בזה; וזה לוקח לא מעט זמן ועמל - דברים שהינך קצובה בהם.
אני חושבת שאת בהחלט יכולה לקחת כמו צייר פרוטרטיםמתואמת

אמיתי.

אבל אין לי מושג כמה הם לוקחים...

המחיר הוא לא רק על החמורים שמתבזבזים. אלא גם על..רול קינמון

..הזמן שאת עובדת במהלך הציור. (לכן את שכר המינימום קובעים לפי כמות זמן.)

כמובן שגם מידת ההשקעה יכולה להעלות את המחיר.

תכלס, אני עצמי במצב כזה אם היו מבקשים ממני ציור מושקע שלוקח זמן ומאמץ, סביר להניח שהייתי דורש תשלום. אבל מעולם לא עמדתי בניסיון כזה אז...

אני חושב שכן.נפשי שמתני
כמו שאמרת, מי עבד, השקיע, עמל והגיע לרמה גבוהה וטובה, (מה שבוודאות המקרה אצלך..) בהחלט מגיע לו שכר על מה שהוא עשה! לדעתי זה סוג של מחסום כזה שברגע שאני מבקש תמורה, אז זהו זה. זה כבר רציני. אבל בעצם למה לא? אני חושב גם שזה יעשה לך טוב, שאת יודעת שיש לך משהו ביד, שזה לא עוד סתם "תחביב".
אני חושב שזה יכול ממש לדרבן ולתת כוחות להמשיך ולהתפתח!
אני בהחלט חושב שבשביל התחלה, 150-200 ש"ח לדיוקן מושקע זה בהחלט סביר, ועוד זה בהתחשב לרמה (המאוד!) גבוהה שלך..
בהצלחה רבה!!
תודה לכם,דינה ל.

החלטתי שאני אבקש תשלום (אסביר לו שאני עמוסה נורא ומתאמצת מאוד עבור הציור), ולא גבוה בתור התחלה. משהו שהוא בהחלט לא יתקומם מולו, ואני אצא נשכרת

אולי כי כבר נענת לו זה לא ככ נעים לבקש...ת.
אם מראש מתנים זה ממש הגיוני וראוי
אבל אחרי שהסכמת ומבחינתו זה מתנה פתאום לבקש תשלום. זה קצת לא נעים כי כבר ציירת והוא לא יכול לסרב..
בדיוק דינה ל.
תדרשי ממנו באמסמ או מבטלפון.פיתה פיתה

הרבה יותר נוח.מניסיון

ארבע שעות?טופי תות

לפחות 50-60 לשעה,

ואני הייתי מבקשת יותר. (בכ"ז זה עבודת יד ולא איזה עיבוד ממוחשב)

מה שכן- תעשי את זה על נייר איכותי.

אני למדתי שאם את מעריכה את העבודה שלך כשווה, ויודעת לדרוש עליה, אחרים מעריכים את זה יותר.

הסתייגות: רק אם העבודה שלך באמת שווה. כלומר, זה לא שאת סתם עפה על עצמך, אלא מודעת ליכולות שלך.

הערה נוספת: העבודה שלך באמת שווה. את מוכשרת בליגות.

עוד הערה: תמיד תקחי יותר ממה שאת חושבת, כי תמיד זה לוקח יותר זמן.

בהצלחה!!

תודה טופי דינה ל.
|מוחמאת|

50-60?
וואו... אוח. לא נעים. חבר של אבא...

(ועכשיו בכלל יצאתי קשקשנית, אחרי ההטפה הזאת שנתתי לך בירושלים, על העבודות המטורפות שלך והעלות )
אמרתי לך שאני הייתי לוקחת יותרטופי תות

אבל בתור "מתחילה" (אעלק)

את עושה לו "מחיר"

זאת הגישה.

בהצלחה בלימוד המאוד לא פשוט-

לימוד ה-לדעת לדרוש מחיר.

בלי לפחד.

תראי, עוד לא נתקלתי באדם שביקש ממני לצייר עבורודינה ל.אחרונה

(שהוא לא חברה קרובה)

לכן הופתעתי ונעניתי לפני שחשבתי.

להבא אני אענה בהתאם, וכבר אבקש תשלום מתוכנן

שני סדרטוני הדגמת ציור בשבועroniyoffe
בית המקדשצילה.

אני רוצה לעשות סדנה שיכינו בה שרשראות של בית המקדש. משהו יודע איפה ניתן להשיג תליונים בצורת בית מקדש (במחיר סביר)?

רימונים ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור שמן על לוח עץ

ציור שמן על בד ציור ישראלי אומנות ישראליתroniyoffe

ציור של כלי הקרמיקה של אמא שליSuperofir

הכלים של אמא שקיבלה בחתונה היו ספונים במזנון שנים רבות, עד שהחלטתי לעשות בהם שימוש ולצייר אותם

דיי זה מהמםםאני והאניאחרונה

ואהבתי שרק הפרחים עם צבע והשאר שחור לבן!

עבודה מהבית נוחה וקלה מהבית!!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

איזה כיף זה לעבוד ברשת מהבית.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת נוחה וקלה מאוד!!2אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך